Empire State Building tickets

Kjøp billetter nå
Empire State Building tickets

Du sparer tid om du kjøper Empire State Building tickets før du reiser til New York. Empire State Building er en av de mest berømte bygningene i New York, og med god grunn: fra 89. etasje vil du ha en utrolig utsikt over byen. Hvis dette er ditt første besøk til New York, så burde Empire State Building definitivt være på listen over steder du vil besøke! Velg mellom ordinær eller ekspress billett. Du kan også velge å kjøpe et rabattkort (se under) for gratis inngang.

Kjøp Empire State Building tickets her

Erics tips: Etter bestilling av billetter kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post som du bruker som inngangsbillett. Du kan velge å printe ut kupongen og ta den med, eller vise den frem på mobiltelefonen din ved inngangen til Empire State Building. Inngangen er på 20 West 34th Street.

Empire State Building Tickets - Utsikt Uptown Manhattan Empire State Building Tickets - Utsikt Downtown Manhattan

Når burde jeg besøke Empire State Building?

Du kan besøke Empire State Building 365 dager i året, i regn eller solskinn. Åpningstidene er fra klokken 08:00 til 02:00, men siste heis går opp klokken 01:15. Det er best å sjekke siktforholdene før du går opp. Hvis det er dårlig sikt den dagen, ikke gå opp – vent heller til en annen dag med bedre sikt. Hvis du ønsker å unngå store folkemengder ved Empire State Building så anbefaler jeg at du går opp enten før klokken 10:00 eller etter klokken 21:00.

Hva er vel bedre enn et besøk til Empire State Building? Jo, å besøke Empire State Building to ganger! Med de rabatterte «Day and Night Admission» billettene kan du først besøke utkikkstårnet i 86. etasje mellom kl. 08:00 og 21:00, og så komme tilbake igjen for et nytt besøk på samme dag mellom kl. 21:00 og 02:00. Dette gir deg muligheten til å innta den flotte utsikten både i dagslys og i mørket med alle de vakre lysene fra byen.

Kjøp Empire State Building Day and Night Admission billetter her

Har du et New York CityPASS? Da er begge besøkene inkludert i passet.

Hvis jeg kjøper tickets på nett, kan jeg besøke når jeg vil?

Ja. Hvis du kjøper billetten din på nett kan du besøke Empire State Building når som helst. Når du kjøper billetten din, velg den datoen du tror at du kommer til å besøke Empire State Building. Hvis planene dine endres og du ønsker å besøke en dag tidligere eller senere, så er ikke det noe problem. Du trenger ikke å endre på billetten, bare ta med deg kupongen din til Empire State Building.

Det er også mulig å kjøpe en ekspress-billett som gir deg muligheten til å hoppe over ventekøen. Med denne billetten vil du ha prioritet i køen for billett- og sikkerhetskontroll, men den koster også litt mer. Jeg ville bare ha valgt dette alternativet hvis du ikke har mye tid og du ønsker rask og enkel inngang til Empire State Building.

Empire State Building Tickets Observation Deck Empire State Building Tickets Times Square

Kan jeg bruke et rabattkort for Empire State Building?

Ja. Hvis du kjøper et New York Pass, et Explorer Pass eller et New York CityPASS vil du få muligheten til å besøke Empire State Building. Du trenger ikke å velge en bestemt dato eller reservere for å ta heisen opp. Men rabattkortet ditt må selvfølgelig være gyldig.

Empire State Building er flott å besøke på kveldstid. Top of the Rock er derimot ikke like flott ettersom Central Park ikke er belyst om natten. Dersom du har et New York CityPASS eller en eksklusiv Day and Night Admission billett kan du besøke Empire State Building en gang på dagtid og komme tilbake igjen for et nytt besøk om natten. Kjøper du en separat billett (ikke et av rabattkortene) vil du ikke få samme mulighet! Hvis dette er ditt første besøk så er det verdt å høre på lydguiden som du kan få gratis.

Empire State Buildings 102. etasje

Viste du at Empire State Building har et «Top Deck Observatory»? 102 etasjer over Manhattans gater ligger det en eksklusiv etasje du kan skue over New York med en spektakulær 360-graders utsikt gjennom gulv-til-tak vinduer. Bare et par mennesker får tilgang til spissen av Empire State Building, som er en eksklusiv opplevelse.

Bestill VIP Tour inkludert adgang til 88. og 102. etasje, i tillegg til et gratis souvenir-bilde

Unikt: VIP Sunrise Experience

Det er en helt unik opplevelse å besøke Empire State Building ved soloppgang, før dørene åpnes for resten av offentligheten. Tidlig om morgenen kan du ta heisen opp til utkikkstårnet i 86. etasje og være vitne til at solen står opp over New York. Dette er en spesiell opplevelse og den er bare tilgjengelig for maks 100 personer per dag, og bare på noen bestemte dager. Sørg for at du bestiller i god tid i forveien!

Kjøp dine Empire State Building Sunrise billetter her

Empire State Building tickets - Soloppgang over East River Empire State Building tickets - Flatiron utsikt

Hva er Empire State Building Lights?

Empire State Building har LED-lys som lyser opp hele bygningen med svimlende 16 millioner fargekombinasjoner. Tårnets lys bytter farge for å markere diverse arrangementer og helligdager i løpet av året. På en vanlig dag vil du se Empire State Buildings hvite signaturlys. På Independence Day (4. juli) vil tårnet lyse rødt, hvitt og blått. Hver natt ved Empire State Building blir en unik opplevelse på grunn av de vekslende lysene.

Erics tips: Personlig så synes jeg at Top of the Rock er flottere, men hvis dette er første gang du besøker New York så er det nesten obligatorisk å besøke Empire State Building! Hvis du planlegger å se en stor mengde severdigheter, da burde du kjøpe et rabattkort ettersom det sparer både tid og penger. Hvis du ønsker å fri til din kjære; gjør dette mellom torsdag og lørdag, for da vil det nemlig være en saksofonist som spiller fra klokken 22:00 og utover.

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: Hovedinngangen er på 34th Street mellom Fifth og 6th Avenue
  • Åpningstider: Åpent daglig, på grunn av COVID gjelder andre åpningstider. Sjekk ut åpningstidene når du bestiller dine Empire State billetter.

Hvor mye koster det å besøke toppen av Empire State Building?

Du kan enten besøke 86. etasje i Empire State Building eller 102. etasje. Prisene starter på 432 kr

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt