Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Personvernpolicy

Personvernpolicy

NEW YORK MEDIA GROUP B.V.
Personvernpolicy
versjon / siste utgave: Juli 2018

Hvem er vi og hva gjør vi?

Velkommen til NewYork.no. New York Media Group B.V. (Handler under navnet NewYork.no – heretter “NYMG”) tilbyr en plattform på nett hvor du kan forberede deg på en tur til og et opphold i New York City. Du kan finne informasjon og bestille relevante omvisninger, billetter og tjenester fra tredjeparter tilknyttet New York City. Du kan finne våre kontaktdetaljer på bunnen av denne “personvernpolicyen”. Denne personvernpolicyen gjelder for oss («NYMG”) og du som “bruker” på nettstedet vårt www.NewYork.no (“nettstedet”), vår mobilapplikasjon (“appen”) og kjøp av andre tjenester eller produkter som tilbys av NYMG.

Personvern og relevant lovgivning

Personvern er av stor betydning for oss. Vi overholder databeskyttelsesforordningen (“GDPR”). Lovgivningen vil heretter bli referert til som “relevant lovgivning”.

Hva er dette?

Dette er en “personvernpolicy”. I dette dokumentet forklarer vi hva slags personopplysninger vi samler inn i forbindelse med din bruk av nettstedet, appen og kjøp av våre andre tjenester eller produkter. Vi forklarer også hvordan vi lagrer, beskytter og bruker dine personopplysninger, og for hvilke formål.

Personopplysninger

I denne personvernpolicyen, betyr “personopplysninger” informasjon eller deler av informasjon som lar deg identifiseres. Denne definisjonen er i samsvar med gjeldende lovgivning.

Er du under 16 år gammel?

Hvis du er yngre enn seksten år kan du ikke bruke vår nettside eller app uten tillatelse fra foreldre eller verge.

Vi opptrer som datakontrollør

Vi samles og behandler personopplysninger for våre egne formål. I denne forbindelse fungerer vi som “datakontrollør” i betydningen av relevant lovgivning.

Ditt samtykke

Når du fortsetter å bruke nettstedet, godtar du denne personvernpolicyen. Vær oppmerksom på at du ikke er forpliktet til å godta denne personvernpolicyen, men at du ikke kan bruke nettstedet eller andre tjenester og produkter dersom du ikke godtar denne personvernpolicyen.

Hvilke personopplysninger behandler vi som datakontrollører?

om datakontrollør behandler vi følgende personopplysninger:

  • Informasjonskapsler, som videre beskrevet i vår erklæring om informasjonskapsler;
  • Hvis du har registrert deg for nyhetsbrevet, e-posten din (du kan melde deg av denne tjenesten til enhver tid);
  • Hvis du har bestilt via nettstedet, for- og etternavn, e-post, adresse, telefonnummer og postadresse
  • Telefonmodellen som brukes når du bruker nettstedet eller appen;
  • IP-adressen din;
  • Nettleserspråket ditt;
  • Og dersom du har gitt oss din eksplisitte tillatelse – din geografiske posisjon.

Hvordan bruker vi personopplysninger?

Vi bruker bare de ovennevnte personopplysningene når det er nødvendig for formålene beskrevet nedenfor:

  • Hvis du har bestilt via nettsiden bruker vi personopplysningene for å bekrefte dine kjøp og hjelpe oss og våre leverandører å oppfylle bestillingene dine
  • Dersom du har prøvd å bestille via nettstedet og ikke gjennomførte kjøpet, benytter vi personopplysningene til å sende deg én e-post for oppfølging.
  • Vi bruker informasjonskapsler som er avgjørende for driften av nettstedet og appen, for å spore besøksstatistikk og overvåke klikkadferd og surfevaner. Du kan finne mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker i erklæringen om informasjonskapsler.
  • Vi bruker også e-postadressen din for å sende deg e-poster om nytt innhold eller annen aktivitet med hensyn til nettstedet, og for å holde deg informert om kampanjer og (spesial)tilbud som kan være interessante for deg. Du kan melde deg av eller nekte disse tjenestene til enhver tid.
  • Via telefonen kan vi sende deg pushvarsler om nytt innhold eller annen aktivitet med hensyn til appen, og holde deg informert om kampanjer og (spesial)tilbud som kan være interessante for deg. Du kan skru av disse tjenestene til enhver tid;
  • Vi bruker e-postadressen, IP-adressen og telefonmodellen for å spore og vurdere (i) når og hvor mange ganger du bruker vårt nettsted eller app, (ii) hvilke (push)varsler du åpner, og hvor ofte og når de åpnes av deg, og (iii) hvilket innhold som leses mest av brukere;
  • Telefonmodellen din hjelper oss også med å justere appen til de tekniske kravene til enheten din;
  • Vi bruker informasjon om ditt nettleserspråk for å adressere deg på et språk du snakker.
  • IP-adressen og din geografiske plassering hjelper oss å avgjøre hvilke kampanjer og (spesial)tilbud som kan være interessante for deg;
  • Vi bruker e-postadressen din for å tilby deg tjenester.

For hvilken periode beholder vi personopplysningene?

Personopplysningene vi samler vil beholdes så lenge du bruker vårt nettsted, app og/eller våre tjenester (i forhold til våre produkter). Hvis disse personopplysningene ikke lenger er nødvendige for oppfyllingen av formålene nevnt ovenfor, eller er unøyaktige, vil (de unøyaktige) opplysningene slettes. Personopplysninger vil ved ingen tilfeller beholdes i mer enn 5 (fem) år etter datoen de sist ble oppdatert, med mindre vi er juridisk forpliktet til å gjøre det.

Hvem deler vi personopplysningene dine med?

Med mindre vi er juridisk forpliktet til å gjøre det, selger, forhandler eller leier ikke NYMG dine personopplysninger til tredjeparter. Når det er nødvendig for å gi deg en kontinuerlig tjeneste deler NYMG dine personopplysninger med tredjeparts-arrangører eller leverandører for å fullføre kjøpet via nettstedet eller appen. Disse partene er kontraktsforpliktet til å håndtere dine personopplysninger med forsiktighet, og vil bare bruke dine personopplysninger for de begrensede formål som er nevnt ovenfor.

Videre kan vi bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å hjelpe oss å drive appen og nettstedet, eller utføre tjenester og administrative aktiviteter på våre vegne, som å sende ut nyhetsbrev eller spørreundersøkelser. Vi tilbyr bare tredjeparts tjenesteleverandører de personopplysningene som er nødvendig for at de skal kunne utføre tjenestene de tilbyr oss. Disse tjenesteleverandørene er kontraktsforpliktet til å håndtere dine personopplysninger med forsiktighet og bruke personopplysninger for de begrensede formål som er nevnt ovenfor.

Hvis det kreves med lov, eller for forebygging, oppdagelse og påtale av kriminelle handlinger, vil NYMG offentliggjøre personopplysninger til regulatoriske og statlige myndigheter.

Generisk samlede (ikke-personlige) opplysninger

For å gjøre nettstedet vårt og app-arbeidet så optimalt som mulig, for eksempel for industrianalyse og forbedring av funksjonaliteten til nettstedet og appen, kan vi konvertere dine personopplysninger til ikke-personlige opplysninger og samle den med informasjon samlet fra andre brukere. I et slikt tilfelle vil opplysningene bli fullstendig og irreversibelt anonymisert: de vil ikke inneholde personopplysninger.

Hvordan beskytter vi personopplysninger?

Vi jobber hardt for å beskytte dine personopplysninger fra uautorisert eller ulovlig tilgang, endring, avsløring, bruk eller ødeleggelse. For eksempel tar vi følgende tiltak for å sikre at personopplysningene er trygge:

  • Vi krypterer personopplysningsfiler;
  • Vi sikrer nettverkstilkoblingen vår med SSL-teknologi (Secure Socket Layer);
  • Vi kontrollerer tilgangen til personopplysningene med passord;
  • Vi logger automatisk alle handlinger vedrørende personopplysninger;
  • Vi begrenser tilgangen til personopplysninger til de formål som er nevnt i denne personvernpolicyen;
  • Vi tar fysiske tiltak angående tilgangen til personopplysningene;

Tredjepartsnettsteder

Du finner (hyper)lenker på vårt nettsted og app som linker deg til nettsteder, produkter og tjenester fra våre partnere, leverandører, annonsører, sponsorer, lisensgivere og andre tredjeparter. Vi kontrollerer ikke innholdet eller koblingene som vises på disse nettstedene, og vi er ikke ansvarlige for praksis som brukes av nettsteder knyttet til eller fra nettstedet vårt. I tillegg kan disse nettstedene, produktene og tjenestene, inkludert deres innhold og koblinger, endres kontinuerlig. Disse nettstedene, produktene og tjenestene kan ha egne personvernerklæringer, brukervilkår og kundeservicepolicyer. Surfing og samhandling med andre nettsteder, inkludert nettsteder som er knyttet til eller fra vårt nettsted, er underlagt vilkårene og retningslinjene for det nettstedet.

Eksport av opplysninger utenfor EU

Hvis vi overfører opplysningene utenfor EU, overføres opplysningene bare til land som gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå som oppfyller EU-standardene. For eksempel, ved overføring av personopplysninger til en organisasjon i USA vil vi bekrefte at den aktuelle organisasjonen er deltaker av Privacy Shield (EU-U.S. Privacy Shield er en avtale mellom U.S. Department of Economic Affairs og Europakommisjonen om utveksling av personopplysninger mellom selskapene i EU og USA. Privacy shield har vært i kraft siden 1. august 2016. Privacy Shield-listen gjør det mulig for europeiske selskaper å verifisere om data kan overføres til et amerikansk selskap under rammen.). Overføringen av opplysninger utenfor EU vil alltid overholde gjeldende lovgivning (kap. 5 i GDPR).

Endringer i denne personvernpolicyen

Vi kan oppdatere vår personvernpolicy fra tid til annen. Når vi endrer denne personvernpolicyen på en betydelig måte, vil vi publisere et varsel på vårt nettsted sammen med den oppdaterte personvernpolicyen. Ved å fortsette og bruke appen og nettstedet bekrefter du den nyeste versjonen av denne personvernpolicyen.

Dine rettigheter og hvem du skal kontakte

Som spesifisert i og under vilkårene til den relevante lovgivningen, har du rett til å fortelle (oss) om du:

a) ønsker å se og/eller en kopi av personopplysningene om deg som blir behandlet av oss, med en indikasjon på hvor de behandles og for hvilket formål. Vi kan også sende denne kopien til deg – på din egen forespørsel – til en annen part, i tilfelle du vil ha dine personopplysninger overført til en annen part;

b) vil at vi skal rette opp, oppdatere, skjule eller slette dine personopplysninger, eller begrense behandlingen derfra i våre poster;

c) ønsker å rapportere misbruk av dine personopplysninger;

d) har innvendinger mot vår behandling av dine personopplysninger;

e) tror vi behandler dine personopplysninger ulovlig. I dette henseende kan du også sende inn en klage til det norske Datatilsynet;

f) ønsker å trekke samtykket med hensyn til vår behandling av dine personopplysninger. Dette kan gjøres til enhver tid. Fra det øyeblikket du trekker ditt samtykke vil vi stoppe behandlingen av dine personopplysninger. Dette påvirker ikke lovligheten av behandlingen vår basert på ditt tidligere samtykke;

Vi vil svare på slike forespørsler innen 5 dager etter mottak.

Hvis du har noen spørsmål, kommentarer eller bekymringer for hvordan vi håndterer personopplysninger, vennligst kontakt oss på [eric@NewYork.co.uk]. Vi vil svare på en slik forespørsel innen 5 dager etter mottak.

NEW YORK MEDIA GROUP B.V., handler under navnet NEWYORK.NO
Herengracht 221
1016 BG Amsterdam
The Netherlands

Handelskammer (“Kamer van Koophandel”) nummer: 53135733
Momsnummer: NL850762261B01

T: [+31 20 486 4734]
E: [eric@NewYork.no]

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter