New York Liberty basketball tickets 2024

Kjøp billetter nå
New York Liberty basketball-billetter
Starter på 284.00 kr

Det er trygt og enkelt å kjøpe New York Liberty tickets på nett. New York Liberty er New Yorks kvinnelige basketballag. Laget spiller i WNBA, Women’s National Basketball Association. New York Liberty spiller hjemmekampene sine i Barclays Center i Brooklyn. Den samme arenaen som NBA-laget, Brooklyn Nets. New York Liberty ble stiftet i 1997 og var et av de første åtte lagene som fikk delta i WNBA. Laget har spilt veldig godt siden begynnelsen og har regelmessig kvalifisert seg til sluttspill. New York Liberty spiller under NBA off-season, fra mai til sent i september.

Kjøp New York Liberty tickets her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Kjøp New York Liberty tickets

Du kan kjøpe billetter til New York Liberty basketballkamp ved å sjekke programoversikten her, hvor du kan søke og få en oversikt over alle tilgjengelige kampdatoer. Billetter kan betales med kredittkort. Du kommer til å motta mobilbilletter. Mobilbilletter kan ikke ikke skrives ut, og det er heller ikke mulig, bare fremvis QR-koden på telefonen ved ankomst. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

New York Liberty basketball-billetter - Kamp New York Liberty basketball-billetter - Spillere

Hvor burde jeg sitte i Barclays Center?

De beste setene for en basketballkamp er på langsidene av banen. New York Liberty billetter er ikke dyre, så jeg vil anbefale å velge de beste tilgjengelige setene, mot midten av banen. Velg, for eksempel, seter i seksjon 7 til 9 eller 23 til 25, eller helt på siden av banen. Jo lavere radnummer desto nærmere er du banen. Rad nummer 1 er derfor bedre enn rad 20.

Kjøp New York Liberty tickets her

New York Liberty Basketball tickets - Setekart Barclays Center

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til Barclays Center?

Den enkleste måten å komme seg til Barclays Center er via subway. Du kan ta subway-linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q og R til Atlantic Avenue – Barclays Center. Du kan se stadion med en gang du går ut av stasjonen. Turen tar omtrent 20 minutter fra Grand Central Station.

Når må jeg være ved stadion?

Du trenger ikke å ankomme tidlig, 30 minutter før kampen starter holder. Hver kamp er på 4 x 10 minutter, men totalt kan du regne med at det tar omtrent 2 timer.

Etter kampen

Etter kampen kan du ta subwayen tilbake til Manhattan. Det er den enkleste og raskeste måten.

Erics tips: «Basketball for kvinner? Ja, absolutt! Er du på utkikk etter en kveld ute for hele familien eller er du en fan av basketball? Da anbefaler jeg sterkt at du får med deg en kamp med New York Liberty. Å se en Liberty-kamp byr på underholdning i ekte amerikansk stil! Det er også supert å delta på en profesjonell basketballkamp på sommeren. Hvis New York Liberty ikke spiller, sjekk om du kan få tak i billetter til New York Knicks

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt