Hamilton Broadway tickets

Hamilton Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Kjøp billetter til Hamilton på Broadway før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Hamilton på Broadway handler om USAs første statssekretær, Alexander Hamilton. Hamilton fremføres på Richard Rodgers Theatre.

Kjøp dine billetter til Hamilton her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

Contents

Finn billettene dine

Betal trygt og enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Alexander Hamilton

Musikalen er basert på biografien til Alexander Hamilton, en nord-amerikansk politiker som også blir ansett for å være en av grunnleggerne av demokratiet i USA. Han var USAs første statssekretær og er fortsatt trykket på 10-dollar seddelen.

Hamilton ankommer i USA som en ambisiøs innvandrer fra Karibia, som med hjelp fra visepresident Burr blir omgjort til en suksessfull statsmann. Han kan regne med å få støtte fra George Washington, mens hans motstandere er politikerne Jefferson og Madison. Hamiltons forhold til Burr forverres, noe som resulterer i en kamp og fører til at Hamilton blir dødelig skadet.

Musikalen forteller også historien om Hamiltons ekteskap til lojale Eliza, truet av en affære og Hamiltons platoniske forhold til Elizas søster.

Hamilton på Broadway tickets - Et hiphop show Hamilton på Broadway tickets - rollebesetningen

Hip Hop på Broadway

Musikalen, samt boken den er basert på, er skrevet av Lin-Manuel Miranda. Musikalen startet som en off-Broadway musikal da den først debuterte i 2015, men den ble raskt forflyttet til Broadway. Mange betrakter Hamilton som den beste amerikanske musikalen produsert i løpet av de siste tiårene, og stykket er veldig innovativt grunnet valg av musikk og skuespillere. Få med deg forestillingen på Richard Rogers Theatre.

Kostymene er tradisjonelle, men dette er også musikalens eneste klassiske element. Nesten hele handlingen blir rappet og sunget, sangene er fra mange forskjellige sjangre, og hvite karakterer blir spilt av fargede og latin-amerikanske skuespillere.

Hamilton on Broadway Tickets The Company Hamilton on Broadway Tickets The King

Hvordan kjøpe Hamilton Broadway tickets?

Billettene til Hamilton fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp dine billetter til Hamilton her

Erics tips: «Hamilton er for øyeblikket blant de mest banebrytende forestillingene på Broadway, og musikalen var et vendepunkt i Broadways historie. Hvis du er på utkikk etter et unikt syn på Amerikansk historie med bra musikk og imponerende scenografi er dette den rette forestillingen for deg. Selv president Obama elsket denne musikalen så mye at han inviterte den originale Hamilton-rollebesetningen til Det Hvite Hus.»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 10 år. Barn under 3 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Richard Rodgers Theatre, 226 West 46th Street
 • Hjelpemidler: T
 • for Richard Rodgers Theatre salkart

Kjøp dine billetter til Hamilton her

Har du ikke lyst til å se Hamilton?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kjøp billettene dine til Hamilton her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på ons 29. mai 2024 13:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ons 29. mai 2024 13:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt