Helikopter kveldstur og cruise i New York

Kjøp billetter nå
Helikopter kveldstur og cruise i New York

Helikopter kveldstur og cruise i New York er en spektakulær opplevelse. Om sommeren flyr du i dagslys og tar cruiset i solnedgang og skumring; mens om vinteren vil både helikopterturen og cruiset være på kveldstid. Begge deler har sin egen sjarm, men å fly om vinteren er spesielt unikt ettersom det er det eneste alternativet hvis man ønsker å fly i helikopter i mørket. Du kommer til å se lysene fra Manhattan glitre både i det mørke vannet og i himmelen, i tillegg til å se severdigheter som Brooklyn Bridge, Empire State Building, Central Park, Ellis Island og mange andre.

Bestill kveldstur med helikopter og cruise her

Den ovennevnte flyturen er for tiden utsolgt. Du kan bestille en kveldstur fra New Jersey her.

En sensasjonell helikoptertur på kvelden

Helikopterturen er kveldens høydepunkt. Du starter flyturen fra Pier 6 (du kan ta subway R, 2, 3, 4 eller 5 hit) hvor en 15-minutters helikoptertur over New York venter på deg. Helikopteret har avgangstid klokken 17:30. Hvis du foretrekker å fly i mørket burde du bestille turen mellom månedene oktober og mars, ettersom det vil være langt fra mørkt de andre månedene.

Piloten din er kunnskapsrik når det gjelder New York og han kommer til å fortelle deg mer mens dere flyr over landemerker som Empire State Building, Chelsea Piers, Time Warner Center, 9/11 Memorial og One World Trade Center. Som forberedelse til turen kan du klikke her for å se hvilken rute helikopteret vil ta. Ruten er markert i rødt.

Når du er tilbake på bakken, ta en kort spasertur til Pier 16 hvor du går ombord på cruiset.

Helikopter kveldstur og cruise i New York - Statue of Liberty Helikopter kveldstur og cruise i New York - Manhattan

Sightseeing-cruise og Manhattans skyline

Hvis du tar cruiset om sommeren kan du nyte en nydelig solnedgang fra dekk, mens i vintermånedene vil det allerede være mørkt ved avgang, noe som har sin egen sjarm med alle de reflekterte lysene fra byen. På det 45-60-minutters lange cruiset kommer turguiden til å gi deg mye informasjon, samt interessante og morsomme fakta om New Yorks historie og de ikoniske severdighetene. Mens båten tar et lite stopp under Brooklyn Bridge vil du få muligheten til å beundre og fotografere den fantastiske utsikten over Manhattans skyline. Til slutt men ikke minst, du får sett Frihetsgudinnen på nært hold!

Erics tips: Denne turen er veldig populær fordi det er den eneste turen med avgang på Manhatten som flyr på kvelden! Turen selges ut fort fordi det er begrenset med plasser, så ikke vent for lenge med å bestille. Jeg vil definitivt anbefale denne turen, spesielt om vinteren, og for de som allerede har tatt en helikoptertur men som ønsker å oppleve noe helt unikt.

Praktisk informasjon

Det finnes også flere flyturer med helikopter på dagtid. Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobilen din.

  • Varighet: 15 minutter helikoptertur og 45-60 minutter cruise
  • Avgangssted: Downtown Heliport ved Pier 6
  • Avgangstid: 17:30
  • Møt opp minst 20 minutter før avgangstid
  • Helikopteret har plass til opptil 6 passasjerer
  • Barn under 2 år flyr gratis

Bestill kveldstur med helikopter og cruise her

Helikopter kveldstur og cruise i New York - Cruise

Kveldsflyvning fra New Jersey

Hvis du ønsker å fly på ettermiddagen eller hvis ovennevnte fly er utsolgt, kan du bestille kvelds fly som går fra New Jersey. Du kommer inn med tog fra Penn Station. Dette flyet tar 25–30 minutter, noe som gir deg mer en nok tid til å nyte den fantastiske opplyste utsikten over Manhattan. Du vil forbi frihetsgudinnen, One World Observatory og du har muligheten til å se Empire state building og Madison Square Garden. Du vil også fly over Central Park og se de fargerike lysene på Times Square, før helikopteret returnerer til New Jersey. Denne flyreisen inkluderer ikke et cruise, men på lørdager kan du velge å legge til en tur-retur overføring til heliporten.

Bestill kveldsflyvning fra New Jersey her

Helikopter kveldstur og cruise i New York - Times Square Helikopter kveldstur og cruise i New York - Downtown

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter