Levering og Retur

Når du bestiller et eller flere Unlimited Ride MetroCard, Pay-Per-Ride MetroCard, JFK Airtrain-billetter og/eller PATH-billetter på NewYork.no, gjelder følgende vilkår og betingelser. Nevnte vilkår og betingelser gjelder også når disse billettene kjøpes i en kombinasjonspakke sammen med en kupong for et produkt eller en severdighet.

Merk: følgende vilkår og betingelser gjelder kun ved bestilling av disse transportbillettene eller kombinasjonspakkene. Nevnte vilkår og betingelser gjelder ikke ved kjøp av andre produkter eller tjenester på denne siden. Du kan lese gjeldende vilkår og betingelser for andre produkter eller tjenester her.

Leveringstid

Ved bestilling før klokka 13:00 (UTC+1) på virkedager, blir ordrene sendt ut samme dag. Den forventede leveringstiden er rundt 5-10 arbeidsdager (helger og/eller helligdager ekskludert).

Hvor kan min ordre sendes?

Du kan motta din ordre til hvilken som helst adresse i Norge.

Leveringsomkostninger

Forsendelser til Norge koster 13 euro per ordre og sendes rekommandert.

Retur og rett på tilbakebetaling

Du har rett på å returnere ditt/dine MetroCard(s) i uåpnet forpakning, uten grunn, i inntil 14 (fjorten) dager etter kjøp. Om du returnerer hele ordren får du pengene tilbake, inkludert leveringskostnadene. Du er selv ansvarlig for å dekke portokostnadene for returen. Delvis retur av produktet medfører tilbakebetaling tilsvarende verdien av det som har blitt returnert. I dette tilfellet blir ikke leveringskostnader godtgjort.

Hvis du vil returnere ditt/dine MetroCard(s) etter fristen på 14 (fjorten) dager, vennligst ta kontakt først.

Har du valgt en komabinasjonspakke med MetroCard i tillegg til en attraksjonsbillett eller rabattkort? Attraksjonsbillettene eller rabattkortene i disse pakkene er dessverre ikke refunderes eller returneres. Merk at når det gjelder rabattkortene, så kan leverandørene gjennomføre endringer i hvilke attraksjoner som er (og ikke er) inkludert, samt andre produktdetaljer. Informasjonen som er tilgjengelige på nettstedene til tredjeparter må regnes som nøyaktige. Sjekk hjemmesidene til Explorer Pass eller Sightseeing Flex Pass før avreise, for å sjekke at du har oppdatert informasjon. Det er ingen muligheter for å få penger igjen eller kompensasjon for attraksjoner du har til overs etter at rabattkortet er kjøpt.

Returadresse

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Har du noen spørsmål om MetroCard, din ordre, eller ønsker du å legge inn en større ordre for en gruppe? Send en e-post til [email protected]

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt