Jersey Boys i New York tickets

Jersey Boys i New York Tickets

Kjøp dine Jersey Boys i New York tickets før du reiser. Det er enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, pluss at det kan spare deg både tid og penger. Musikalen Jersey Boys i New York er ikke en typisk jukebox-musikal. Handlingen følger en relativt ukjent selvbiografisk historie om The Four Seasons; et populært band på midten av 1960-tallet. The Four Seasons kom opprinnelig fra New Jersey og de ble verdensberømte for mange store hitsanger som senere har blitt spilt av andre (nyere) band. Jersey Boys fremføres på New World Stages.

Beklager, dette showet har avsluttet. 

Se en mengde av Broadway-show here

Frankie Valli og The Four Seasons

Dette er en klassisk fortelling om hvordan fattig blir rik (og rik blir fattig!) og som avslører at de tilsynelatende plettfrie Jersey Boys har en mindre plettfri fortid enn først antatt; noe som bare gir historien enda mer spenning. Musikalen består av mye god musikk og fengende sanger som får deg til å ville klappe i takt med musikken. For de som kjenner til sangene blir dette nostalgi på sitt aller beste. For de som ikke kjenner til Jersey Boys sangene så kommer du garantert til å nynne på de innen du forlater teateret!

Forestillingen fremføres i en dokumenterende stil, og denne rock ’n roll musikalen omhandler bandets medlemmer: Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito og Nick Massi. Bandmedlemmene bytter på å fortelle historien, den ene etter den andre, i likhet med årets ulike årstider. Hver av de har et eget perspektiv og husker hendelser annerledes fra hverandre, noe som er med på å skape en dynamisk og spennende historie.

Jersey Boys i New York Tickets - Håndtrykk Jersey Boys i New York Tickets - Opptreden

Tilbake til 60-tallet!

I tillegg til de underholdende Jersey-aksentene og det pop-inspirerte scenedesignet, så er det nok Frankie Valli som virkelig stjeler showet med sin uvanlige falsettstemme. Det er ikke rart at bandet endte opp med å bli kalt Frankie Valli and The Four Seasons. Skuespillerne er kjempeunderholdende og de engasjerer ofte publikum. De får det til å føles som om det virkelig er The Four Seasons på scenen foran deg. Det er derfor Jersey Boys er så populær: musikalen er basert på autentisk storyline, og skuespillerne og bandet høres virkelig ut som det ekte bandet. Publikum går helt amok når de hører store hitsanger som «Big Girls Don’t Cry» og «Walk Like a Man» (for ikke å glemme «Can’t Take My Eyes Off You»). Hvis du ønsker å oppleve rock ‘n roll fra 1960-tallet så er musikalen Jersey Boys helt ypperlig.

Jersey Boys i New York Tickets - Frankie Valli and The Four Seasons Jersey Boys i New York Tickets - The Angels

Hvordan kjøpe Jersey Boys Broadway tickets?

Billettene til Jersey Boys fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.
Erics tips: Dette er ikke en familiemusikal. Det er mye grovt språk og noe vold. Jeg anbefaler definitivt denne musikalen til alle som vokste opp med musikken fra The Four Seasons (midten av 1960-tallet). Musikalen er uansett veldig underholdende, og selv hvis du ikke er vokste opp med musikken så kommer du sikkert til å kjenne igjen et par sanger!

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: 5 år, men stykket anbefales for 12 år og eldre grunnet grovt språk.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: New World Stages – Stage One, 340 West 50th Street
 • Hjelpemidler: T
 • Klikk her for å se New World Stages – Stage One Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt