Erics New York Den er gratis i App Store
App storeGoogle play
Transport fra LaGuardia flyplass til Manhattan

Transport fra LaGuardia flyplass til Manhattan

Transport fra LaGuardia flyplass til Manhattan

Alternativene for transport fra LaGuardia flyplass til Manhattan er å benytte seg av taxi, liten shuttlebuss eller “car service”. LaGuardia flyplass (LGA) ligger i Queens, ikke langt fra Uptown Manhattan.

Taxi fra LaGuardia til Manhattan

En taxi fra LaGuardia flyplass kommer til å koste mellom $ 30 og $ 50, pluss bompenger og tips. Det finnes ingen bestemt pris. Hvis du reiser fra Manhattan til LaGuardia flyplass så avhenger prisen av hvor i Manhattan du reiser fra.

Liten shuttlebuss (delt)

Du kan bestille plass på shuttlebuss som frakter deg til hotellet eller leiligheten der hvor du skal bo. Det koster 149 kr for en vei, og dette er det beste alternativet hvis du ikke ønsker å ta taxi. Disse bussene tar noe lenger tid enn det gjør å reise med taxi ettersom de må sette av flere passasjerer på veien. Bestill plass på shuttlebussen før du reiser. Du kommer til å bli tilsendt en kupong på e-post som du må printe ut og bruke som billett for turen. Du finner shuttlebussene utenfor terminalen.

Bestill transport med (delt) shuttlebuss her

Bestill tur-retur transport med (delt) shuttlebuss her

Privat bil

Vil du dra fra flyplassen til hotellet med egen sjåfør og privatbil? Foretrekker du å ordne med transporten før du reiser? Da bør du bestille privat bil på forhånd. Flere valgmuligheter for privatbil er tilgjengelig.

Privat bil – Økonomi

Velg privat bil – økonomi og få alt organisert før du reiser til New York. Alt du må gjøre er å ta en kjapp telefon til dem så snart du har bagasjen din, så plukker sjåføren deg opp fra utenfor terminalen.

Bestill privat bil – økonomi her

Privat bil med velkomstservice

Foretrekker du å bli hentet av sjåføren i ankomsthallen, kan du bestille denne transportmuligheten. Du oppgir all informasjon om flyvningen din før du reiser, så du behøver ikke ringe sjåføren når du ankommer i New York. Sjåføren møter deg i ankomsthallen og holder en tavle med navnet ditt. Dette er et bra alternativ hvis du er usikker på engelskkunnskapene dine.

Bestill privat bil med velkomstservice her

Bestill tur-retur privat bil med velkomstservice her

Limousin

Bestill flyplasstransport med limousin for å ankomme New York City med stil. Limo fra flyplassen til hotellet egner seg for maksimalt åtte personer.

Bestill tranport med limousin her

Store busser

NYC Express Bus tilbyr shuttlebusser mellom Manhattan og LaGuardia flyplass. Bussene går omtrent hver time mellom kl. 11:00 og 19:00. Barn under 5 år reiser gratis.

Bestill NYC Express Bus her

Offentlig transport

For å reise fra LaGuardia til Manhattan må du først ta bussen til en metrostasjon. Skal du til Midtown eller Downtown, ta buss Q70 til Roosevelt Avenue. Her kan du bytte til subwaylinje E, M, F, R eller 7. Skal du til Upper East Side eller Upper West Side, ta buss M60 til 125th Street. Offentlig transport er veldig billig. Bare husk på at du vil komme til å bytte flere ganger, noe som ikke er så greit etter en lang flytur og med masse bagasje.

Erics tips: Jeg anbefaler å ta taxi til og fra LGA flyplass. Dette er det aller enkleste. De små eller store shuttlebussene er også gode alternativer men de tar lengre tid. Ikke benytt deg av offentlig transport, det er virkelig ikke verdt alt styret.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter