Eric’s New York App

Erics New York App Skyline

Eric’s New York App er den eneste offline-appen du trenger for New York. I denne appen for smarttelefon eller tablet finner du kart, informasjon om severdigheter, tips, triks og billetter til alt du ønsker å gjøre i New York. Eric’s New York App er tilgjengelig for iOS (iPhone/iPad) og Android (smarttelefon/tablet).

Eric’s New York – gratis

Oppdag byen og bruk appen min som turguide. Det er som om jeg personlig skulle ha guidet deg gjennom New York og tatt deg med til mine favorittsteder. I appen finner du informasjon om både kjente og mindre kjente severdigheter i byen, akkurat som på nettsiden min. I tillegg til dette finner du også mine personlige tips. Ønsker du å besøke noe, men du har ikke billetter? Da kan du benytte deg av appen for å bestille billetter direkte. Du trenger ikke å printe ut noe som helst, bare vis frem e-billetten på smarttelefonen din ved inngangen til severdigheten du ønsker å besøke. Enklere blir det ikke!

Offline-kart over New York

Last ned data hjemme (eller via WiFi på hotellet ditt) og bruk appen offline når du ankommer New York. Du kommer til å få ubegrenset med tilgang til kartet over byen som viser deg alle hotspots, WiFi-steder og offentlige toaletter. I tillegg kan du også bruke subway-kartet offline. Dette kartet viser deg alle metro-linjer og stasjoner. Takket være innebygget GPS så kan du alltid se akkurat hvor du befinner deg og hvilke severdigheter som er i nærheten av deg!

Har du fortsatt spørsmål underveis? Ved bare ett klikk kan du kontakte meg direkte via e-post.

Har du noen kommentarer, spørsmål eller komplimenter? Ta gjerne kontakt med meg direkte fra appen. Jeg fortsetter stadig å utvikle og forbedre appen, og jeg gleder meg til å høre tilbakemeldingen din. Fornøyd? Da hadde jeg satt veldig pris på det om du kunne stemme på appen min i App Store eller Google Play.

Eric's New York - App tilbakemelding

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter