2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Levering og Retur

Levering og Retur

Når du bestiller et eller flere Unlimited Ride MetroCard, Pay-Per-Ride MetroCard, JFK Airtrain-billetter og/eller PATH-billetter på NewYork.no, gjelder følgende vilkår og betingelser. Nevnte vilkår og betingelser gjelder også når disse billettene kjøpes i en kombinasjonspakke sammen med en kupong for et produkt eller en severdighet.

Merk: følgende vilkår og betingelser gjelder kun ved bestilling av disse transportbillettene eller kombinasjonspakkene. Nevnte vilkår og betingelser gjelder ikke ved kjøp av andre produkter eller tjenester på denne siden. Du kan lese gjeldende vilkår og betingelser for andre produkter eller tjenester her.

Leveringstid

Bestiller du på en vanlig arbeidsdag før klokken 14:00, blir ordren sendt samme dag. Generelt sett mottar du ditt/dine MetroCard(s) og, hvis angitt, kuponger til de kombinerte produktene/severdighetene innen 10 virkedager til den oppgitte adressen. Husk å ta med helger og mulige offentlige helligdager inn i betraktningen.

Hvor kan min ordre sendes?

Du kan motta din ordre til hvilken som helst adresse i Norge.

Leveringsomkostninger

Forsendelser til Norge koster 143 kr per ordre og sendes rekommandert.

Retur og rett på tilbakebetaling

Du har rett på å returnere ditt/dine MetroCard(s) i uåpnet forpakning, uten grunn, i inntil 15 dager etter kjøp. Om du returnerer hele ordren får du pengene tilbake, inkludert leveringskostnadene. Du er selv ansvarlig for å dekke portokostnadene for returen. Delvis retur av produktet medfører tilbakebetaling tilsvarende verdien av det som har blitt returnert. I dette tilfellet blir ikke leveringskostnader godtgjort.

Hvis du vil returnere ditt/dine MetroCard(s) etter fristen på 15 dager, vennligst ta kontakt først. Bestilte du en pakke som inkluderer et MetroCard pluss en billett til en attraksjon eller et rabattkort? Dessverre kan ikke kjøpet av disse billettene eller rabattkortene fra disse pakkene kanselleres. Men du kan alltid ta kontakt med meg for å se om jeg kan tilby deg en løsning.

Returadresse

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Har du noen spørsmål om MetroCard, din ordre, eller ønsker du å legge inn en større ordre for en gruppe? Send en e-post til eric@newyork.no

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter