Eric’s New York App

Erics New York App Skyline

Eric’s New York App er den eneste appen du trenger for New York. I denne appen finner du kart, informasjon om severdigheter, vandreruter gjennom forskjellige nabolag, personlige tips og billetter til alt du ønsker å gjøre i New York. Eric’s New York App er tilgjengelig for iOS (iPhone/iPad) og Android (smarttelefon/tablet).

Contents

Gratis Eric’s New York App

Oppdag New York med appen min som guiden din. I appen finner du:

  • Alle subway-linjer så du enkelt kan se, med eller uten internett, hvilke subway-stasjoner som er nærmest deg.
  • Beliggenheten din basert på innebygd GPS, som også fungerer hvis du ikke har internett! På den måten går du deg aldri vill i New York!
  • Informasjon om kjente, men også mindre kjente steder i New York. Har du ikke billetter? Klikk deg gjennom appen og kjøpt dem. Du trenger ikke å skrive ut noe, bare fremvis billettene på telefonen for inngang. Det kunne ikke vært enklere!
  • Personlige tips fra meg (Eric).
  • Unike og personlige vandreruter som du kan bli med på for å oppdage enda mer av byen.
  • Offentlige toaletter i nærheten av deg.
  • Muligheten til å lagre hotellet ditt og «hotspots» før reisen din til New York og se dem på kartet.
  • En sjekkliste så du ikke glemmer noe for reisen din til New York.

Er du ikke overbevist enda? Les tilbakemeldingene!

Vandreruter gjennom New York

Spaser med meg gjennom forskjellige nabolag i New York med vandrerutene i appen min. Jeg har utviklet de så du kan utforske de ukjente stedene i byen, i tillegg til kjente steder. Du kan blant annet spasere gjennom gatene i SoHo, krysse Brooklyn Bridge og oppdage Greenpoint. Jeg har selv laget disse vandrerutene, fotografert alt, og gått dem flere ganger så jeg kan vise deg så mange steder som mulig. Fordi dette har tatt så mye av tiden min spør jeg om en liten pris per spasertur. På denne måten kan jeg opprettholde og videreutvikle appen med enda flere praktiske funksjoner.

Offline-kart over New York

Last ned data hjemme (eller via WiFi på hotellet ditt) og bruk appen offline når du ankommer New York. Du kommer til å få ubegrenset med tilgang til kartet over byen som viser deg alle hotspots, WiFi-steder og offentlige toaletter. I tillegg kan du også bruke subway-kartet offline. Dette kartet viser deg alle metro-linjer og stasjoner. Takket være innebygget GPS så kan du alltid se akkurat hvor du befinner deg og hvilke severdigheter som er i nærheten av deg! Du finner også alle andre kart over offentlig transport, som buss, tog, og NYC Ferry som PDF-filer i appen

Har du fortsatt spørsmål underveis? Ved bare ett klikk kan du kontakte meg direkte via e-post.

Har du noen kommentarer, spørsmål eller komplimenter? Ta gjerne kontakt med meg direkte fra appen. Jeg fortsetter stadig å utvikle og forbedre appen, og jeg gleder meg til å høre tilbakemeldingen din. Fornøyd? Da hadde jeg satt veldig pris på det om du kunne stemme på appen min i App Store eller Google Play.

Eric's New York - App tilbakemelding

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt