eSIM datapakke for New York

Kjøp billetter nå
eSIM

eSIM datapakke for New York er den beste måten å få rimelig mobildata i New York. Internasjonal roaming i USA er ikke billig, og roamingtjenester fra din egen operatør kan være kostbare. Å kjøpe eSIM-kort for New York er derfor et flott alternativ om du ønsker å bruke mobildata i USA.

eSIM er et SIM-kort som allerede er installert i telefonen din som en innebygd brikke. Nesten alle nye enheter har dette, selv om du ikke vet det (enda). Du kan installere en dataplan på dette SIM-kortet så du alltid har tilgang til rimelig mobildata under turen din til New York.

Kjøp ditt eSIM-kort her! Få $3 i rabatt med rabattkoden REBECC0700

Contents

Rimelig mobildata i New York

Når du ønsker å bruke dataroaming under turen din til New York kan det koste deg mye penger. Med et eSIM-kort kan du laste ned en datapakke på telefonen din til en rimelig penge. Du vil ha en ekstra datapakke i tillegg til din egne telefonoperatør. Du vil beholde telefonnummeret ditt og kan fortsatt bruke det, med med eSIM mobildata unngår du store roamingkostnader i New York. eSIM-kortet gir deg tilgang til mobildata i USA.

Det er flere forskjellige forhåndsbetalte pakker å velge mellom. Du kan for eksempel kjøpe 1GB mobildata for $ 4.50. Jeg anbefaler å bestille 3GB for $ 11, som er gyldig i 30 dager. På denne måten er du sikker på har du har mer enn nok mobildata under turen din til New York.

Instruksjoner steg-for-steg: hvordan installere eSIM?

På grunn av eSIM er relativt nytt har jeg skrevet denne steg-for-steg instruksjonen. Det kan se komplisert ut, men det er enkelt!

  1. Før bestilling, sjekk om telefonen er tilgjengelig for en eSIM datapakke.
  2. Kjøp ønsket datapakke, du vil deretter motta en QR-kode.
  3. På en iPhone kan du gå til mobilnett på telefonens innstillinger. Her vil du se en knapp «Legg til mobilabonnement». Dette gir deg tilgang til kameraet på telefonen hvor du kan scanne QR-koden. Scan QR-koden med telefonen du kommer til å bruke for å få tilgang til mobildata i New York. Vipps så vil mobilabonnementet være installert på telefonen din. Scan QR-koden med telefonen og du vil få tilgang til internett i New York. Deretter vil datapakken installeres på telefonen din.På en Samsung kan du gå til tilkoblinger via telefonens innstillinger. Gå til SIM-kortadministrator og legg til en datapakke. Scan QR-koden med telefonen du kommer til å bruke for å få tilgang til mobildata i New York. Vipps så vil mobilabonnementet være installert på telefonen din.
  4. Alt du trenger å gjøre i New York er å skru på datapakken gjennom innstillingene dine og du er klar for å utforske byen! Tilbyderens nettsted har flere forklaringer, inkludert videoer, hvis du trenger ekstra hjelp.
Erics tips: «Jeg skulle ønske jeg visste om dette tidligere! For en rimelig pris har du mobildata som er klar til å brukes. På et par minutter var datapakken installert på telefonen ved kun et knappetrykk og jeg hadde internett over hele New York! Dataplanen er gyldig i hele USAs. De fleste velger datapakken på 3GB eller 5GB.»

Forskjellen mellom SIM-kort og eSIM: Hva er eSIM?

eSIM er en forkortelse for «embedded sim» og er et digitalt SIM-kort på telefonen din som allerede er innebygd med en brikke. Du kan installere datapakker på eSIM-kort, som ikke vil gi deg et (nytt) telefonnummer. Når du aktiverer datapakken på eSIM-kortet vil også ditt fysiske SIM-kort fortsette å fungere. Så du kan ganske enkelt motta anrop eller ringe selv mens du holder internettforbindelsen.

Det er også mulig å få et eSIM med telefonnummer. Det gjør det mulig å ringe og sende SMS fra og til mer enn 125 land, i tillegg til dataroaming.

Når du kjøpet er fysisk SIM-kort i New York for å bruke internett er det nødvendig å bytte SIM-kortene. Dette er ikke alltid veldig beleilig. Ofte må du også registrere et telefonnummer, som kan ta både tid og være frustrerende.

Du kan enkelt administrere eSIM på telefonen. Du kan også dele internett, så du kan bruke rimelig mobildata i New York på andre enheter. Ikke bare på telefonen med eSIM: den innebygde brikken er også blant annet i iPads.

Kjøp ditt eSIM-kort her! Få $3 i rabatt med rabattkoden REBECC0700

Hva er eSIM?

eSIM er en forkortelse for «embedded sim» og er et digitalt SIM-kort på din mobil som allerede er innebygd gjennom en brikke. Les mer her.

Hvordan fungerer eSIM?

eSIM er innebygd i telefonen din. Les mer om hvordan det fungerer her.

Hvorfor kan det være nyttig med eSIM datapakke?

Med eSIM kan du installere en datapakke på telefonen din så du alltid har tilgang til rimelig mobildata under turen din til New York. Kjøp din datapakke for New York her.

Hva er roaming?

Dataroaming oppstår når du bruker mobiltelefonen din til å få tilgang til Internett mens du er på reise. I New York må du betale ekstra roamingavgifter for å bruke et annet mobilnett enn din egen operatør. Les her hvordan du får billig mobildata i utlandet.

Hvordan unngå roaming i New York?

Hvis du trenger å bruke mobildata mens du er i New York, men ikke ønsker å betale roamingavgifter, kan du få et mobildataabonnement for reiser via eSIM-kort. Les mer her.

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt