New York Yankees tickets 2022

Kjøp billetter nå
New York Yankees Tickets
Starter på $ 8,00

Det er enkelt å kjøpe New York Yankees tickets på nett før du reiser til New York. New York Yankees spiller ofte seks ganger i uken, noe som gir deg mange muligheter hvis du ønsker å se de spille live. Er du ikke veldig interessert i sport, eller kanskje bare ikke i baseball? Ikke noe problem, bare atmosfæren og den gode stemningen i stadion gjør allikevel at det er verdt å gå på en kamp! Spesielt siden billetter ikke trenger å koste mye og du kan gå fra stadion når som helst. Baseballsesongen i New York varer fra april til oktober.

Kjøp New York Yankees tickets her

Kjøp New York Yankees tickets

Velg hvilken dato du ønsker å gå på en baseballkamp eller se tabellen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort og PayPal. Du kan bare kjøpe e-billetter (billetter til smarttelefonen din) eller papirbilletter til en New York Yankees kamp. E-billettene kan ikke printes ut, men det behøves heller ikke.

Det anbefales å bestille mobil-billetter. Dette er det raskeste alternativet og du trenger ikke å betale for frakt. Billettene er 100% autentiske og vil bli levert i tide.

Billettene på siden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Noen ganger er billettene dyrere enn den originale prisen og dette er fordi New York Yankees kampen er utsolgt.

Dersom New York Yankees ikke spiller hjemmekamp, kan du undersøke om New York Mets gjør det.

New York Yankees Tickets - Publikum New York Yankees Tickets - Spillerne

Hvor burde jeg sitte på en Yankees kamp?

Billetter til New York Yankees kan koste mellom $10 og flere tusen dollar. En rimelig pris for et bra sete koster et sted mellom $35 og $105 per billett. Yankee Stadium er enorm. For å få en god sikt anbefaler jeg å velge et sete i de områdene som jeg har markert i rødt i tegningen nedenfor.

Hvis du først og fremst vil på kamp for stemningens skyld, kan du vurdere billetter i 400-seksjonen (over området som er markert rødt). Jeg vil likevel anbefale deg å velge en rad med et så lavt nummer som mulig.

De eneste setene jeg ikke vil anbefale er på baksiden av spillefeltet. Herfra ser du kun deler av kampen.

Kjøp dine New York Yankees tickets her

New York Yankees Tickets - Yankee Stadium salkart

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til Yankee Stadium?

Den enkleste måten å komme seg til Yankee Stadium er med subway. Stoppestedet er 161st Street og stadion ligger rett ovenfor stasjonen. Subway linje 4 tar deg direkte til Yankee Stadium. Linje B og D går i samme retning, men de stopper ikke alltid ved 161st Street. Hvis du skal ta en av disse linjene, pass på at du spør en New Yorker (helst en som har på seg en Yankees t-skjorte) om subwayen stopper ved stadion eller ikke. Alle disse linjene krysser mesteparten av Manhattan, så du kan ta subway til Yankee Stadium fra mange forskjellige subway-stasjoner.

Når burde jeg ankomme stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer 30 til 60 minutter før første kast (first pitch). Ideelt vil du være der i hvert fall 5 til 10 minutter før kampen starter slik at du ikke går glipp av nasjonalsangen (en opplevelse i seg selv). Halvveis gjennom 7th inning kommer det allikevel til å bli mer sang. Hvis du ankommer tidlig har du også god tid til å utforske stadion. For en god utsikt over stadion burde du gå innom Yankee Memorial som er plassert under storskjermen og kalles for Monument Park. Det er gratis å besøke Monument Park og holder åpent for besøk frem til 45 minutter før kampen begynner.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan?

Etter endt kamp er subway det beste alternativet for transport for å komme seg tilbake til Manhattan. Dra litt tidligere hvis du er bekymret for folkemengdene.

COVID-19 restriksjoner

Det er ikke lenger krav om negativ koronatest eller bevis på at du er fullvaksinert mot COVID-19.

Erics tips: Å gå og se en baseballkamp i New York er en opplevelse jeg anbefaler til alle og enhver. Det er også en super aktivitet for barnefamilier. Ikke føl deg tvunget til å bli sittende og se på hele kampen. Personlig pleier jeg å gå etter ‘8th inning’.

New York Yankees Tickets - Banen New York Yankees Tickets - Yankee Stadium

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Hvor mye koster billetter til New York Yankees?

Gjennom siden min kan du bestille billeter til New York Yankees som starter på $ 8,00

Kan jeg kjøpe billetter på stadion?

Billetter til Yankees blir vanligvis utsolgt på forhånd. Jeg anbefaler deg å forberede turen din ved å bestille på nett.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt