Jetski i New York

Kjøp billetter nå
Jetski i New York

Jetski i New York er en aktivitet for de som er glad i et skikkelig adrenalinkick. For noen som bokstavelig talt ønsker å se New York fra et helt annerledes perspektiv. Se byens store severdighetene mens du kjører jetski; fra Frihetsgudinnen til Coney Island og fra Staten Island til One World Trade Center. Du kjører på Hudson-elven og East River, samt under berømte broer som Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. Hastigheten ligger på nesten 90 km i timen, så du kommer lett til å passere alt som er av sightseeingbåter. Du får definitivt en uforglemmelig dag på vannet!

Bestill jetski i New York her

Contents

Vannscooter på Hudson-elven

Turen begynner på Rockaway Beach i Queens. Dette området i New York har en fin strand med en ordentlig «surfe» atmosfære ved seg. Det tar omtrent en time og femten minutter å komme seg dit hvis du tar A-toget fra Manhattan og bytter til shuttle-subway for det siste stykket. Det er enkelt å finne frem til subway og stedet for utleie er bare noen få minutter til fots unna subway-stasjonen. Når du ankommer kan du skifte klær og benytte deg av skap for å oppbevare gjenstandene dine. Det finnes også dusjer som du kan bruke etter at du har kjørt vannscooter.

Du vil bli gitt en redningsvest og du kan velge om du ønsker å bruke en våtdrakt. Personlig har jeg ikke valgt dette, men hvis det er kaldere enn 25 grader celsius vil jeg anbefale deg å gjøre det. Ikke glem å bruke solkrem! Før du får komme deg på jetski vil du bli gitt en gjennomføring i hva du skal (og ikke skal) gjøre på vannet. Du kan blant annet ikke kjøre freestyle, men du kan derimot kjøre i en veldig høy hastighet!

Erics tips (1): Vannscooterne har et lite rom hvor man kan oppbevare gjenstander, men alt som ligger der kan bli vått. Dette er perfekt hvis du vil ta med deg en vannflaske, men ikke ta med et vanlig kamera. Guiden din kommer til å ha med seg et kamera og han/hun tar bilder av deg gjennom turen (uten ekstra kostnad). Ta med deg badetøyet du har tenkt til å bruke, tørre klær og et håndkle som du kan bruke etter turen. Du kan ha på deg solbriller, men vær oppmerksom på at de lett kan falle av på grunn av den høye hastigheten.

Jetski i New York - Frihetsgudinnen Jetski i New York One World Trade Center

Du får kjøre sammen med en guide og du kommer til å være på vannet i fire timer. Du kjører på jetski forbi hele Brooklyn og tilbake til Manhattan, forbi Staten Island og mot Frihetsgudinnen. Vær forsiktig så du ikke spruter ned Frihetsgudinnen når du skrur opp farten i retning av Hudson-elven. Du vil også få muligheten til å se New Yorks fantastiske skyline fra et perspektiv som få har sett den.

Du kjører tilbake til East River mens guiden din passer på å ta et imponerende bilde av deg foran One World Trade Center eller under Brooklyn Bridge. Ikke forvent deg en rolig tur, hastigheten kan nemlig komme helt opp til 90 km i timen! Hvor langt dere kommer avhenger av farten til gruppen. Personlig var jeg lynrask, men hvis dere kjører litt saktere vil dere dekke en kortere avstand. På denne turen kjørte jeg vannscooter i 112 km!

Etter noen timer med action på vannet kommer du til å reise tilbake til Rockaway Beach i en sliten men fornøyd tilstand. Vel tilbake kan du dusje og skifte til tørre klær, og du kan selvfølgelig velge å reise tilbake til Manhattan med en gang. Hvis du ønsker å bli i området litt lenger kan du ta turen til stranden for å bade, sole deg eller spise på en av restaurantene der.

Erics tips (2): Det er en god idé å dele på jetski hvis dere er to personer som reiser sammen. Du er på vannet i ganske lang tid, noe som er veldig intenst hvis du kjører på jetski i hele denne perioden. Jeg fikk til og med kramper i hendene. Hvis dere er to så kan dere bytte på å kjøre jetski og du sparer nesten 50% av prisen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong som du printer ut og bruker som billett for turen.

  • Avgangstid: kl. 08:00
  • Avgangssted: Rockaway Beach, Queens
  • Varighet: Du vil være på vannet i 4 timer, men totalt tar det 4,5 til 5 timer
  • Denne turen er sesongbestemt.
  • Ekstra: Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne turens avgangssted. Avgangsstedet er ved siden av den asiatiske restauranten; bare vær på utkikk etter jetski i vannet!

Bestill jetski i New York her

Jetski i New York - Redningsvester Jetski i New York - Jetski

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt