Vegetariske restauranter i New York

Vegetariske restauranter i New York

Det finnes mange vegetariske restauranter i New York, og de aller fleste restauranter har flere vegetariske retter og alternativer på menyene sine. Dette er takket være den stadig voksende populariteten til plantebasert mat, selv blant de som ikke er vegetarianere. Du trenger ikke å være vegetarianer for å finne noe du liker, så du burde absolutt prøve en vegetarisk restaurant eller en vegetarisk rett. Ettersom det er så mange steder å velge mellom har jeg valgt å sette sammen en liste over de beste vegetariske restaurantene i New York.

Beatnic

Hvis du får lyst på hurtigmat men du holder deg til vegansk mat, da burde du dra til Beatnic. Prøv en «Classic Burger» (du kunne nesten ha trodd at det var en ekte hamburger… men bare nesten) og «Air-Baked French Fries». Hvis du føler for å spise noe annet finnes det også søtsaker og salater. De har flere (små) beliggenheter rundt omkring i byen.

The Butcher’s Daughter

På tross av det navnet tilsier så er The Butcher’s Daughter en vegetarisk restaurant uten meieriprodukter. De beskriver seg selv som et «grønnsaksslakteri» og spesialiteten deres er fersk juice. Hvorfor ikke prøve seg på «Goddess of Green»; en grønn juice med en vri? Hvis du foretrekker øl så har de også et utvalg med ulike craft beers. Er du sulten? Da kan du velge mellom mange forskjellige retter, slik som deres berømte toast med avokado, pasta laget av grønnsaker (slik som squash) eller en sterk grønnkålsalat, bare for å nevne noen få. De har to restauranter, men begge blir fort fulle i løpet av peak hours, men som regel må man ikke vente så alt for lenge for å få et bord.

Vegetariske restauranter i New York - The Butcher's Daughter terrasse

Ladybird

Ladybird er en vegansk restaurant i New York. Denne koselige plassen på Lower East Side serverer plantebasert tapas. Ikke tro noe annet da menyen tilbyr retter som «ricotta» og «cheddar» samt mye annet. Du kan bestille retter for deling, så du får smakt så mye god mat som mulig. Selv kjøtt-elskere vil være overrasket over all den fantastiske maten på Ladybird!

Caravan of Dreams

Caravan of Dreams byr på et stort utvalg forskjellige retter fra hele verden. Her får du blant annet meksikansk, italiensk og asiatisk mat. Det er nok av retter å velge mellom, og her finnes det noe for enhver. Caravan of Dreams ligger på Lower East Side og tiltrekker seg en yngre aldersgruppe. I helgene spilles er det ofte live musikk på kveldene. Jeg anbefaler absolutt dessertene deres, de er kjempegode. Etter en dessert kan du jo ta en tur på byen i dette flotte nabolaget.

Vegetariske Restauranter i New York - Ladybird copy

Sweetgreen

Sweetgreen i New York er en kjede av salatbarer over hele Manhattan. På Sweetgreen kan du lage dine egne salater ved å kombinere alle mulige typer grønnsaker og ingredienser, slik at måltidet ditt blir akkurat som du ønsker det. Sweetgreen bruker små og mellomstore bærekraftige produsenter, så du kan nyte ditt sweetgreen-måltid med god samvittighet.

Wild Ginger

Wild Ginger er en asiatisk vegansk restaurant. Maten er god tilberedt med krydder og rettene smaker helt fantastisk. Alle hovedrettene kan serveres med ris, misosuppe eller en salat. Prisene er veldig gunstige, og den dyreste retten ligger på rundt $14. Den originale restauranten finner du i SoHo, men de har en til restaurant som ligger i Brooklyn.

Erics tips: Atmosfæren her er hyggelig og avslappet, pluss at de ansatte er veldig hjelpsomme. Noen av de sterke rettene kan lages mindre spicy, det er bare å spørre. Prøv «Cilantro Tofu» og «Pineapple Fried Rice». Nam!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt