Jersey Boys i New York tickets

Jersey Boys i New York Tickets

Kjøp billettene dine her

Kjøp dine Jersey Boys i New York tickets før du reiser. Det er enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, pluss at det kan spare deg både tid og penger. Musikalen Jersey Boys i New York er ikke en typisk jukebox-musikal. Handlingen følger en relativt ukjent selvbiografisk historie om The Four Seasons; et populært band på midten av 1960-tallet. The Four Seasons kom opprinnelig fra New Jersey og de ble verdensberømte for mange store hitsanger som senere har blitt spilt av andre (nyere) band. Jersey Boys fremføres på New World Stages.

Kjøp billettene dine til Jersey Boys her

Kjøp billetter, uten serviceavgift

Frankie Valli og The Four Seasons

Dette er en klassisk fortelling om hvordan fattig blir rik (og rik blir fattig!) og som avslører at de tilsynelatende plettfrie Jersey Boys har en mindre plettfri fortid enn først antatt; noe som bare gir historien enda mer spenning. Musikalen består av mye god musikk og fengende sanger som får deg til å ville klappe i takt med musikken. For de som kjenner til sangene blir dette nostalgi på sitt aller beste. For de som ikke kjenner til Jersey Boys sangene så kommer du garantert til å nynne på de innen du forlater teateret!

Forestillingen fremføres i en dokumenterende stil, og denne rock ’n roll musikalen omhandler bandets medlemmer: Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito og Nick Massi. Bandmedlemmene bytter på å fortelle historien, den ene etter den andre, i likhet med årets ulike årstider. Hver av de har et eget perspektiv og husker hendelser annerledes fra hverandre, noe som er med på å skape en dynamisk og spennende historie.

Jersey Boys i New York Tickets - Håndtrykk Jersey Boys i New York Tickets - Opptreden

Tilbake til 60-tallet!

I tillegg til de underholdende Jersey-aksentene og det pop-inspirerte scenedesignet, så er det nok Frankie Valli som virkelig stjeler showet med sin uvanlige falsettstemme. Det er ikke rart at bandet endte opp med å bli kalt Frankie Valli and The Four Seasons. Skuespillerne er kjempeunderholdende og de engasjerer ofte publikum. De får det til å føles som om det virkelig er The Four Seasons på scenen foran deg. Det er derfor Jersey Boys er så populær: musikalen er basert på autentisk storyline, og skuespillerne og bandet høres virkelig ut som det ekte bandet. Publikum går helt amok når de hører store hitsanger som «Big Girls Don’t Cry» og «Walk Like a Man» (for ikke å glemme «Can’t Take My Eyes Off You»). Hvis du ønsker å oppleve rock ‘n roll fra 1960-tallet så er musikalen Jersey Boys helt ypperlig.

Jersey Boys i New York Tickets - Frankie Valli and The Four Seasons Jersey Boys i New York Tickets - The Angels

Hvordan kjøpe Jersey Boys Broadway tickets?

Billettene til Jersey Boys fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Kjøp billettene dine til Jersey Boys her

Erics tips: Dette er ikke en familiemusikal. Det er mye grovt språk og noe vold. Jeg anbefaler definitivt denne musikalen til alle som vokste opp med musikken fra The Four Seasons (midten av 1960-tallet). Musikalen er uansett veldig underholdende, og selv hvis du ikke er vokste opp med musikken så kommer du sikkert til å kjenne igjen et par sanger!

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk negativ PCR test eller negativ antigen COVID-19 hurtigtest eller bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: 4 år, men stykket anbefales for 12 år og eldre grunnet grovt språk.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: New World Stages – Stage One, 340 West 50th Street
 • for å se New World Stages – Stage One Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Jersey Boys her

Har du ikke lyst til å se Jersey Boys ?

Se en mengde av Broadway-show here

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Jersey Boys herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter