FRIENDS Experience i New York

The FRIENDS Experience in New York

FRIENDS Experience i New York er en utstilling om den ikoniske TV-serien Friends. Serien handler om livene til 6 venner i New York. Serien om de seks vennene i New York har fått sin egen «opplevelse» i byen, med navnet The FRIENDS Experience og du kan besøke den! Er du fan av Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey og Phoebe? Da burde du definitivt ikke gå glipp av dette.

FRIENDS Experience i New York er foreløpig åpent til 6. september 2021

Friends Pop-Up NYC

Friends-serien har handling på Manhattan, så naturligvis er også FRIENDS Experience (som startet som en pop-up) i The Big Apple. Her kan du fordype deg i verden til Friends serien. Sitt på den oransje benken foran fontenen, sjekk ut hva som er i Monicas kjøkkenskap, og stikk innom Chandler og Joey’s leilighet. I opplevelsen kan du spasere rundt de gjenskapte filmsettene, i tillegg se originale kostymer og andre kulisser fra serien. For å toppe det hele, kan du gå til Central Perk for en kopp kaffe og en matbit. Avslutt med et besøk i Experience Store for en suvenir fra denne unike «Friends»-verdenen. Du kan kjøpe billetter til The FRIENDS Experience på nettstedet til attraksjonen.

Erics tips: Ekte Friends-fan bør ikke gå glipp av denne attraksjonen! Du kan ta selfies som om du har besøkt Friends i virkeligheten, settene er pent gjenskapt. Det er heller ikke mange besøkende som får lov til å komme inn samtidig, så du kan ta deg tid til å se deg rundt og ta bilder uten andre personer ender opp i bildene dine. Jeg tilbrakte omtrent en time her.

Friends i New York

Friends serien har handling i de forskjellige leilighetene til vennene, med beliggenhet på Manhattan. I serien har de en kafé de ofte henger i, Central Perk, som ligger rett rundt hjørnet for leilighetene. Central Perk finnes faktisk ikke, men det er en kafé som heter The Little Owl, som du kan besøke i Greenwich Village. For de som virkelig vil utforske Friends besøk The FRIENDS Experience, skapt av Warner Bros og Superfly X. Vil du også se andre steder fra Friends-serien, i tillegg til andre TV-serier og filmer? Da er nok guidet tur til steder for TV- og filminnspilling i New York noe for deg!

FRIENDS Experience i New York Monicas kjøkkenFRIENDS Experience i New York - Chandler og Joeys leilighet

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter