Guidet sykkeltur i New York

Guidet sykkeltur i New York

En sykkeltur i New York er en morsom måte å utforske byen på. På en NYC guidet sykkeltur kommer en kunnskapsrik guide til å lede deg gjennom det området du har valgt. Du kan velge å utforske steder som Central Park, Brooklyn Bridge, området som strekker seg langs Hudson-elven samt mange andre steder. Som syklist får du sett mye mer enn det du vil ha sett som fotgjenger.

Erics tips: «En guidet sykkeltur i New York er ikke billig. Det er mye billigere å leie sykkel og sykle på egenhånd. Men hvis du befinner deg i New York for første gang, er en uerfaren syklist eller reiser med barna dine, så anbefaler jeg at du blir med på en organisert sykkeltur med guide. Du kommer fort til å få dreisen på det, men først og fremst så er det mye tryggere.»

Sykkelturer i New York?

Du kan velge mellom en mengde forskjellige sykkelturer. Bestill en guidet sykkeltur i New York på nett før du reiser. Dette er billigere enn å bestille på stedet og du er garantert en plass på turen. Ønsker du heller å utforske byen alene som syklist? I så fall burde du leie sykkel i New York. For å gjøre valget ditt litt lettere har jeg satt sammen en liste med mine favoritter nedenfor:

  • Alternativ 1: Denne sykkelturen gjennom Central Park gir deg muligheten til å se alt som parken har å by på, i et behagelig tempo. Guiden forteller deg alt om parken, parkens historie, samt ikoniske steder slik som Strawberry Fields og Sheep Meadow. Sykkelturen varer i 2 timer og er tilgjengelig hele året.
    Bestill Central Park-sykkeltur her
  • Alternativ 2: Brooklyn Bridge-sykkelturen, som du sikkert kan gjette, går over Brooklyn Bridge. I tillegg til dette vil den også ta deg med på sykkelveiene på vestsiden av Manhattan. Vær forberedt på å sykle over to lange broer. Denne turen på 2 timer er tilgjengelig hele året.
    Bestill sykkeltur over Brooklyn Bridge her
  • Alternativ 3: Under denne sykkelturen passerer du mange av New Yorks attraksjoner. Turen starter i Downtown Manhattan og du syler oppover langs Hudson River. Sammen med guiden utforsker dere Hudson Yards, Central Park og Upper West Side. Sykkelturen er tilgjengelig hele året.
    Bestill New York Highlight sykkelturen her
  • Bonusalternativ:e-sykkelturene sykler du ikke med vanlige sykler, men med pedalassisterte e-sykler! Kjør forbi alle slags berømte landemerker uten å bli utslitt. E-sykkelen holder deg komfortabel hele veien!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt