New York Giants tickets 2024

Kjøp billetter nå
New York Giants - Amerikansk fotball
Starter på 118.00 kr

Det er en god idé å kjøpe New York Giants tickets på nett før du reiser til New York. Giants-kamper er veldig populære og blir alltid utsolgt. Det er en utrolig opplevelse å se en amerikansk fotballkamp og definitivt verdt å gjøre når man er i New York. New York Giants spiller på MetLife Stadium i New Jersey, bare 30 minutter unna Midtown Manhattan. Sesongen for amerikansk fotball varer fra september til januar.

Kjøp dine billetter til New York Giants her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Contents

Kjøp New York Giants tickets

Alle New York Giants kamper blir utsolgt. «Billige» billetter begynner på rundt 100-130 dollar per billett. Her kan du søke på hvilken dato du ønsker å se New York Giants spille kamp eller se tabellen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort. Billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Du trenger ikke å skrive ut disse billettene. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide via e-post-

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

Hvis du ikke finner NFL-billetter til New York Giants, sjekk om New York Jets spiller hjemmekamp.

New York Giants - Kamp New York Giants - Parkering

Hvor burde jeg sitte på en amerikansk fotballkamp i MetLife Stadium?

Hvis du har klart å få tak i billetter, så er du allerede heldig. MetLife Stadium er stor, men du får allikevel følelsen av at du er nærme banen. På illustrasjonen nedenfor har jeg markert i rødt de områdene med de beste sitteplassene. Hvis disse setene er for dyre, prøv å finne billigere seter høyere opp i stadion, for det viktigste er jo å få tak i billetter til kampen.

Kjøp dine billetter til New York Giants her

New York Giants Tickets - Metlife salkart

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til MetLife Stadium?

Det er enkelt å reise til MetLife Stadium med offentlig transport fra Manhattan. Du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke finner frem, for det kommer til å være mange tusen tilskuere og fotballfans som reiser sammen med deg til stadion. Dette er de to beste alternativene for å komme seg dit:

1) Ta toget fra Penn Station ved 34th Street og 7th Avenue i Manhattan. Kjøp billett enten ved disken eller ved automaten for Meadowlands Sports Complex. Du må ta NJ Transit toget til Secaucus, New Jersey (reisen tar omtrent 10 minutter). Her må du bytte til et tog som går til stadion, og denne togturen tar omtrent tyve minutter. Ikke vær bekymret for at du ikke vet hvilket tog du må ta, for du kan bare følge etter de store folkemengdene med fans som reiser sammen. Togene begynner å gå 3 timer før kampen starter og går frem til 2 timer etter endt kamp. Totalt koster det $ 11 for tur-retur.

2) Ta Coach USA Express buss fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan ved 42nd Street og 9th Avenue. Disse bussene begynner å gå omtrent 2,5 timer før kampen starter og går frem til en time etter at kampen er ferdig. En tur-retur billett for en person koster $ 14. Vær oppmerksom på at det kan bli veldig folksomt på bussene på vei tilbake fra kampen, men alle blir før eller siden tatt med tilbake til Manhattan.

Når burde jeg ankomme kampen?

Hvis du ankommer 1,5-2,5 time før kampen starter vil du ha nok tid til å se deg rundt og gjøre deg klar til å se kickoff. Se også Erics tips.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Ta enten buss eller tog (avhengig om du kjøpt tur-retur billett eller ikke) for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Jeg foretrekker å reise med tog til MetLife Stadium, men buss er også et godt alternativ.

Erics tips: «En amerikansk fotballkamp i MetLife Stadium er en utrolig opplevelse! Alt er bra organisert og nytt. Hvis du har sjansen til å dra på en kamp, gjør det! Du kan ta med deg et lite kamera, men alt av bagger, sekker, mat, drikke og paraplyer er forbudt. Dra fra Manhattan tre timer før kampen, for alle vil allerede være der og grille på parkeringsplassen, dette kalles «Tailgating» og det er et veldig bisarrt syn. Ta deg også tid til å gå rundt og gjennom hele stadion.»

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Hvor mye koster en Giants kamp?

New York Giants billetter starter på: $ 11,00

Kan jeg kjøpe billetter på MetLife Stadion?

Jeg vil anbefale å bestille billetter på forhånd. Les mine tips her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt