2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
9/11 Museum Tickets

9/11 Museum Tickets

Kjøp billetter nå
9-11 Museum i New York

9/11 Museum i New York er dedikert til hendelsene som fant sted den 11. september i 2001. Museet ligger ved 9/11 Memorial. Selve museet ligger under bakken og det har en veldig spesiell, men sørgelig, stemning ved seg. Besøkende kommer til å kunne få se deler av de originale søylene til Twin Towers og andre betydningsfulle gjenstander, slik som en brannskadd ambulansebil, ødelagte telefonkiosker og hjelmer lagt igjen av brannmenn og andre redningsmenn.

Kjøp billettene dine til 9/11 Museum her

Hvordan kjøpe 9/11 Museum tickets

Kjøp billetter til 9/11 Museum ovenfor og velg foretrukket dato og tidspunkt. Etter kjøp mottar du en digital kupong via e-post med en gang. Med denne kupongen kommer du inn på museet på den datoen og det tidspunktet du har spesifisert. Print den eller vis den frem på telefonen din som en mobilbillett. Siden du allerede har billetten din klar, kan du hoppe over billettkøen på museet, noe som sparer deg for mye tid! Tidspunktet for å komme inn er gitt, men du kan bli værende så lenge du vil. Siden du ikke trenger å printe kupongen, kan du også bestille billettene når du er i New York. Til og med kvelden før! Hvis du ikke er sikker på tidspunktet du ønsker å besøke museet, kan du velge å kjøpe en fleksibel inngangsbillett.

Survivors’ Stairs

Nærmere 3 000 mennesker mistet livet som resultat av angrepene på World Trade Center, og de blir hedret i museet. Det første man legger merke til er de to 24-meters høye delene av stål, bedre kjent som “tridents”. Dette var basene til de originale Twin Towers. Brannen som varte i 99 dager etter angrepene har farget stålet rødt og brunt.

Når du fortsetter videre fra “Memorial Hall” og går nedover til kjelleretasjen (21 meter under bakken) kommer du til å gå forbi “The Survivors’ Stairs”. Dette er en trapp i sement som ble brukt av hundrevis av mennesker som prøvde å unnslippe de brennende tårnene.

9/11 Museum fremstiller også hvordan angrepene påvirket både individuelle mennesker og hele verden. Det legges vekt på menneskeverd over menneskelig korrupsjon. Det blir gitt anerkjennelse til de tusenvis av overlevende og til alle menneskene som ga støtte etter 11. september 2001.

9-11 Museum i New York - Brannbil 9-11 Museum i New York - Bilde

Utstillinger på 9/11 Museum

Det finnes to utstillinger på 9/11 Museum. Utstillingene fremstiller historien bak 9/11 gjennom bilder, arkiver, skjermer og gjenstander. “Historical Exhibition” forklarer historien til 11. september 2001.
Utstillingen vises i kronologisk rekkefølge; den starter med begynnelsen på dagen og avslutter med hvordan dagen endte.

“Memorial Exhibition” er til minne om ofrene. Det finnes en vegg som heter “Wall of Faces” hvor det vises bilder av alle ofrene. Bak hvert individuelle bilde finnes det mer informasjon om personen. Disse arkivene ble satt sammen med hjelp av ofrenes familier.

9-11 Museum i New York - Inne 9-11 Museum i New York - Wall of Faces

Praktisk informasjon

  • Åpningstider: Åpent daglig
    • søndag – torsdag, kl. 09:00 – 20:00, siste inngang kl. 18:00
    • fredag – lørdag, kl. 09:00 – 21:00, siste inngang kl. 19:00
  • Steng for offentligheten på 11. september.
  • Beliggenhet: Museet ligger ved 9/11 Memorial. De nærmeste subway-linjene er E (til World Trade Center), R (til Cortland Street) og J/A/C/2/3/4/5 (til Fulton Street).
  • Ekstra: Du kan besøke 9/11 Memorial uten å besøke museet. Det er gratis å besøke 9/11 Memorial.

Kjøp billettene dine til 9/11 Museum her

Ekstra: Inngang til 9/11 Museum er inkludert i New York Sightseeing Flex Pass og New York Pass.

Erics tips: 9/11 Museum i New York er veldig rørende og de aller fleste besøkende går rundt på museet i stillhet. De personlige fortellingene er spesielt følelsesladde. De ansatte er veldig hjelpsomme og kan gi forklaringer hvis det trengs. Det finnes også en gratis lydguide på app som kan man kan laste ned. Museet kan være travelt, men du kan fortsatt få med deg alt uten problemer. For å se gjennom hele museet trenger du omtrent 1,5-2 timer, men hvis du velger å se alle filmene så behøver du mye mer tid. Etter at du har besøkt museet kan du jo også besøke 9/11 Memorial.

9-11 Museum i New York - Trapper 9-11 Museum i New York - Amerikansk flagg

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter