Skytebane i New York

Kjøp billetter nå
Skytebane i New York

Å skyte på en ekte skytebane i New York er på listen min over skjulte skatter for å få en unik opplevelse. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme! Har du alltid har lyst til å besøke en amerikansk skytebane for å skyte med et håndvåpen eller en rifle? Nå har du sjansen! Skytebanen ligger i New Jersey, like utenfor New York, og er enkel å komme seg til. Denne skytepakken er noe for seg selv og passer bra for grupper på to eller tre som har lyst til å kjenne på følelsen av å skyte med et våpen.

Bestill skytepakken her

Skyting for turister

Ved ankomst blir du bedt om å signere noen dokumenter for å registrere deg (ikke glem passet ditt!). Etterpå blir du tatt med til skranken hvor de deler ut våpnene. Pakken inkluderer to ulike våpen, inkludert en AR-15. Du får også nok ammunisjon til å virkelig teste ut begge våpnene. Når du går inn på selve skytebanen, vil en ansatt forklare hvordan alt går for seg og så kan du begynne. Det er mange folk rundt som kan hjelpe deg om du har noen spørsmål. Disse kalles Range Safety Officers og passer på at alt går trygt for seg til enhver tid. Det kan ta litt tid å bli vant med lydene og rekylen etter at du har trykket på avtrekkeren, men du kommer til å føle deg som en skarpskytter på kort tid.

Skytebane i New York - Instruksjoner Skytebane i New York - Våpenutdeling

Slik kommer du deg til skytebanen

Skytebanen ligger i New Jersey, like utenfor New York City. Du kan komme deg dit med rutebuss (med en overgang) fra Manhattan. Den enkleste måten å komme seg dit er med Uber, som tar deg fra Midtown Manhattan til skytebanen på like under en halvtime. Jeg tok buss 198 fra Port Authority til Willowbrook Mall Shoppers Stop og så en Uber for den siste delen av reisen, som er kun fem minutter lang. Du kan også ta en annen buss for den siste delen, i stedet for en Uber.

Erics tips: Naturligvis ville jeg teste denne pakken selv, og jeg ble positivt overrasket. Skytebane i New York er veldig enkel å bli vant med og det er et profesjonelt sted. Her jobber det alle slags folk, menn og kvinner, unge og eldre. Servicen jeg mottok var vennlig og positiv. Ved å kjøpe en forhåndsbestemt pakke via lenken, slipper du bruke tid på å bestemme deg for hvilke våpentyper du skal leie. Det passer bra om dette er første gang på skytebanen! Du kan også lage din egen pakke om du har lyst til å teste ut andre våpen.

Praktisk informasjon

Etter kjøp mottar du en e-post med kupongen din. Du kan printe den ut eller vise den frem på mobilen din, som en e-billett.

 • Beliggenhet: Woodland Park, New Jersey
 • Tidspunkt: Daglig fra kl. 12.00 til kl 19:30. Etter bestilling, reserver ønsket tidspunkt.
 • Aldersgrense:
  • 8 år får skyte med riffle på skytebanen. (ingen barn under 8 år slipper inn på skytebanen.)
  • 13-åringer og eldre kan skyte med håndvåpen sammen med en voksen over 21 år.
  • 18–20 åringer, uten følge av en over 21 år, kan kun leie geværer.
  • Hvis begge deltagere er under 21 år, vil de få leid en AR-15 i stedet for en pistol.

Bestill skytepakken her

Ønsker du heller å prøve en BARRET 50 Sniper Rifle? Bestill denne skytepakken

Skytebane - Målet Skytebane i New York - Peker med våpenet

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt