Transport fra flyplass til flyplass (JFK, Newark og LaGuardia)

Transport fra flyplass til flyplass

Det kan hende at du ankommer Newark og at det neste flyet ditt går fra JFK eller LaGuardia, eller motsatt. Dette kan være problematisk hvis du har under 4 timer for å komme deg fra den ene flyplassen til den andre. Ta en titt her for råd angående transport fra flyplass til flyplass.

Hvor lang tid tar det med transport fra flyplass til flyplass i New York?

Det finnes flere alternativer for transport for å komme seg til de forskjellige flyplassene rundt New York. Du kan enten benytte deg av taxi, bruke offentlig transport (med flere bytter) eller bestill privatbil med sjåfør. Tidene nedenfor er for privatbil med sjåfør som er FORHÅNDSBESTILT og dette er BARE tiden for selve reisen, men trafikk er tatt i betraktning.

  • Newark til JFK og vice versa: 2 timer
  • LaGuardia til JFK og vice versa: 45 minutter
  • LaGuardia til Newark og vice versa 1,5 timer

Klikk på en av linkene nedenfor for å få spesifikk informasjon om transport mellom flyplasser i New York.

Den beste måten for å komme seg fra JFK til Newark eller Newark til JFK

Den beste måten for å komme seg fra JFK til LaGuardia eller fra LaGuardia til JFK

Den beste måten for å komme seg fra Newark til LaGuardia eller fra LaGuardia til Newark

New York Airport Customs

Når du reiser mellom flyplasser i New York, bør du også ta hensyn til tiden du bruker i tollen etter landing. Hvis du ankommer fra et annet land enn USA til en av flyplassene så må du passere gjennom toll når du ankommer USA. Dette kan ofte ta lang tid, derfor burde du belage deg på at dette tar 1,5 time til 2 timer. Heldigvis så slipper du å måtte vente lenge på bagasjen din.

Hvis du reiser til New York fra et annet sted i USA så trenger du ikke å passere gjennom tollen, bare å hente bagasjen din. Du burde belage deg på at dette tar omtrent en time.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt