Retningslinjer for informasjonskapsler («cookies»)

New York Media Group B.V.
Retningslinjer for informasjonskapsler
Siste oppdatering: februar 2018

Contents

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små (tekst)filer som lagres på datamaskinen din. Nettleseren din lagrer disse informasjonskapslene når du besøker hjemmesiden vår www.NewYork.no (Hjemmesiden). Disse informasjonskapslene hentes frem når du besøker Hjemmesiden på nytt. Dette gjør at vår hjemmeside gjenkjenner deg som en tidligere besøkende.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Ved å bruke informasjonskaspler, kan vi se hvordan Hjemmesiden vår blir brukt og hvordan vi kan forbedre Hjemmesiden og tjenestene som tilbys. Informasjonskapslene kan også hjelpe oss med å gjøre Hjemmesiden rask og trygg. Dessuten kan informasjonskapsler, som lagres hos oss eller en tredjepart, brukes til målrettet markedsføring, basert på dine interesser.
Hvis du ikke vil at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin, kan du forandre dette i innstillingene på nettleseren din. Merk at noen av tjenestene våre, eller andre deler av Hjemmesiden, kanskje ikke fungerer optimalt uten informasjonskapsler.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

For å optimalisere tjenestene vi tilbyr, bruker vi følgende typer informasjonskapsler:

Informasjonskapsler for funksjonalitet

Informasjonskapsler for funksjonalitet er nødvendig for at hjemmesiden skal fungere skikkelig. Uten disse, kan du ikke logge inn og enkelte innstillinger (som språkinnstillinger) kan ikke lagres.

Analytiske informasjonskapsler

Analytiske informasjonskapsler brukes til å undersøke kvaliteten og effektiviteten til Hjemmesiden. For eksempel kan vi se hvor mange brukere som klikker seg inn og bruker Hjemmesiden, og hvilke sider de besøker. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og oppdatere Hjemmesiden og tjenestene.

Informasjonskapsler for targeting/markedsføring

Informasjonskapsler for targeting/markedsføring overvåker hva du klikker på og dine internettvaner. Dette gjør at du kan motta reklame som er tilpasset dine interesser. Tredjeparter kan også vise deg relevant reklame. Følgende tredjeparter kan bruke sporende informasjonskapsler på vår Hjemmeside: Google.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt