New York Red Bulls tickets 2024

Kjøp billetter nå
New York Red Bulls
Starter på 201.00 kr

Du kan kjøpe New York Bulls tickets på nett før du reiser til New York. Jeg kan absolutt anbefale å gå på et sportsarrangement eller en kamp når man er i New York. MLS-fotballsesongen varer fra mars til oktober. Red Bulls har sin egen arena i Newark, nemlig Red Bull Arena. Fotball i USA er kanskje ikke det samme som i Europa, men supporterne er veldig entusiastiske: de synger, heier og diskuterer med hverandre på tribunen, samt at det er en veldig god stemning i stadion.

Kjøp New York Red Bulls tickets her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Contents

Kjøp billetter til New York Red Bulls

Du kan kjøpe billetter til en New York Red Bulls kamp ved å sjekke programoversikten her eller se på listen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort. Billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Du trenger ikke å skrive ut disse billettene. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

Hvis du ikke har muligheten til å se Red Bulls spille, sjekk om New York City FC spiller.

New York Red Bulls - Fotballkamp New York Red Bulls Tickets

Hvor burde jeg sitte på en fotballkamp i Red Bull Arena?

Du kan sitte nesten hvor som helst i stadion og fortsatt ha gode seter. New York Red Bulls Arena har plass til 25 000 tilskuere. De billigste billettene ligger på rundt 15 dollar og disse setene er bak målene. Billetter til seter som er mer mot midten starter på 35 dollar. De dyreste billettene er seter i midten og disse billettene starter på 75 dollar. Bildene er tatt fra seksjon 119, rad 7.

Kjøp dine New York Red Bulls tickets her

New York Red Bulls Tickets - Red Bull Arena salkart

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til Red Bull Arena?

Det er veldig enkelt å komme seg til Red Bull Arena med offentlig transport. PATH-toget går direkte fra WTC til Newark. Hvis du bruker MetroCard koster det $ 2.75 per vei. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke Unlimited MetroCard. Gå av ved Harrison Station. Togturen tar omtrent 20 minutter. Fra Harrison Station tar det omtrent 6 minutter å gå til Red Bull Arena. Du kan allerede se arenaen fra PATH-toget før du ankommer stasjonen, men hvis du er usikker på veien er det bare å følge etter folkemengden (ofte kledd i rødt og blått).

Når burde jeg ankomme Red Bull Arena?

Hvis du ankommer stadion en halvtime før kampen starter har du god nok tid til å finne setet ditt og kjøpe en matbit og noe å drikke. Du kan selvfølgelig også komme tidligere enn det, for det er nok av ting å se og gjøre! Noen familier kommer til og med i bobiler og griller på parkeringsplassen før kampen starter. En DJ spiller musikk, barn spiller fotball med hverandre og det er en liten butikk hvor du kan få kjøpt New York Red Bulls t-skjorter og capser.

Når du ankommer stadion må du gjennom en kontroll. Du kan ta med deg bag, kamera og egen flaske med drikke (men korken vil bli tatt av). Det finnes nok muligheter for å kjøpe mat og drikke på stadion, og for en liten kopp brus, en liten pizza og en boks med popcorn betaler du 19 dollar.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Det er veldig enkelt å komme seg tilbake til Manhattan med PATH-toget. Du kan også velge å kjøpe en tur-retur billett eller bare bruke MetroCard igjen.

New York Red Bulls - RedBull Arena Arena NY Red Bulls

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt