Limousin i New York utleie

Kjøp billetter nå
Limousine Rental i New York

Limousin i New York utleie er en morsom idé til bursdag, jubileum eller andre spesielle anledninger. Limousinen for opptil ti personer kan leies per time, i minimum 2 timer, og kan hente deg fra og kjøre deg til hvor som helst på Manhattan, Brooklyn eller Queens. Du kan leie limousinen for en sightseeingtur gjennom Manhattan, eller for å ankomme med stil på en restaurant eller klubb sammen med gruppen din; alt er mulig!

Bestill en limousin i New York her

Limousinutleie per time

New York er selvfølgelig det perfekte reisemålet for å feire en spesiell anledning. En bursdag, et utdrikningslag eller en bryllupsreise blir enda bedre når man feirer den i byen som aldri sover. Og hva kan være mer passende enn å legge til en tur i en stilig limousin? Den luksuriøse Lincoln Stretch Limo er egnet til opptil 10 passasjerer. Vann, godteri og til og med en avis er inkludert, og den har også innebygd Wi-Fi. Bilen kan leies per time, i minst 2 timer.

Erics tips: Hvis du vil gjøre noe spesielt med en liten gruppe, er det å leie limousin et luksuriøst, men fortsatt relativt billig alternativ. Med minimum på 2 timer er det perfekt med tid for å komme deg til en fancy restaurant eller andre steder, med tid for sightseeing og fotostopp underveis. Jeg anbefaler å bestille limousinen for maks 8 personer da det kan bli litt trangt for 10 personer.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du motta en kupong via e-post som du kan skrive ut eller bruke digitalt som billett til turen.

  • Avgangstid: fleksibel
  • Avgangssted: hvor som helst på Manhattan, Brooklyn eller Queens
  • Sluttid: fleksibel
  • Sluttsted: hvor som helst på Manhattan, Brooklyn eller Queens

Limousine Rental i New York - InteriørLimousine Rental i New York - Limousinen

Limousin- og helikoptertur

For den største luksusopplevelsen, kan du kombinere limousinturen med en helikoptertur langs Manhattan. Limousinen vil hente deg på hotellet ditt på Manhattan (sør for 59th Street) og kjøre deg til heliporten på Downtown Manhattan. Her går du ombord på helikopteret for en vanlig eller en ekstra lang helikoptertur over New York. Beundre byens berømte severdigheter fra luften: en unik opplevelse! Etter landing vil limousinen kjøre deg tilbake til hotellet ditt.

Bestill limousin- og helikopterturen i New York her

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter