Erics New York Den er gratis i App Store
App storeGoogle play
Ballett tickets i New York

Ballett tickets i New York

Kjøp billetter nå
New York City Ballet Tickets

Kjøp billettene dine her

Ballett tickets i New York kan kjøpes i forveien før du reiser. Det en enkelt og trygt å bestille billetter på nett. New York City Ballet fremfører på David H. Koch Theater i Lincoln Center. Dansekompaniet har fremført store klassikere slik som “A Midsummer Night’s Dream”, “Swan Lake” og “Romeo and Juliet”.

Ballettsesongen varer fra og med september og ut juni

Kjøp billetter til ballett her

Kjøp billetter til ballett nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

Finn billettene dine


Søk etter billetter
Betal trygt og enkelt med:  

New York City Ballet oversikt

New York City Ballet ble grunnlagt av Léon Barzin og er et av verdens ledende dansekompanier. Det består av nesten 100 fantastiske dansere og et orkester med nesten 70 medlemmer. Deres repertoar er det største blant ballettkompanier i USA, med over 60 ballettforestillinger per sesong. Som tradisjon fremfører New York City Ballet «The Nutcracker» (Nøtteknekkeren) hver november og desember, og dette er et av selskapets mest komplekse og teatralske forestillinger. Den imponerende teaterbygningen hvor forestillingen fremføres ble designet av Philip Johnson. Gjennom bygningen har det det blitt brukt travertin; samme steintype som ble brukt til å bygge St. Peters basilika i Vatikanet.

Ballett tickets i New York - Serenade Ballett tickets i New York - Swan Lake

Hvordan komme seg til Lincoln Center?

Lincoln Center (i tillegg til David H. Koch Theater) ligger på Upper West Side, mellom West 62nd og 65th Street og Columbus og Amsterdam Avenue. Fra Penn Station eller Times Square kan du benytte deg av subway 1 til 66th Street/Lincoln Center Station. Det er ikke vanskelig å finne frem!

Hvordan kjøpe ballett tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, vil du med en gang bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten. For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billetter til ballett her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal

Send meg en e-post på eric@newyork.no hvis du ønsker å bestille for grupper på 9 personer eller flere.

Hvis du ikke ser noen forestillinger, se etter ballett tickets her

Ballett tickets i New York - Everywhere We Go

Kjøp billettene dine til New York City Ballet her

Kjøp billettene dine her

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter