New Jersey Devils tickets 2021

Kjøp billetter nå
New Jersey Devils Tickets
Starter på $ 12,00

Det er enkelt og trygt å kjøpe New Jersey Devils tickets på nett før du reiser. Å gå på ishockeykamp er en flott opplevelse. New Jersey Devils spiller i den store innendørshallen Prudential Center i Newark, New Jersey. Ishockeysesongen varer fra oktober til april. Det er alltid gøy å gå på ishockeykamp og det spiller ingen rolle om du er fan av ishockey eller ikke.

Kjøp New Jersey Devils tickets her

Kjøp New Jersey Devils tickets

Du kan kjøpe billetter til en New Jersey Devils kamp ved å sjekke programoversikten her eller se på listen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort eller PayPal. De fleste billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Det er ikke mulig å skrive ut disse billettene. «E-tickets» som tilsendes i et PDF-format kan skrives ut. Noen billetter er fysiske billetter som kan sendes til deg.

Det anbefales å bestille elektroniske billetter (e-billetter) eller mobil-billetter. Dette er det raskeste alternativet og du trenger ikke å betale for forsendelse. Bruk filterne for å velge kun disse type billetter når du søker. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

Hvis du besøker New York, men ikke kan få kjøpt billetter til verken Rangers eller Islanders, kan en Devils-kamp være et godt alternativ! Men vær oppmerksom på at du må reise litt lenger.

New Jersey Devils Tickets - Arena New Jersey Devils Tickets - Ishockey

Hva er gode seter på en New Jersey Devils kamp?

Gode seter er alltid viktig på en ishockeykamp ettersom pucken er så liten og kan være vanskelig å se hvis du sitter høyt oppe i stadion. Men ikke glem at du kommer for å se live ishockey og for opplevelsens skyld.

De beste setene finner du i seksjon 7, 8, 9, 18, 19 og 20, men dette er også de dyreste billettene og koster rundt 100-280 dollar per billett. Jo nærmere banen du sitter, desto bedre utsikt får du. Men det er også mulig å kjøpe billige billetter med en grei utsikt litt høyere opp i stadion.

Seksjon 100 tilbyr gode seter for 60-150 dollar per billett. De aller billigste setene er i seksjon 200, men jeg anbefaler at du styrer unna disse setene ettersom de er alt for langt unna banen, selv om billettene koster 45-55 dollar.

Kjøp dine New Jersey Devils tickets her

New Jersey Devils Beste sitteplasser

Praktisk informasjon

Ishockeysesongen varer fra begynnelsen av oktober til midten av april. Alle hjemmekampene til New Jersey Devils er veldig populære, så det er smart å planlegge god tid i forveien. New York Rangers og New York Islanders spiller også i disse månedene.

Hvordan komme seg til Prudential Center?

Det er enkelt å komme seg til Prudential Center i New Jersey med tog og stadion ligger bare to blokker unna Newark Penn Station. Det er lett å benytte seg av togene og de går regelmessig.

NJ Transit

Ta Northeast Corridor eller North Jersey Coast Line fra Penn Station i New York til Newark Penn Station. Togreisen tar omtrent 20 minutter og det er bare en kort vei å gå fra togstasjonen til Prudential Center. Bare følg etter folkemengden som har på seg Devils-trøyer.

PATH-train

Hvis du bor i nærheten av Financial District under oppholdet ditt kan du også reise med PATH-tog fra World Trade Center Station. Togturen tar omtrent 24 minutter.

Når burde jeg ankomme Prudential Center?

Det er en god idé å ankomme mellom 30 og 60 minutter før kampen starter slik at du har tid til å finne setet ditt og kjøpe deg noe å drikke.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan?

Det enkleste er å komme seg tilbake til Manhattan ved å reise samme måten man ankom. Jeg liker å ta PATH-toget ettersom det er raskt og billig. Det vil være mange andre som reiser sammen med deg tilbake til Manhattan, så det er et trygt reisevalg. Begge togene kjører om kvelden og om natten.

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

New Jersey Devils Tickets - Kamp New Jersey Devils Tickets - Prudential Center

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter