2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Gå på skøyter i New York

Gå på skøyter i New York

Gaa paa skoeyter i New York

Fra oktober er det mulig å gå på skøyter i New York. De beste stedene for å gå på skøyter i New York er Rockefeller Center og Central Park, men det finnes også andre tilgjengelige skøytebaner. En ordentlig vinter i New York er ikke komplett uten å stå på skøyter på en av byens isbaner. Mange newyorkere gleder seg hvert år til å ta på seg skøytene sine og turister har også muligheten til å gå på skøyter mens de besøker «the Big Apple». Men hvilken skøytebane burde du dra til?

Rockefeller Center

Rockefeller Center har en utrolig flott skøytebane, spesielt rundt juletider og i månedene fra november til januar. Det er ikke den billigste skøytebanen, men du får definitivt gått på skøyter i stil. For å komme seg til Rockefeller Center må du gå til Fifth Avenue mellom 49th og 50th Street, gjennom Channel Gardens og ned trappen. Det er umulig å ikke finne det!

 • Sesong: Fra oktober 2019 til april 2020
 • Åpningstider: Du kan stå på skøyter i tidsperioder som varer i en og en halv time, fra kl. 08:30 til midnatt
 • Priser:
  • Voksne: fra $ 25 til $ 33 for en og en halv time
  • Barn (opptil 11 år): $ 15 for en og en halv time
 • Skøyteutleie: $ 12,50

Pakketilbud for skøyting hos Rockefeller

Disse skøytepakkene er kun tilgjengelige i november og desember 2019
Vil du motta en e-post straks det er mulig å booke skøytepakkene? Send meg en e-post på eric@newyork.no, så tar jeg kontakt med deg straks billettene er tilgjengelige.

Denne VIP-skøytepakken er min favoritt! Den inkluderer leie av skøyter, 90 minutter på isen, varm sjokolade og nybakte cookies og wienerbrød, inngang til VIP-hytten OG billetter til Top of the Rock.

Bestill VIP skøyting om kvelden her
Hvis du foretrekker å gå på skøyter om morgenen så kan du bestille en «morning skating session». Ankom skøytebanen kl. 08:30 og kos deg på isen! Du kan også få igjen varmen mens du nyter kjeks og kakao inne i VIP Chalet. Etterpå kan du besøke Top of The Rock.

Bestill VIP skøyting om morgenen her
Billettene til denne skøytesesongen er utsolgt

For en juleopplevelse i New York kan du unne deg en eksklusiv kveld med skøyting og middag på Rockefeller Center. Kombiner moro på isen med en god middag hos The Sea Grill.

Bestill skøyting og middag hos The Sea Grill her
Billettene til denne skøytesesongen er utsolgt

Gaa paa skoeyter i New York - Rockefeller RinkGå på skøyter i New York - Gå på skøyter ved Rockefeller Center

Bryant Park

Bare et steinkast unna Times Square finner du Bryant Park som ligger på 42nd Street, mellom Fifth og 6th Avenue. Skøytebanen ligger midt i parken og er enda større enn den på Rockefeller Center. Hvis du foretrekker å ha mer plass når du går på skøyter er denne skøytebanen et godt alternativ. Dette er også den mest populære skøytebanen i New York ettersom den er gratis for alle!

 • Sesong: oktober 2019 til slutten av mars 2020
 • Åpningstider: daglig fra kl. 08:00 til 22:00
 • Pris: gratis
 • Skøyteutleie: $ 20 per person, inkludert i New York Pass

Gå på skøyter i New York - Bryant Park skøytebane Gå på skøyter i New York - Bryant Park

Central Park

Hvis du vil gå på skøyter i Central Park kan dette gjøres på skøytebanen Wollman Rink. Denne skøytebanen er definitivt blant de fineste isbanene i verden. Wollman Rink ligger ved 62nd Street, på Fifth Avenue (østsiden) av Central Park.

 • Sesong: oktober 2019 til april 2020
 • Åpningstider:
  • mandag/tirsdag: 10:00–14:30
  • onsdag/torsdag: 10:00–22:00
  • fredag/lørdag: 10:00–23:00
  • søndag: 10:00–21:00

Kjøp billetter til skøyter i Central Park her

Litt lenger nord i Central Park finner du skøytebanen Lasker Rink. Banen ligger i nærheten av 107th Street på Fifth Avenue. Denne skøytebanen er åpen fra sent i oktober til mars. Inngang koster $ 8,50 for voksne og $ 4,50 for barn. Skøyteutleie koster $ 7,50.

Stå på skøyter i New York - Wollman Rink Stå på skøyter i New York - Central Park

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter