New York helikoptertur om kvelden

Kjøp billetter nå
Evening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York

New York helikoptertur om kvelden er en magisk opplevelse. Se Manhattans skinnende lys i mørket i det du flyr over landemerker som Brooklyn Bridge, Empire State Building, Frihetsgudinnen og Times Square. Om sommeren går denne turen under solnedgangen. Verden nedenfor blir mindre desto høyere du flyr over den.

Bestill kveldstur med helikopter her

Contents

New York helikoptertur om kvelden

Slå deg ned i helikopteret og beundre Manhattans liv under deg. Fra helikopteret kommer du til å se kjørende taxier, folk som tar bilder fra observasjonsdekk som Edge og Empire State Building, og du kommer til å få se byen fra et helt annet perspektiv. Frihetsgudinnen er opplyst og du vil se lysene fra fergene som navigerer på East River. En kveldstur med helikopter er mer en storslått opplevelse enn en sightseeingtur.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong via e-post som du kan skrive ut eller fremvise på telefonen din som din billett for helikopterturen.

  • Varighet: 25-30 minutter
  • Avgangssted: Linden Airport, New Jersey

Den beste måten å komme seg til Linden Airport er ved å reise med New Jersey Transit til Linden. Fra togstasjonen i Linden kan du enten ta Uber eller Lyft til Linden Airport.

Bestill helikoptertur om kvelden her

Erics tips: «Har du aldri tatt en helikoptertur over Manhattan, og er usikker på om du skal bestille dag- eller kveldsturen? Velg så en helikoptertur på dagtid! På denne måten vil du kunne se alle de berømte severdighetene i New York ordentlig. Om natten kan dette være litt vanskeligere.»

New York helikoptertur om kvelden - Frihetsgudinnen New York helikoptertur om kvelden - Freedom Tower

Helikoptertur om kvelden med avgang fra Manhattan

Hvis du ønsker å ta en helikoptertur i mørket er det ikke noe problem på vinteren. Fra tidlig november til midten av januar kan du også bestille en helikoptertur over Manhattan med avgang kl. 17:00. Det blir mørkt i New York rundt denne tiden. Mellom april og september blir det mørkt senere, så det er best å bestille helikopterturen om kvelden fra rundt kl. 20:30. Hvis du flyr tidligere, er det under solnedgangen.

Bestill helikoptertur om kvelden fra Manhattan her

New York helikoptertur om kvelden - Times Square New York helikoptertur om kvelden - Manhattan

Hvor mye koster en helikoptertur i New York om kvelden?

Billetter for en helikoptertur i New York om kvelden starter fra 3090 kr.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt