FRIENDS Experience i New York

Kjøp billetter nå
The FRIENDS Experience in New York

FRIENDS Experience i New York er en utstilling om den ikoniske TV-serien Friends. Serien handler om livene til 6 venner i New York. Serien om de seks vennene i New York har fått sin egen «opplevelse» i byen, med navnet The FRIENDS Experience og du kan besøke den! Er du fan av Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey og Phoebe? Da burde du definitivt ikke gå glipp av dette.

Kjøp dine billetter til FRIENDS Experience her

Friends Museum NYC

Friends-serien har handling på Manhattan, så naturligvis er også FRIENDS Experience (som først startet som en pop-up i New York) i The Big Apple. Her kan du fordype deg i verden til Friends serien. Sitt på den oransje benken foran fontenen, sjekk ut hva som er i Monicas kjøkkenskap, og stikk innom Chandler og Joey’s leilighet. I opplevelsen kan du spasere rundt de gjenskapte filmsettene, i tillegg se originale kostymer og andre kulisser fra serien. For å toppe det hele, kan du gå til Central Perk for en kopp kaffe og en matbit. Avslutt med et besøk i Experience Store for en suvenir fra denne unike «Friends»-verdenen.

Erics tips: «Ekte Friends-fan bør ikke gå glipp av en tur blant Friends-settet i New York! Du kan ta selfies som om du har besøkt Friends i virkeligheten, settene er pent gjenskapt. Det er heller ikke mange besøkende som får lov til å komme inn samtidig, så du kan ta deg tid til å se deg rundt og ta bilder uten andre personer ender opp i bildene dine. Hvert rom har en kurv til tingene dine, slik at du kan ta dine egne bilder eller bruke et QR-kodesystem for å få din egen utskrift eller digitale versjon (mot betaling). Jeg tilbrakte omtrent en time her.»

Friends i New York

Friends serien har handling i de forskjellige leilighetene til vennene, med beliggenhet på Manhattan. I serien har de en kafé de ofte henger i, Central Perk, som ligger rett rundt hjørnet for leilighetene. Central Perk finnes faktisk ikke, men det er en kafé som heter The Little Owl, som du kan besøke i Greenwich Village. For de som virkelig vil utforske Friends besøk The FRIENDS Experience, skapt av Warner Bros og Superfly X. Vil du også se andre steder fra Friends-serien, i tillegg til andre TV-serier og filmer? Da er nok guidet tur til steder for TV- og filminnspilling i New York noe for deg!

Praktisk informasjon

Du kan enten skrive ut billetten din eller viser den som en mobilbillett via smarttelefonen din.

  • Beliggenhet: 130 East 23rd Street
  • Ta i betraktning at opplevelsen har begrenset tilgjengelighet
Kjøp dine billetter til FRIENDS Experience her

 

FRIENDS Experience i New York Monicas kjøkken FRIENDS Experience i New York - Chandler og Joeys leilighet

Hvor lang tid tar FRIENDS Experience New York?

FRIENDS Experience tar ca. 1 time. Etter at du har sett kulissene, kan du besøke Central Perk Cafe.

Hva kan du gjøre på FRIENDS Experience?

På FRIENDS Experience kan du besøke gjenskapelsene av de berømte kulissene. Les alt om det her.

Er The Friends Experience i New York verdt å besøke?

Hvis du er fan av serien, er denne opplevelsen et must! Her kan du oppleve Friends-verdenen på nært hold. Kjøp billetter her.

Kan du besøke leiligheten fra Friends i New York?

Nei, men du kan se bygningen på 90 Bedford Street i Greenwich Village. Besøk FRIENDS Experience for å få en omvisning i kulissene.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt