Hvalsafari i New York

Kjøp billetter nå
Hvalsafari i New York

Hvalsafari i New York er mulig! Hvaler svømmer langs østkysten av Amerika, og passerer New York. Bukten som kobler Hudson-elven til havet er fylt med mat, så for mange hvaler er dette et attraktivt område. Forlat skyskraperne og Manhattan for å tilbringe noen timer på vannet blant de største sjødyrene.

Bestill hvalsafari i New York her

Contents

Hvalsafari NYC

Under turen din til New York bruker du noen timer på vannet i søken etter de største sjødyrene: hvalene. Du vil legge ut på den eneste båtturen med hvalsafari som går fra Manhattan mot New York Bay, og ut mot det åpne hav. Siden båtturen har avgang fra byen kommer du til å bruke lite tid på å reise til og fra båten. Ruten til hvalsafari-cruiset avhenger av hvor hvalene befinner seg på øyeblikket. Underveis kan du nyte utsikten over skylinen, seile under Brooklyn Bridge og forbi Frihetsgudinnen. Guiden vil fortelle deg alt om vannet og hvalene. Det er stor sjanse (de sier hele 97%) for at du kommer til å se hvaler, til og med delfiner. Det er dog ikke garantert at du vil se disse dyrene da det er ville dyr.

Hvalsafari i New York - vann Hvalsafari i New York - cruise

Hvaler i New York

I en rekke år var det ikke noen tegn på hvaler i vannet rundt New York, men de siste årene har dette endret seg. De store sjødyrene passerer New York Bay på reisen fra Canada til Florida, hvor noen hvaler til og med benytter hele sommeren i New York. Her er det mye mat for dyrene. Dette tiltrekker ikke bare hvaler men også delfiner og seler.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du motta en kupong som du kan skrive ut og bruke som billetten din, eller så kan du fremvise billetten på telefonen din som en digital billett. Ombord får du tilbud om å kjøpe noe å drikke eller spise.

Da man kun kan se hvaler i New York fra mai til oktober er båtturen kun tilgjengelig under disse månedene.

  • Varighet: Omtrent 4.5 time
  • Avgangspunkt: Pier 36 på Lower East Side Manhattan
  • Avgangstid: 11:00, møt opp 30 minutter før avgang

Bestill hvalsafari i New York her

Hvalsafari i New York - fisk Hvalsafari i New York - tur

Kan man se hvaler i New York?

Du kan se hvaler i New York. Bestill hvalsafari her.

Når kan man se hvaler i New York?

Man kan se hvaler i New York fra mai til oktober. Les mer om hvordan du kan se det store pattedyret her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt