Leiligheter i New York

Å bo i leiligheter i New York har blitt mer og mer populært. Og det er lett å forstå, siden mange ønsker å nyte byen på samme måte som lokalbefolkningen. Likevel vil jeg ikke anbefale å leie en leilighet på en «marketplace website» (en markedsplass på nett). Dette er hjemmesider hvor alle kan leie ut sin leilighet. Det finnes noen velkjente sider, som for eksempel Airbnb.

Å bo i en leilighet i New York: hvorfor en ikke bør bruke markedsplasser på nett

Det er et faktum at det er ulovlig i New York å leie ut en leilighet på kort sikt med mindre utleieren også blir værende. Dette er, naturlig nok, ikke akkurat den ferien du hadde i tankene. Så hvis du booket en hel leilighet for deg og din familie må du være klar over at det er ulovlig. Vanligvis tilbyr nettbaserte markedsplasser kun leiligheter som eies av privatpersoner som har bestemt seg for å leie ut leiligheten for korte ferier.

En annen grunn til at jeg ikke vil anbefale å leie en leilighet er at mange har klaget til meg om at de har blitt svindlet. Enten eksisterer ikke leiligheten eller så er den ikke akkurat sånn som på bildene. I begge tilfellene kan ferien din bli ødelagt og du taper store summer. Etter min mening, og hvis du vil være helt trygg, er det bedre for deg å bo på hotell i New York enn i en leilighet.

Mange ønsker å leie en leilighet i New York heller enn å bo på hotell fordi de tror de er rimeligere. For å være ærlig: i de fleste tilfellene er det ikke billigere! Leiligheten i seg selv kan virke billig, men du må ofte betale for rengjøring og en serviceavgift som kan gjøre oppholdet ditt ganske dyrt.

Noe du også bør ta hensyn til, og særlig hvis du reiser med barn til New York, er sikkerheten. Ikke glem at du leier en leilighet av noen fremmede. Hva hvis noe blir ødelagt eller ikke fungerer? Mangel på varmtvann eller en ødelagt dusj kan definitivt legge en demper på feriestemningen.

Hvis du fremdeles vil leie en leilighet, ta en titt på utvalget mitt nedenfor. Dette er leiligheter som er 100% lovlige fordi de eies av bedrifter med lisens til å leie ut, og ikke av privatpersoner.

Bestill en leilighet i New York uten risiko her

WeLive Wall Street Apartments

I Downtown Manhattan finner du noen moderne leiligheter fra WeLive Wall Street. Dette leilighetshotellet har leiligheter i ulike størrelser, fra hybler til 4-roms leiligheter. Dette er et rimelig alternativ i New York for familier og vennegrupper.

Bestill en leilighet fra WeLive Wall Street via Booking.com her
Bestill en leilighet fra WeLive Wall Street via Hotels.com her

Leiligheter i New York - WeLive Wall Street Leiligheter i New York - WeLive leilighet

Radio City Apartments

Radio City Apartments har en fantastisk beliggenhet, like ved Times Square og Radio City Music Hall. Det er en rekke forskjellige typer leiligheter tilgjengelig, fra studio med queensized-seng, til toroms leiligheter. Alle leiligheter er utstyrt med kjøkkenkrok og gratis WiFi.

Bestill Radio City Apartments her

Leiligheter i New York - Radio City Apartments Leiligheter i New York - Radio City Apartments Innvendig

Broadway Suite NY

Broadway Stuite studioene passer for par eller familier. Studioet har plass opptil 6 personer, det er også 2-roms leiligheter tilgjengelig. Leilighetene ligger i Midtown, i nærheten av Empire State Building og Madison Square Garden.

Bestill en leilighet fra Broadway Suite NY her

Broadway Suite NY - Senger Broadway Suite NY - Kjøkken

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter