Leiligheter i New York

Å bo i leiligheter i New York har blitt stadig mer populært. Og forståelig nok: mange vil glede seg over byen som lokalbefolkningen gjør. Og hvis du reiser med familien, er det billigere og mer praktisk å bo i en leilighet enn å bestille flere hotellrom. Hvis du bestiller leiligheten din på et av de velkjente hotellbookingsidene, vil du være trygg på et sted som er offisielt godkjent for korttidsleie, noe som ikke alltid er tilfelle når du bestiller gjennom et nettsted som Airbnb, som tilbyr privat eide leiligheter. Nedenfor finner du noen gode leiligheter i New York.

Bestill en leilighet i New York uten risiko her

Sonder Apartments

Sonder Apartments i New York tilbyr luksusleiligheter på en rekke beliggenheter i byen. Sonder tilbyr selvinnsjekking, profesjonell rengjøring og romslige rom med forskjellige fasiliteter, som rask Wi-Fi og en god kaffetrakter.

Sonder ved Battery Park

Sonder ved Battery Park har ettromsleiligheter samt suiter nederst på Manhattan. Wall Street og 9/11 Museum er kun et steinkast unna.

Bestill leilighet hos Sonder ved Battery Park her

Leiligheter i New York - Sonder Leiligheter i NYC - Sonder Battery Park

Erics tips: Hvis du reiser til New York med barn er disse leilighetene supre. På takterassen finner du et stort basseng med en flott utsikt, og er åpen avhengig av sesong. Bassenget er ikke veldig folksomt da det bare er tilgjengelig for beboere og gjester i bygningen.

Sonder – One Platt

Et stykke litt lengre unna, i nærheten av East River finner du Sonder – One Platt. De 183 ettromsleilighetene og suitene er moderne innredet, og eiendommen har takterrasse og treningsrom.

Bestill leilighet hos Sonder – One Platt her

Sonder – The Nash

Sonder – The Nash ligger i nærheten av Chrysler Building. Her kan du bestille et studio eller en suite med et separat soverom. På grunn av sin sentrale beliggenhet er mange severdigheter innen gangavstand.

Bestill leilighet hos Sonder – The Nash her

The Beekman Tower Apartments

Beekman Tower byr på romslige suiter i nærheten av Tudor City og East River. Den ikoniske bygningen ligger i et rolig område. Du kan velge mellom et studio, ett soverom eller to-roms leilighet for ditt opphold i New York. Bygningen har til og med en rooftop-bar hvor du kose deg med en cocktail på slutten av dagen mens du nyter utsikten over byen.

Bestill din leilighet i Beekman Tower her

Radio City Apartments

Radio City Apartments har en fantastisk beliggenhet, like ved Times Square og Radio City Music Hall. Det er en rekke forskjellige typer leiligheter tilgjengelig, fra studio med queensized-seng, til toroms leiligheter. Alle leiligheter er utstyrt med kjøkkenkrok og gratis WiFi.

Bestill Radio City Apartments her

Leiligheter i New York - Radio City Apartments Leiligheter i New York - Radio City Apartments Innvendig

Plum Guide i New York

Plum Guide er en nettside du kan bestille leiligheter. Dette nettstedet er en forbedret versjon av Airbnb. Alle leilighetene er sjekket av selskapet, som også tar bildene. På denne måten får du det du ser og kan se etter det perfekte stedet å bo under din tur til New York.

Bestill din leilighet med Plum Guide her

AirBnb-regler i NYC

I New York er det dessverre ulovlig å leie ut en leilighet på kort sikt med mindre utleieren også blir værende. Så hvis du bestilt en leilighet gjennom for eksempel AirBnb, være klar over at det er ulovlig. Her er det ingen risiko for å få bøter hvis du bestiller en slik leilighet, men sjansen er stor for at verten blir «oppdaget» og bestillingen blir kansellert. Hvis dette skjer kort tid før turen, kan det være vanskelig å fremdeles finne et (anstendig priset) hotellrom.

En annen grunn til at jeg ikke vil anbefale å leie en leilighet er at mange har klaget til meg om at de har blitt svindlet. Enten eksisterer ikke leiligheten eller så er den ikke akkurat sånn som på bildene. Å leie en leilighet i New York er heller ikke billigere enn å bestille hotellrom. Selve leiligheten kan virke relativt billig, men du må ofte betale ekstra avgifter (som rengjørings- og serviceavgift) som fortsatt kan gjøre oppholdet ditt ganske kostbart. jeg tror derfor det vil være bedre for deg å bo på hotell i New York eller en leilighet via en hotellbookingside, som ovenfor.

Erics tips: Hvis du leter etter leilighet for en lengre periode fungerer Airbnb, Fra 30 dager er det lovlig å leie privat. Du kan også pendle til New Jersey, hvor korttidsleie også er lovlig. Selv om jeg ikke anbefaler å bo på andre siden av Hudson på grunn av den mer kompliserte transporten til Manhattan. Et bedre alternativ er å bestille hotell i Long Island City, som også er budsjettvennlig.

Bestill en leilighet i New York uten risiko her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt