2.1m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Vegetariske restauranter i New York

Vegetariske restauranter i New York

Vegetariske restauranter i New York

Det finnes mange vegetariske restauranter i New York, og de aller fleste restauranter har flere vegetariske retter og alternativer på menyene sine. Dette er takket være den stadig voksende populariteten til plantebasert mat, selv blant de som ikke er vegetarianere. Du trenger ikke å være vegetarianer for å finne noe du liker, så du burde absolutt prøve en vegetarisk restaurant eller en vegetarisk rett. Ettersom det er så mange steder å velge mellom har jeg valgt å sette sammen en liste over de beste vegetariske restaurantene i New York.

By CHLOE.

Hvis du får lyst på hurtigmat men du holder deg til vegansk mat, da burde du dra til By CHLOE. Prøv en “Classic Burger” (du kunne nesten ha trodd at det var en ekte hamburger… men bare nesten) og “Air-Baked French Fries”. Hvis du føler for å spise noe litt sunnere så finnes det også juices, smoothier og salater. De har flere (små) beliggenheter rundt omkring i byen.

The Butcher’s Daughter

På tross av det navnet tilsier så er The Butcher’s Daughter en vegetarisk restaurant uten meieriprodukter. De beskriver seg selv som et “grønnsaksslakteri” og spesialiteten deres er fersk juice. Hvorfor ikke prøve seg på “Goddess of Green”; en grønn juice med en vri? Hvis du foretrekker øl så har de også et utvalg med ulike craft beers. Er du sulten? Da kan du velge mellom mange forskjellige retter, slik som deres berømte toast med avokado, pasta laget av grønnsaker (slik som squash) eller en sterk grønnkålsalat, bare for å nevne noen få. De har to restauranter, men begge blir fort fulle i løpet av peak hours, men som regel må man ikke vente så alt for lenge for å få et bord.

Vegetariske restauranter i New York - The Butcher's Daughter Vegetariske restauranter i New York - The Butcher's Daughter terrasse

Candle 79

Candle 79 er en vegansk restaurant på Upper East Side. Menyen er variert og har mange gode alternativer. Her serveres det også glutenfrie retter, så dette er en super restaurant hvis du er på leten etter et glutenfritt måltid. Stemningen på restauranten er også veldig god, så dette er et hyggelig sted for en middag med partneren din. I tillegg til Candle 76 finnes det også to tilsvarende kaféer, Candle Cafe, én på Upper East Side og én på Upper West Side.

Caravan of Dreams

Caravan of Dreams byr på et stort utvalg forskjellige retter fra hele verden. Her får du blant annet meksikansk, italiensk og asiatisk mat. Det er nok av retter å velge mellom, og her finnes det noe for enhver. Caravan of Dreams ligger på Lower East Side og tiltrekker seg en yngre aldersgruppe. I helgene spilles er det ofte live musikk på kveldene. Jeg anbefaler absolutt dessertene deres, de er kjempegode. Etter en dessert kan du jo ta en tur på byen i dette flotte nabolaget.

Vegetariske restauranter i New York - Candle 79 Vegetariske restauranter i New York - Caravan of Dreams

Sacred Chow

Den vegetariske restauranten Sacred Chow har en artig beliggenhet i Downtown. De har en variert sesongbestemt meny, så den endres stadig. Her serveres det salater, paninier, og mange sorter tapas. En porsjon med tapas koster omtrent $8, men det går også ann å bestille 3 tapas for $19,50. Noen av rettene er bedre enn andre, men alle smoothiene er herlige. Stemningen kunne ha vært bedre, og ofte er det lange ventekøer for å få et bord.

Wild Ginger

Wild Ginger er en asiatisk vegansk restaurant. Maten er god tilberedt med krydder og rettene smaker helt fantastisk. Alle hovedrettene kan serveres med ris, misosuppe eller en salat. Prisene er veldig gunstige, og den dyreste retten ligger på rundt $14. Den originale restauranten finner du i SoHo, men de har en til restaurant som ligger i Brooklyn.

Erics tips: Atmosfæren her er hyggelig og avslappet, pluss at de ansatte er veldig hjelpsomme. Noen av de sterke rettene kan lages mindre spicy, det er bare å spørre. Prøv “Cilantro Tofu” og “Pineapple Fried Rice”. Nam!

Vegetariske restauranter i New York - Wild Ginger Vegetariske restauranter i New York - Wild Ginger i Brooklyn

Comments are closed.

Win a trip to New York
Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter