New York Sightseeing Day Pass

Kjøp billetter nå
New York Sightseeing Day Pass
opptil 35% rabatt

New York Sightseeing Day Pass er et rabattkort som gir god valuta for pengene i New York. Med dette kortet kan du besøke nesten alle av New Yorks mest populære attraksjoner innen et forhåndsbestemt antall dager. Sightseeing Day Pass er ganske mye billigere enn å kjøpe separate billetter for attraksjonene. Du kjøper passet og da er det ingen ekstra kostnader å betale på attraksjonene. Dessuten er dette rabattkortet mye enklere å bruke enn separate billetter. Med ett pass besøker du alt du vil se i New York!

Kjøp New York Sightseeing Day Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: opptil 35% ekstra rabatt Sightseeing Day Pass med 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 dager! Det er gyldig i 2 år fra kjøpsdato, så kjøp i dag! Bruk rabattkoden «ERICOFFER».

Hvor mye koster Sightseeing Day Pass?

Du bestemmer først hvor mange dager du ønsker å bruke Sightseeing Day Pass. Barn som er 2 år og yngre trenger ikke eget pass, og barn fra 3 til og med 12 år har et eget, med redusert pris. Du sparer opp til 65% på inngangsbilletter med dette passet, sammenlignet med å kjøpe separate billetter.

Priser

1 dag2 dager3 dager4 dager5 dager6 dager7 dager10 dager
2 og yngregratisgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
12 og yngre$84$129$220 $139$250 $174$264 $184$270 $189$280 $194$329 $229
Voksne$114$164$279 $204$309 $249$349 $279$389 $309$419 $339$459 $359

 

Hva kan du se og gjøre med et Sightseeing Day Pass?

Du kan kjøpe et Sightseeing Day Pass for 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 dager. I løpet av ditt valgte antall dager kan du besøke så mange attraksjoner som du vil. Velg fra en liste bestående av intet mindre enn 90 attraksjoner og turer, inkludert Empire State Building, Edge, One World Observatory, Top of the Rock, forskjellige sightseeingscruise og Metropolitan Museum of Art. I tillegg har passet restaurantrabatter som gir deg $ 15–25 i rabatt. Se en liste over alle alternativene her.

Så lenge passet varer kan du også bruke Uptown- og Downtown-rutene til Gray Line Hop on Hop off Busses. Du kan gå direkte om bord på bussen med dette passet, og du trenger ikke hente billetten et annet sted først.

På grunn av COVID-19 får du for øyeblikket en dagsbillett for hop-on-hop-off-buss med Day Pass.

New York Sightseeing Day Pass - Hop-on Hop-off buss New York Sightseeing Day Pass The Vessel

Hvordan fungerer Sightseeing Day Pass?

Kjøp New York Sightseeing Day Pass enkelt på nett, før du reiser. Da mottar du med en gang en kupong med en QR-kode. Denne koden er passet ditt. Du kan vise det ved inngangen, på telefonen din, for å komme inn på de ulike attraksjonene. Jeg anbefaler at du printer passet, så har du også en papirutgave, bare i tilfelle. Hvis du vil ha et fysisk pass, kan du velge å bytte inn kupongen mot et plastkort i New York. Passet aktiveres straks du besøker din første attraksjon. Fra og med dette øyeblikket kan du bruke det for ditt valgte antall (sammenhengende) dager.

Et Sightseeing Day Pass er veldig fleksibelt. Du bestemmer hvilke attraksjoner du vil besøke når du er i New York, du trenger ikke gjøre det på forhånd. Med en gang du bestiller, mottar du en lenke til en digital guide sammen med passet ditt. Den inneholder informasjon om turene og attraksjonene og forteller deg hvordan du kan bruke passet på hver av dem.

Kjøp New York Sightseeing Day Pass her

Erics tips: Med Sightseeing Day Pass kan du virkelig se og gjøre mye i løpet av reisen din. Jeg anbefaler å kjøpe passet for minst tre dager, da får du virkelig valuta for pengene! Vil du ta det mer med ro? Kjøp et New York Sightseeing Flex Pass i stedet. Da bestemmer du bare antall attraksjoner du vil se, og har 30 dager på å besøke dem.

New York Sightseeing Day Pass The Edge

Er New York Sightseeing Day Pass verdt det?

Bruk min pass picker for å se hvilket rabattkort som vil ha best verdi for pengene, for deg. Det avhenger av hva du ønsker å se og gjøre når du er i New York!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter