US Open Tennis tickets 2023

Kjøp billetter nå
US Open Tennis tickets
Starter på 440.00 kr

US Open Tennis tickets må bli kjøpt før du reiser ettersom det ikke er mulig å kjøpe de på selve arrangementet. US Open Tennis er den fjerde og siste av de årlige Grand Slam-turneringene som avholdes i New York. Denne 2-ukers turneringen er det største sportsarrangementet i USA og tiltrekker seg flest tilskuere. US Open Tennis begynner i den siste uken i august og varer ut første uke i september. Arrangementet er et podium for verdensberømte tennisspillere og kampene blir ofte veldig dramatiske.

 

Kjøp dine US Open Tennis tickets her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Kjøp US Open Tennis tickets

Du kan kjøpe billetter til en kamp eller til en del av dagen (sessions) på US Open Tennis ved å søke på den datoen du ønsker å dra på en tenniskamp eller se på tabellen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort og blir sendt via på e-post. Billetten er «e-tickets» som du kan fremvise på telefonen din når du ankommer stadion. Du trenger ikke å skrive ut disse billettene. Billettene er 100% garantert autentiske og blir levert i tide.

US Open Tennis tickets - Grandstand Stadium US Open Tennis tickets - Tenniskamp

Hva burde jeg se under US Open Tennis?

Du bør tenke litt på hvilke dager du ønsker å gå på ettersom hele turneringen varer i to uker sammenhengende. Billetter til de første rundene i US Open Tennis er billigere enn finalekampene mot slutten av turneringen. Tenniskamper på dagtid koster mer ettersom det er flere kamper å se på. Dagsbilletter koster mer siden de varer fra kl. 11:00 til kampene er ferdig (som oftest om kvelden). Kveldsbilletter starter fra kl. 19:00 og varer bare ut noen få kamper før dagen er avsluttet.

Det er tre typer billetter tilgjengelig: Arthur Ashe, Louis Armstrong og General Admission (Grounds Pass). Hvis du kjøper billett til Arthur Ashe Stadium får du et bestemt sete ved ‘centre court’ hvor de største kampene blir spilt. Så hvis du ønsker å se de største tennistalentene samt kjendisene som også ser på fra sidelinjen, så burde du kjøpe Arthur Ashe billetter. Med billett til Arthur Ashe vil du i tillegg få inngang til andre tennisbaner i US Open, inkludert Louis Armstrong Stadium, Grandstand, og de 18 utendørsbanene.

Arthur Ashe Stadium og Louis Armstrong Stadium

Louis Armstrong Stadium er det andre store stadionet i US Open Tennis, etter Arthur Ashe. Louis Armstrong Stadium er mindre enn Arthur Ashe og du kan kjøpe billett til et bestemt sete på ‘court-side’. Court-side setene ved Armstrong er mye bedre seter enn de du får kjøpt til Ashe. En billett til Louis Armstrong gir deg inngang til Grandstand (det tredje og minste stadionet i turneringen) og de 18 utendørsbanene. Billetten gir deg derimot ikke inngang til Arthur Ashe Stadium.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke vil bruke mye penger på dyre billetter som Arthur Ashe eller Louis Armstrong, så kan du kjøpe et General Admission Pass. Denne billetten er bare tilgjengelig som dagspass (dagtid, ikke kveldstid). Med denne billetten kan du besøke Armstrong Stadium (bare de øverste radene), Grandstand og de 18 utendørsbanene. Det finnes også en enorm storskjerm hvor du kan følge med på alle kampene som blir spilt live på Arthur Ashe Stadium. Ettersom de største tenniskampene på Ashe blir spilt av amerikanske spillere eller de største tennisstjernene, er det en god sjanse for at du får sett Andy Murray, Novak Djokovic eller Rafael Nadal på en av utendørsbanene.

Kjøp dine US Open Tennis tickets her

US Open Tennis tickets - Arthur Ashe Entree US Open Tennis tickets - Arthur Ashe Stadium fra Grandstand

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til stadion

Ta subway linje 7 som går fra Times Square eller Grand Central Station, og gå av på stoppestedet Mets Stadium – Willets Point. Når du kommer ut fra stasjonen vil veien til stadion være tydelig markert. Du kan bruke MetroCard og reisen koster da $ 2.75 en vei.

Hvordan kommer man seg tilbake til Manhattan?

Den beste måten å reise tilbake til Manhattan er på samme måte: ta subway linje 7. Det er trygt å reise tilbake med subway selv hvis du reiser sent, ettersom det kommer til å være flere tennis tilskuere som reiser samme vei. Det er også mulig å ta en taxi, men dette kan koste opptil 60 dollar.

Spisemuligheter under US Open kampene

Hvis du har lyst på noe å spise eller drikke så har du heldigvis mange valgmuligheter, fra morgen til kveld! Det finnes noe for enhver: sandwich, iskrem, hamburgere, pizza, kaffe, cocktails, øl, vin og mye mer. I tillegg til matvogner og steder du får kjøpt mat er det også flere restauranter. Det er en brasiliansk restaurant, Mojitos, som har den beste terrassen hvis du liker å se på folkemengden av fans som går forbi, og kanskje får du til og med sett en kjent tennisspiller. Men, restauranten er ikke billig. Mat og drikke er litt dyrt her, og for en simpel sandwich og en alkoholfri drikke kan koste omtrent 20 dollar.

Hva kan du ta med deg til stadion?

Legg igjen store sekker, laptoper, store bagger, videokamera og sigaretter på hotellrommet ditt før du reiser til US Open Tennis. Det er forbudt å røyke innenfor US Open. Kameraer er tillatt, men mat og drikke tatt med utenfra er ikke lov å ta med seg. Du må gjennom en sikkerhetskontroll før du får komme inn på US Open.

COVID-19 restriksjoner

Ingen COVID-19 restriksjoner

Erics tips: Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et General Admissions Pass (Grounds pass) så er det best å besøke US Open Tennis en av dagene i løpet av den første uken. Dette er fordi du vil kunne se de fleste av de mest populære singel-kampene bli spilt på utendørsbanene. I løpet av den andre uken vil singel-kampene for det meste bli spilt på en av hovedbanene, mens doubles, junior og rullestol tenniskamper blir spilt på utendørsbanene.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Hvor mye koster en billett til US Open Tennis?

Det avhenger av hvilket kamper du ønsker å se. US Open Tennis billetter starter på: $ 42,00

Kan jeg kjøpe billetter på US Open?

Nei, du trenger å forhåndsbestille billetter. Les mer for å lære om de forskjellige kampene og stadione som Arthur Ashe Stadion og Louis Armstrong Stadion

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt