US Open Tennis tickets 2024

Kjøp billetter nå
US Open Tennis tickets
Starter på 707.00 kr

US Open Tennis tickets må bli kjøpt før du reiser ettersom det ikke er mulig å kjøpe de på selve arrangementet. US Open Tennis er den fjerde og siste av de årlige Grand Slam-turneringene som avholdes i New York. Denne 2-ukers turneringen er det største sportsarrangementet i USA og tiltrekker seg flest tilskuere. US Open Tennis begynner i den siste uken i august og varer ut første uke i september. Arrangementet er et podium for verdensberømte tennisspillere og kampene blir ofte veldig dramatiske.

Kjøp dine US Open Tennis tickets her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Contents

Kjøp US Open Tennis tickets

Du kan kjøpe billetter til en kamp eller til en del av dagen (sessions) på US Open Tennis ved å søke på den datoen du ønsker å dra på en tenniskamp eller se på tabellen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort og blir sendt via på e-post. Billetten er «e-tickets» som du kan fremvise på telefonen din når du ankommer stadion. Du trenger ikke å skrive ut disse billettene. Billettene er 100% garantert autentiske og blir sendt til deg i tide.

US Open Tennis tickets - Grandstand Stadium US Open Tennis tickets - Tenniskamp

Hva burde jeg se under US Open Tennis?

Du bør tenke litt på hvilke dager du ønsker å gå på ettersom hele turneringen varer i to uker sammenhengende. Billetter til de første rundene i US Open Tennis er billigere enn finalekampene mot slutten av turneringen. Billetter på morgenen varer fra kl. 11:00 til kampene er ferdig. Kveldsbilletter starter fra kl. 19:00 og er vanligvis viktigere kamper.

Center Court-billetter lar deg velge dine egne seter i Arthur Ashe Stadium under bestillingen av dine billetter. Jo høyere du sitter i stadion desto billigere billetter får du. Arthur Ashe Stadium er hvor de største tennis-kampene foregår. Her får du se de største tennis-stjernene, og her sitter kjendisene langs tennis-banen.

Med Morning Center Court billetter får du:

  • Reservert sete ved Arthur Ashe Stadium
  • Førstemann-til-mølla-tilgang til alle andre tennisbaner i US Open. Dette inkluderer Louis Armstrong, The Grandstand samt nitten av banene.

Med Evening Center Court billetter får du:

  • Reservert sete ved Arthur Ashe Stadium for alle kveldskamper.

Kjøp dine US Open Tennis tickets her

US Open Tennis tickets - Arthur Ashe Entree US Open Tennis tickets - Arthur Ashe Stadium fra Grandstand

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til stadion?

Ta subway linje 7 som går fra Times Square eller Grand Central Station, og gå av på stoppestedet Mets Stadium – Willets Point. Når du kommer ut fra stasjonen vil veien til stadion være tydelig markert. Du kan bruke MetroCard og reisen koster da $ 2.90 en vei.

Hvordan kommer man seg tilbake til Manhattan?

Den beste måten å reise tilbake til Manhattan er på samme måte: ta subway linje 7. Det er trygt å reise tilbake med subway selv hvis du reiser sent, ettersom det kommer til å være flere tennis tilskuere som reiser samme vei. Det er også mulig å ta en taxi.

Spisemuligheter under US Open kampene

Hvis du har lyst på noe å spise eller drikke så har du heldigvis mange valgmuligheter, fra morgen til kveld! Det finnes noe for enhver: sandwich, iskrem, hamburgere, pizza, kaffe, cocktails, øl, vin og mye mer. I tillegg til matvogner og steder du får kjøpt mat er det også flere restauranter. Det er en brasiliansk restaurant, Mojito, som har den beste terrassen hvis du liker å se på folkemengden av fans som går forbi, og kanskje får du til og med sett en kjent tennisspiller. Men, restauranten er ikke billig. Mat og drikke er litt dyrt her.

Hva kan du ta med deg til stadion?

Legg igjen store sekker, laptoper, store bagger, videokamera og sigaretter på hotellrommet ditt før du reiser til US Open Tennis. Det er forbudt å røyke innenfor US Open. Kameraer er tillatt, men mat og drikke tatt med utenfra er ikke lov å ta med seg. Du må gjennom en sikkerhetskontroll før du får komme inn på US Open.

Erics tips: «For mange newyorkere er US Open en heldigsaktivitet. Mange av vennene og slektningene mine drar hit. Det er mye mer enn bare en tenniskamp; det skjer mye rundt arrangementet. Senere i turneringen stiger spenningen, og du drar hit for en spesiell kamp. I begynnelsen handler det mer om opplevelsen.»

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Hvor mye koster en billett til US Open Tennis?

Det avhenger av hvilket kamper du ønsker å se. US Open Tennis billetter starter på: $ 64,00

Kan jeg kjøpe billetter på US Open?

Nei, du trenger å forhåndsbestille billetter. Les mer for å lære om de forskjellige kampene og stadione som Arthur Ashe Stadion og Louis Armstrong Stadion

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt