Guidet sykkeltur i New York

Guidet sykkeltur i New York

På en guidet sykkeltur i New York kommer en kunnskapsrik guide til å lede deg gjennom det området du har valgt. Du kan velge å utforske steder som Central Park, Brooklyn Bridge, området som strekker seg langs Hudson-elven samt mange andre steder. Som syklist får du sett mye mer enn det du vil ha sett som fotgjenger. Bestill en guidet sykkeltur i New York på nett før du reiser. Dette er billigere enn å bestille på stedet og du er garantert en plass på turen. Ønsker du heller å utforske byen alene som syklist? I så fall burde du leie sykkel i New York.

Erics tips: En guidet sykkeltur i New York er ikke billig. Det er mye billigere å leie sykkel og sykle på egenhånd. Men hvis du befinner deg i New York for første gang, er en uerfaren syklist eller reiser med barna dine, så anbefaler jeg at du blir med på en organisert sykkeltur med guide. Du kommer fort til å få dreisen på det, men først og fremst så er det mye tryggere.

Hvilken guidet sykkeltur burde jeg velge?

Du kan velge mellom en mengde forskjellige sykkelturer. For å gjøre valget ditt litt lettere har jeg satt sammen en liste med mine favoritter nedenfor:

 • Alternativ 1: Denne sykkelturen gjennom Central Park gir deg muligheten til å se alt som parken har å by på, i et behagelig tempo. Guiden forteller deg alt om parken, parkens historie, samt ikoniske steder slik som Strawberry Fields og Sheep Meadow. Sykkelturen varer i 2 timer og er tilgjengelig hele året.
  Bestill Central Park-sykkeltur her
 • Alternativ 2: Hvis du er interessert i å utforske Harlem, er denne sykkelturen et perfekt valg for deg. På to timer får du sett mange av nabolagets mest kjente steder, som Strivers Row og Malcolm X Mosque. Dessuten får du også en fin utsikt over noen av de berømte bygningene i New York.
  Bestill Harlem Bike Tour her
 • Alternativ 3: Brooklyn Bridge-sykkelturen, som du sikkert kan gjette, går over Brooklyn Bridge. I tillegg til dette vil den også ta deg med på sykkelveiene på vestsiden av Manhattan. Vær forberedt på å sykle over to lange broer. Denne turen på 2 timer er tilgjengelig hele året.
  Bestill sykkeltur over Brooklyn Bridge her
 • Alternativ 4: På en guidet e-sykkeltur sykler du ikke på vanlige sykler, men på en e-sykkel med pedalstøtte. Denne turen går gjennom Central Park, Midtown Manhattan og Upper West Side, forbi alle de berømte landemerkene uten at du blir utslitt. E-sykkelen betyr komfort, hele veien.
  Bestill e-sykkelturen «Classic Manhattan» her
 • Alternativ 5: Denne e-sykkelturen tar deg med langs Hudson-elven og gjennom Central Park, pluss at den gir deg mulighet til å utforske disse områdene enda bedre. Du kan gjerne ta med deg et kamera, for det er mye å se i løpet av denne turen på 2,5 timer.
  Bestill e-sykkeltur langs Hudson-elven og gjennom Central Park her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt