Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Leiligheter i New York

Leiligheter i New York

Leiligheter i New York

Å bo i leiligheter i New York har blitt mer og mer populært. Og det er lett å forstå, siden mange ønsker å nyte byen på samme måte som lokalbefolkningen. Likevel vil jeg ikke anbefale å leie en leilighet på en «marketplace website» (en markedsplass på nett). Dette er hjemmesider hvor alle kan leie ut sin leilighet. Det finnes noen velkjente sider, som for eksempel Airbnb.

Å bo i en leilighet i New York: hvorfor en ikke bør bruke markedsplasser på nett

Det er et faktum at det er ulovlig i New York å leie ut en leilighet på kort sikt med mindre leilighetens beboere også blir værende. Dette er, naturlig nok, ikke akkurat den ferien du hadde i tankene. Så hvis du booket en hel leilighet for deg og din familie må du være klar over at det er ulovlig. Vanligvis tilbyr nettbaserte markedsplasser kun leiligheter som eies av privatpersoner som har bestemt seg for å leie ut leiligheten for korte ferier.

En annen grunn til at jeg ikke vil anbefale å leie en leilighet er at mange har klaget til meg om at de har blitt svindlet. Enten eksisterer ikke leiligheten eller så er den ikke akkurat sånn som på bildene. I begge tilfellene kan ferien din bli ødelagt og du taper store summer. Etter min mening, og hvis du vil være helt trygg, er det bedre for deg å bo på hotell i New York enn i en leilighet.

Mange ønsker å leie en leilighet i New York heller enn å bo på hotell fordi de tror de er rimeligere. For å være ærlig: i de fleste tilfellene er det ikke billigere! Leiligheten i seg selv kan virke billig, men du må ofte betale for rengjøring og en serviceavgift som kan gjøre oppholdet ditt ganske dyrt.

Noe du også bør ta hensyn til, og særlig hvis du reiser med barn, er sikkerheten. Ikke glem at du leier en leilighet av noen fremmede. Hva hvis noe blir ødelagt eller ikke fungerer? Mangel på varmtvann eller en ødelagt dusj kan definitivt legge en demper på feriestemningen.

Hvis du fremdeles vil leie en leilighet, ta en titt på utvalget mitt nedenfor. Dette er leiligheter som er 100% lovlige fordi de eies av bedrifter med lisens til å leie ut, og ikke av privatpersoner.

Bestill en leilighet i New York uten risiko her

Radio City Apartments

Radio City Apartments har en fantastisk beliggenhet, like ved Times Square og Radio City Music Hall. Det er en rekke forskjellige typer leiligheter tilgjengelig, fra studio med queensized-seng, til toroms leiligheter. Alle leiligheter er utstyrt med kjøkkenkrok og gratis WiFi.

Bestill Radio City Apartments her

Leiligheter i New York - Radio City Apartments Leiligheter i New York - Radio City Apartments Innvendig

Superior Times Square Apartments

Leilighetene til Superior Times Square Apartments ligger i Hell’s Kitchen, nær Central Park. Interiøret er kanskje litt kjedelig men her er det romslig og du har en kjøkkenkrok og gratis Wi-Fi.

Bestill en leilighet fra Superior Times Square Apartments her

Leiligheter i New York - Superior Times Square Apartments - Soverom Leiligheter i New York - Superior Times Square Apartments

TEN15NYC Apartments

TEN15NYC Apartments ligger i Garment District. Denne bygningen har fem leiligheter og er bare noen få minutters gange unna Macy’s, Empire State Building og Times Square. Velg mellom et studio eller en leilighet med ett eller to soverom.

Bestill en leilighet fra TEN15NYC Apartments her

Leiligheter i New York - TEN15NYC soverom Leiligheter i New York - TEN15NYC

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter