Top of the Rock tickets

Kjøp billetter nå
Top of the Rock Tickets

Kjøp Top of the Rock tickets før du reiser til New York. Top of the Rock Observation Deck ligger i 70. etasje ved 30 Rockefeller Plaza. Utkikkstårnet gir super utsikt over New York. Ta heisen opp til 70. etasje for å kunne innta utsikten fra 3 utsiktspunkt og nyte en 360 graders utsikt fra Top of the Rock. På den ene siden får du utsikt over vakre Central Park, og på den andre siden kan du se Empire State Building i all sin prakt (på svimlende 103 etasjer!).

Kjøp Top of the Rock tickets her

Contents

Utsikt fra Top of the Rock

På veien opp kan du gå innom en fotoutstilling som forteller historien bak Top of the Rock og Rockefeller Center. Du kommer til å få enda høyere forventninger etter at du har sett utstillingen. Heisturen til topps er flott! Taket i heisen er gjennomsiktig, så du kan se når heisen stiger oppover i heissjakten.

På toppen av bygningen kommer du til å få en praktfull utsikt over Manhattan, New Jersey, Brooklyn og Queens. Du kan til og med se Chrysler Building, Brooklyn Bridge og Hudson-elven. På den nordlige siden kan du se Central Park, og på sydsiden finner du Empire State Building. Utkikkstårnet har tre nivåer. På tredje nivå kan du skue ut over byen uten noe glassvindu som hindrer utsikten, slik at du har muligheten til å ta flotte bilder.

Top of the Rock tickets

Du kan bestille billetter enkelt og billig på nett gjennom denne nettsiden. Det er også mulig å besøke Top of the Rock Observation Deck med hvert eneste tilgjengelige rabattkort. Bruker du et av disse rabattkortene sparer du penger på inngangsavgifter.

Hvis jeg kjøper tickets på nett, kan jeg komme når jeg vil?

Ja. Hvis du kjøper billetten din til Top of the Rock på nett eller hvis du benytter deg av er rabattkort som New York CItyPASS eller New York Pass, så kan du besøke når som helst. Når du kjøper billetten din velger du den datoen du tror at du kommer til å besøke Top of the Rock. Hvis planene dine endres og du ønsker å besøke en annen dag, så er dette greit. Du trenger ikke å endre på billetten, bare ta med kupongen din til Top of the Rock. Folkemengden på utkikkstårnet til Top of the Rock kan variere veldig. Top of the Rock er veldig folksomt, spesielt i høytiden. så jeg vil derfor anbefale at du innfrir kupongen/rabattkortet ditt og reserverer en bestemt dato og et tidspunkt for når du ønsker å besøke.

Erics tips: «Personlig synes jeg at utsikten fra Top of the Rock er bedre enn den til Empire State Building. Du er i midten av Manhattan og bygningen er litt lavere. Det er nye bygninger som blokkerer deler av utsikten over Central Park, men du får fremdeles en vakker utsikt. Hvis du har sjansen til å besøke både Top of the Rock og Empire State Building, vil jeg anbefale dette på det varmeste. Mitt råd er at du besøker Top of the Rock på dagtid, for da vil du ha best utsikt over Central Park. Hvis det er mørkt vil ikke parken være godt synlig.»

Top of the Rock Tickets utsikt mot Empire State Building Top of the Rock Tickets - Observatory

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: Hovedinngangen ligger på 50th Street mellom Fifth and 6th Avenue
  • Åpningstider: fra 09:00 til 00:00
    • Siste heis går opp 50 minutter før observasjonsdekket stenger
    • Åpningstider kan variere rundt jul og nyttår

Kjøp Top of the Rock tickets her

Tips: Bli med på en guidet tur på Rockefeller Center

Top of the Rock Tickets - Utsikt over solnedgangen

Det kan hende at du også er interessert i:

Hvor mye koster Top of the Rock billetter?

Du kan besøke Top of the Rock fra 478 kr. Hvis du ønsker å besøke andre attraksjoner, les mer om rabattkort.

Når er det best å besøke Top of the Rock?

Jeg vil anbefale å besøke Top of the Rock på dagen. Enda bedre er under solnedgang, men da kan det være veldig travelt! Se mine tips.

Hvor lenge kan jeg bli på Top of the Rock

Etter at du har kommet inn, kan du bli på observasjonsdekket så lenge du vil. Bestill billetter her.

Er det verdt å besøke Top of the Rock?

Ja! På dagtid er utsikten fra Top of the Rock en av de mest ikoniske i New York.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt