Gå på skøyter i New York

Gaa paa skoeyter i New York

Fra oktober er det mulig å gå på skøyter i New York. De beste stedene for å gå på skøyter i New York er Rockefeller Center og Central Park, men det finnes også andre tilgjengelige skøytebaner. En ordentlig vinter i New York er ikke komplett uten å stå på skøyter på en av byens isbaner. Mange newyorkere gleder seg hvert år til å ta på seg skøytene sine og turister har også muligheten til å gå på skøyter mens de besøker «the Big Apple». Men hvilken skøytebane burde du dra til?

Rockefeller Center

Rockefeller Center har en utrolig flott skøytebane, spesielt rundt juletider og i månedene fra november til januar. Det er ikke den billigste skøytebanen, men du får definitivt gått på skøyter i stil. For å komme seg til Rockefeller Center må du gå til Fifth Avenue mellom 49th og 50th Street, gjennom Channel Gardens og ned trappen. Det er umulig å ikke finne det!

Pakketilbud for skøyting hos Rockefeller

Pakkene under er kun tilgjengelig i november og desember 2021

Ønsker du å motta en e-post så snart pakkene er tilgjengelige? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed når billettene blir lagt ut for salg!

Rockefeller Rink tilbyr noen flotte skøytepakker. Denne VIP-skøytepakken er min favoritt! Den inkluderer leie av skøyter, 90 minutter på isen, varm sjokolade og nybakte cookies og wienerbrød, inngang til VIP-hytten OG billetter til Top of the Rock.

Bestill VIP skøyting om kvelden her

Hvis du foretrekker å gå på skøyter om morgenen så kan du bestille en «morning skating session». Ankom skøytebanen kl. 08:30 og kos deg på isen! Du kan også få igjen varmen mens du nyter kjeks og kakao inne i VIP Chalet. Etterpå kan du besøke Top of The Rock.

Bestill VIP skøyting om morgenen her


Praktisk informasjon

 • Sesong: Fra november 2021 til januar 2022
 • Åpningstider: Du kan stå på skøyter i tidsperioder som varer i 50 minutter, fra kl. 09:00 til midnatt
 • Priser: Voksne og barn fra 6 år: fra $ 25 til $ 35 per tidsperiode, barn (opptil 5 år): $ 10
 • per tidsperiode
 • Skøyteutleie: $ 15

Gaa paa skoeyter i New York - Rockefeller Rink Gå på skøyter i New York - Gå på skøyter ved Rockefeller Center

Bryant Park

Bare et steinkast unna Times Square finner du Bryant Park som ligger på 42nd Street, mellom Fifth og 6th Avenue. Skøytebanen ligger midt i parken og er enda større enn den på Rockefeller Center. Hvis du foretrekker å ha mer plass når du går på skøyter er denne skøytebanen et godt alternativ. Dette er også den mest populære skøytebanen i New York ettersom den er gratis for alle!

 • Sesong: 30. oktober 2020 til 1. mars 2021
 • Åpningstider: daglig fra kl. 08:00 til 23:00, 5. januar – 1. mars: 08:00 til 22:00
 • Pris: gratis, reserver tid på nett
 • Skøyteutleie: $ 21 til $ 36 per person avhengig av dato

Gå på skøyter i New York - Bryant Park skøytebane Gå på skøyter i New York - Bryant Park

Central Park

Hvis du vil gå på skøyter i Central Park kan dette gjøres på skøytebanen Wollman Rink. Denne skøytebanen er definitivt blant de fineste isbanene i verden. Wollman Rink ligger ved 62nd Street, på Fifth Avenue (østsiden) av Central Park.

 • Sesong: Oktober 2020 til mars 2021
 • Åpningstider:
  • mandag/tirsdag: 10:00–14:30
  • onsdag/torsdag: 10:00–22:00
  • fredag/lørdag: 10:00–23:00
  • søndag: 10:00–21:00

Kjøp billetter til skøyter i Central Park her

Litt lenger nord i Central Park finner du skøytebanen Lasker Rink. Banen ligger i nærheten av 107th Street på Fifth Avenue. Denne skøytebanen er åpen fra sent i oktober til mars. Inngang koster $ 8,50 for voksne og $ 4,50 for barn. Skøyteutleie koster $ 7,50.

Stå på skøyter i New York - Wollman Rink Stå på skøyter i New York - Central Park

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter