Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan

Kjøp billetter nå
Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan
$50 OFF

Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan tar deg raskt og trygt fra begge flyplassene til Manhattan i stil! Du vil reise i luksus med BLADE flyplasstransport, og se New Yorks ikoniske skyline tre nærmere og nærmere under denne utrolige opplevelsen.

Etter ankomst på JFK Airport eller Newark Airport kan du hoppe ombord et helikopter og kan komme deg til Midtown Manhattan innen 10 minutter. Det er også mulig å reise i helikopter fra Manhattan til begge flyplassene.

 

Bestill din helikoptertransport her og få $ 50 rabatt ved å bruke BLADE rabattkoden «EricL760»

Contents

Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan

Ja, det er virkelig mulig å ta helikopter til eller fra flyplassen i New York! Se for deg selv som en viktig CEO, medlem av den kongelige familien eller en kjendis i New York som transporteres på denne spesielle måten. Det vil definitivt bli en opplevelse du vil huske for resten av livet.

Med rabattkoden «EricL760», får du $ 50 i rabatt på din BLADE helikoptertransport, så prisen vil starte på $145 med denne koden. Husk at hvis du reiser alene vil taxi koste rundt $ 100. En helikoptertur er naturligvis dyrere, men du vil selvfølgelig få en unik helikoptertur samt super opplevelse som er verdt prisforskjellen.

Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan - Brooklyn Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan - Lounge

Ved ankomst

Når du ankommer JFK Airport eller Newark er du først nødt til å gå gjennom tollen. Når du har kommet igjennom blir du møtt av en luksusbil som tar deg til den nærmeste heliporten, som kun er 5 minutter unna. Ved ankomst vil du bli ønsket velkommen av helikopterselskapets vert, og denne gesten fikk meg til å føle meg veldig spesiell. Verten tar deg med til helikopteret, eller hvis du fortsatt har tid, til loungen. Du slipper å gå gjennom tollen igjen. Så snart du tar av fra flyplassen, vil du se Manhattans skyline i det fjerne, og du føler at New York-opplevelsen virkelig har begynt!

Bagasje

En helikoptertur er spesielt attraktiv for folk som kun reiser med håndbagasje. En liten koffert og en bag er tillatt, og hvis du reiser med en stor koffert, vil den bli tatt med bil til reisemålet mot en ekstra avgift.

På Manhattan kan du ta en taxi, offentlig transport eller gå til reisemålet eller den valgte helikopterplassen. Det er også mulig å bestille ekstra transport.

Erics tips: «Jeg er en stor fan av helikopterturer i New York, så jeg var nødt til å belønne meg selv. Måten alt ble arrangert på fikk meg virkelig til å føle meg som en VIP (uten at de visste hvem jeg var). Det var veldig spesielt å ta av på flyplassen ved siden av alle de store flyene. Det beste var at denne flyturen gikk over Brooklyn, som er noe du ikke kan få noe annet sted.»

Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan - Flytur Helikoptertransport mellom JFK eller Newark Airport og Manhattan - Skyline

Helikopter til og fra JFK flyplass

Ruten til og fra JFK Airport er unik og du kan ikke få den samme opplevelsen fra noen annen helikoptertur i New York. Du kommer til å fly over Brooklyn eller Coney Island, i tillegg til Verrazzano-Narrows Bridge. Den valgte ruten bestemmes av flygelederne på JFK Airport.

Bestill din helikoptertransport her og få $ 50 rabatt ved å bruke BLADE rabattkoden «EricL760»

Erics tips: «Hvis du er interessert i opplevelsen like mye som transporten, velg den lengste ruten. På denne måten vil du se mer av byen. Fra JFK, velg West 30th St. heliport som reisemål.»

Helikopter til eller fra Newark Airport

Å ta helikopter fra Newark Airport til Manhattan er enkelt, raskt og en spektakulær måte å reise på. Flyturen er også en stor opplevelse. Når du skal til og fra Newark flyplass, kan du kun fly ved å bruke heliporten på vestsiden av Manhattan. Av denne grunn vil du ikke fly rundt eller over Manhattan.

Bestill din helikoptertransport her og få $ 50 rabatt ved å bruke BLADE rabattkoden «EricL760»

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt