Hamilton Broadway tickets

Hamilton på Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Kjøp billetter til Hamilton på Broadway før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Hamilton på Broadway handler om USAs første statssekretær, Alexander Hamilton. Hamilton fremføres på Richard Rodgers Theatre.

Kjøp dine billetter til Hamilton her

Kjøp billetter til Hamilton, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

Hip Hop på Broadway

Musikalen, samt boken den er basert på, er skrevet av Lin-Manuel Miranda. Musikalen startet som en off-Broadway musikal da den først debuterte i 2015, men den ble raskt forflyttet til Broadway. Mange betrakter Hamilton som den beste amerikanske musikalen produsert i løpet av de siste tiårene, og stykket er veldig innovativt grunnet valg av musikk og skuespillere. Få med deg forestillingen på Richard Rogers Theatre. Kostymene er tradisjonelle, men dette er også musikalens eneste klassiske element. Nesten hele handlingen blir rappet og sunget, sangene er fra mange forskjellige sjangre, og hvite karakterer blir spilt av fargede og latin-amerikanske skuespillere.

Hamilton på Broadway tickets - Et hiphop showHamilton på Broadway tickets - rollebesetningen

Alexander Hamilton

Musikalen er basert på biografien til Alexander Hamilton, en nord-amerikansk politiker som også blir ansett for å være en av grunnleggerne av demokratiet i USA. Han var USAs første statssekretær og er fortsatt trykket på 10-dollar seddelen. Hamilton ankommer USA som en ambisiøs innvandrer fra Karibia, som med hjelp fra visepresident Burr blir omgjort til en suksessfull statsmann. Han kan regne med å få støtte fra George Washington, mens hans motstandere er politikerne Jefferson og Madison. Hamiltons forhold til Burr forverres, noe som resulterer i en kamp og fører til at Hamilton blir dødelig skadet. Musikalen forteller også historien om Hamiltons ekteskap til lojale Eliza, som nesten blir knust på grunn av en affære, og om det platoniske vennskapet mellom Hamilton og Elizas søster.

Hvordan kjøpe Hamilton Broadway tickets?

Billettene til Hamilton fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp dine billetter til Hamilton her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.
Erics tips: Hamilton er for øyeblikket den mest populære forestillingen på Broadway. Hvis du er på utkikk etter et unikt syn på Amerikansk historie med bra musikk og scenografi er dette den rette forestillingen for deg. Ta i betraktning at det er vanskelig å finne rimelige billetter. Hvis du ikke finner billetter på datoene du ser på, prøv en annen forhandler som denne.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 10 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Richard Rodgers Theatre, 226 West 46th Street
 • for Richard Rodgers Theatre salkart

Kjøp dine billetter til Hamilton her

Har du ikke lyst til å se Hamilton?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Hamilton herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen nyttig? Fortell meg hva du syntes!

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter