Moulin Rouge! The Musical Broadway Tickets

Moulin Rouge! The Musical Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

Moulin Rouge! The Musical Broadway tickets kan enkelt kjøpes på nett. Dette sparer deg for tid og penger. Moulin Rouge! The Musical er musikalversjonen av filmen fra 2001, med Baz Luhrmann som regissør. Den fremføres i Al Hirschfeld Theatre. Opplev århundreskiftets gamle grandiositet med cancan og rød fløyel, i dag, i New York!

Kjøp billetter til Moulin Rouge her

Kjøp Moulin Rouge! The Musical nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

En nattklubb i Paris

Hvem har vel ikke fått med seg den gripende musikalfilmen om kjærlighetshistorien som utspiller seg inne på den verdensberømte nattklubben i Paris: Moulin Rouge? Musikalen har nå tatt steget fra skjermen til Broadway-scenen. Romantikken mellom den britiske forfatteren Christian og kurtisanen Satine, som jobber på Moulin Rouge, kommer til live inne på Al Hirschfeld Theatre, som for anledningen forvandles av 1800-talls parisisk dekor. Det kjennes som å tilbringe en kveld i Montmartre, hvor nattklubbeieren Harold Zidler har skapt en magisk verden av teater, musikk og cancan. En av kurtisanene hans er Satine, som vinner hjertet til Christian. Christian er dessverre ikke de eneste som har øye for kurtisanen, og den andre beileren gir seg ikke uten en kamp.

Moulin Rouge og musikken

Musikk spiller ikke bare en viktig rolle i filmen, den har også en hovedrolle i Broadway-utgaven. Akkurat som i filmen vil du få høre velkjente sanger som har blitt videreutviklet og integrert i forestillingen. Flere hitter fra filmen, som «Come What May», «Your Song» og «Lady Marmalade» gjør comeback på scenen. Ved siden av disse, fremføres også noen ekstranumre som ble utgitt etter filmens premiere i 2001. Denne vinnerkombinasjonen av fengende sanger og en gripende handling gjør dette til en «must-see» musikal på Broadway!

Moulin Rouge! The Musical Broadway Tickets - L'amour Moulin Rouge! The Musical Broadway Tickets - Nini

Hvordan kjøpe Moulin Rouge! The Musical Tickets?

Billettene til Moulin Rouge! The Musical fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billetter til Moulin Rouge here

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 12 personer eller flere.

Erics tips: Moulin Rouge! Musikalen har et av de mest spektakulære kulissene jeg noen gang har sett på Broadway og publikum er euforisk. Historien er den samme som filmen, men musikken har blitt oppgradert for å inkludere en rekke moderne pop som fra Lady Gaga til Katy Perry og alt i mellom. Du trenger ikke å se forestillingen, du må!

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 12 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
 • for å se Al Hirschfeld Theatre-setekartet

Kjøp billetter til Moulin Rouge here

Har du ikke lyst til å se Moulin Rouge! The Musical?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Moulin Rouge! The Musical Broadway Tickets - Moulin Rouge

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Moulin Rouge! The Musical herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter