Ballett tickets i New York 2021

New York City Ballet tickets

Kjøp billettene dine her

Ballett tickets i New York kan kjøpes i forveien før du reiser. Det en enkelt og trygt å bestille billetter på nett. New York City Ballet fremfører på David H. Koch Theater i Lincoln Center. Dansekompaniet har fremført store klassikere slik som «A Midsummer Night’s Dream», «Swan Lake» og «Romeo and Juliet».


Ballettsesongen varer fra og med september og ut juni. På grunn av COVID-19 vil det være forestillinger igjen fra september 2021.

Kjøp billetter til ballett her

Kjøp billetter til ballett nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

New York City Ballet oversikt

New York City Ballet ble grunnlagt av Léon Barzin og er et av verdens ledende dansekompanier. Det består av nesten 100 fantastiske dansere og et orkester med nesten 70 medlemmer. Deres repertoar er det største blant ballettkompanier i USA, med over 60 ballettforestillinger per sesong. Som tradisjon fremfører New York City Ballet «The Nutcracker» (Nøtteknekkeren) hver november og desember, og dette er et av selskapets mest komplekse og teatralske forestillinger. Den imponerende teaterbygningen hvor forestillingen fremføres ble designet av Philip Johnson. Gjennom bygningen har det det blitt brukt travertin; samme steintype som ble brukt til å bygge St. Peters basilika i Vatikanet.

New York City Ballet tickets - SvanesjøenNew York City Ballet tickets - Jewels

Hvordan komme seg til Lincoln Center?

Lincoln Center (i tillegg til David H. Koch Theater) ligger på Upper West Side, mellom West 62nd og 65th Street og Columbus og Amsterdam Avenue. Fra Penn Station eller Times Square kan du benytte deg av subway 1 til 66th Street/Lincoln Center Station. Det er ikke vanskelig å finne frem!

Hvordan kjøpe ballett tickets?

Billettene til New York City Ballet fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at du ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten. For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billetter til ballett her

New York City Ballet tickets - SerenadeNew York City Ballet tickets - Serenade in Green

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 9 personer eller flere.

Praktisk informasjon

 • Aldersgrense: Anbefales fra 5 år.
 • Varighet: Varierer per forestilling
 • Sted: David A. Koch Theatre, 20 Lincoln Center Plaza
 • for å se David A. Koch Theatre Theatre-setekartet

Hvis du ikke ser noen forestillinger, se etter ballett tickets her

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til New York City Ballet herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter