Jersey Boys i New York tickets

Jersey Boys i New York Tickets

Kjøp billettene dine her

Kjøp dine Jersey Boys i New York tickets før du reiser. Det er enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, pluss at det kan spare deg både tid og penger. Musikalen Jersey Boys i New York er ikke en typisk jukebox-musikal. Handlingen følger en relativt ukjent selvbiografisk historie om The Four Seasons; et populært band på midten av 1960-tallet. The Four Seasons kom opprinnelig fra New Jersey og de ble verdensberømte for mange store hitsanger som senere har blitt spilt av andre (nyere) band. Jersey Boys fremføres på New World Stages.

Kjøp billettene dine til Jersey Boys her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 48 timer før datoen for forestillingen!

Frankie Valli og The Four Seasons

Dette er en klassisk fortelling om hvordan fattig blir rik (og rik blir fattig!) og som avslører at de tilsynelatende plettfrie Jersey Boys har en mindre plettfri fortid enn først antatt; noe som bare gir historien enda mer spenning. Musikalen består av mye god musikk og fengende sanger som får deg til å ville klappe i takt med musikken. For de som kjenner til sangene blir dette nostalgi på sitt aller beste. For de som ikke kjenner til Jersey Boys sangene så kommer du garantert til å nynne på de innen du forlater teateret!

Forestillingen fremføres i en dokumenterende stil, og denne rock ’n roll musikalen omhandler bandets medlemmer: Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito og Nick Massi. Bandmedlemmene bytter på å fortelle historien, den ene etter den andre, i likhet med årets ulike årstider. Hver av de har et eget perspektiv og husker hendelser annerledes fra hverandre, noe som er med på å skape en dynamisk og spennende historie.

Jersey Boys i New York Tickets - Håndtrykk Jersey Boys i New York Tickets - Opptreden

Tilbake til 60-tallet!

I tillegg til de underholdende Jersey-aksentene og det pop-inspirerte scenedesignet, så er det nok Frankie Valli som virkelig stjeler showet med sin uvanlige falsettstemme. Det er ikke rart at bandet endte opp med å bli kalt Frankie Valli and The Four Seasons. Skuespillerne er kjempeunderholdende og de engasjerer ofte publikum. De får det til å føles som om det virkelig er The Four Seasons på scenen foran deg. Det er derfor Jersey Boys er så populær: musikalen er basert på autentisk storyline, og skuespillerne og bandet høres virkelig ut som det ekte bandet. Publikum går helt amok når de hører store hitsanger som «Big Girls Don’t Cry» og «Walk Like a Man» (for ikke å glemme «Can’t Take My Eyes Off You»). Hvis du ønsker å oppleve rock ‘n roll fra 1960-tallet så er musikalen Jersey Boys helt ypperlig.

Jersey Boys i New York Tickets - Frankie Valli and The Four Seasons Jersey Boys i New York Tickets - The Angels

Hvordan kjøpe Jersey Boys Broadway tickets?

Billettene til Jersey Boys fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp billettene dine til Jersey Boys her

Erics tips: Dette er ikke en familiemusikal. Det er mye grovt språk og noe vold. Jeg anbefaler definitivt denne musikalen til alle som vokste opp med musikken fra The Four Seasons (midten av 1960-tallet). Musikalen er uansett veldig underholdende, og selv hvis du ikke er vokste opp med musikken så kommer du sikkert til å kjenne igjen et par sanger!

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering, munnbind og bevis på en full, WHO-godkjent vaksinasjon mot COVID-19 er påkrevd for alle. Alle i reisefølget er nødt til å ta med legitimasjon.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: 4 år, men stykket anbefales for 12 år og eldre grunnet grovt språk.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: New World Stages – Stage One, 340 West 50th Street
 • for å se New World Stages – Stage One Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Jersey Boys her

Har du ikke lyst til å se Jersey Boys ?

Se en mengde av Broadway-show here

Kommende forestillinger

 • tor 20. januar 2022 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • fre 21. januar 2022 - 20:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • lør 22. januar 2022 - 14:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • lør 22. januar 2022 - 20:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • søn 23. januar 2022 - 14:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • søn 23. januar 2022 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • man 24. januar 2022 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • ons 26. januar 2022 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • tor 27. januar 2022 - 19:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • fre 28. januar 2022 - 20:00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1

Kjøp billettene dine til Jersey Boys her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på fre 21. januar 2022 20:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt