Ballett tickets i New York 2024

Kjøp billetter nå
New York City Ballet tickets
Starter på 107,206.00 kr

Ballett tickets i New York kan kjøpes i forveien før du reiser. Det en enkelt og trygt å bestille billetter på nett. New York City Ballet fremfører på David H. Koch Theater i Lincoln Center. Dansekompaniet har fremført store klassikere slik som «A Midsummer Night’s Dream», «Swan Lake» og «Romeo and Juliet». Ballettsesongen varer fra og med september og ut juni.

Ballettsesongen varer fra september til juni

Kjøp billetter til ballett her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Ballettbilletter i New York

New York City Ballet ble grunnlagt av George Balanchine og Lincoln Kirstein og er et av verdens ledende dansekompanier. Det består av nesten 100 fantastiske dansere og et orkester med nesten 70 medlemmer. Deres repertoar er det største blant ballettkompanier i USA, med over 60 ballettforestillinger per sesong. Som tradisjon fremfører New York City Ballet «The Nutcracker» (Nøtteknekkeren) hver november og desember, og dette er et av selskapets mest komplekse og teatralske forestillinger. Danserne er kjent for sin moderne stil og atletiske form for dans.

New York City Ballet tickets - SvanesjøenNew York City Ballet tickets - Jewels

David A. Koch Theatre

Den imponerende teaterbygningen som New York City Ballet holder til i, er designet av Philip Johnson. Auditoriet har seter på orkesternivå og fem ringer. Den store lysekronen i det gullbelagte taket gir stedet et luksuriøst preg. I hele bygningen er det brukt travertinstein, den samme steinen som ble brukt til å bygge Peterskirken i Vatikanet i Roma. I lobbyen er det flere kunstverk som viser aspekter av ballettverdenen, som mytologi, menneskekroppen og tall.

Hvordan komme seg til Lincoln Center?

Lincoln Center (i tillegg til David H. Koch Theater) ligger på Upper West Side, mellom West 62nd og 65th Street og Columbus og Amsterdam Avenue. Fra Penn Station eller Times Square kan du benytte deg av subway 1 til 66th Street/Lincoln Center Station. Det er ikke vanskelig å finne frem!

Hvordan kjøpe ballettbilletter?

Det er enkelt å kjøpe billetter til ballett i New York i oversikten nedenfor. Jeg anbefaler at du kjøper ballettbilletter på nettet før du reiser til New York. Da sparer du tid, og ikke minst slipper du å stresse med å skaffe billetter når du er i New York.

Det er enkelt å kjøpe billetter:
  • Klikk på lenken og velg datoen du ønsker å gå
  • Fyll inn dine opplysninger og betal
  • Sjekk e-posten din for bekreftelse

Kjøp billetter til ballett her

New York City Ballet tickets - SerenadeNew York City Ballet tickets - Serenade in Green

Praktisk informasjon

  • Aldersgrense: Anbefales fra 5 år.
  • Varighet: Varierer per forestilling
  • Sted: David A. Koch Theatre, 20 Lincoln Center Plaza
  • Hjelpemidler: 

Programmet for New York City Ballet

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt