Miss Saigon Broadway tickets

Miss Saigon Broadway tickets

Kjøp Miss Saigon på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er trygt enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Den verdensberømte kjærlighetshistorien Miss Saigon er tilbake på Broadway! Hvem har ikke hørt om den berømte scenen hvor soldaten Chris synger til vietnamesiske Kim med masse bråk fra helikoptere i bakgrunnen? Nå har du sjansen til å oppleve denne spennende musikalen mens du er i New York! Gå ikke glipp av denne utrolige forestillingen som fremføres på klassiske Broadway Theatre.

Beklager, dette showet er avsluttet

Se en mengde med andre Broadway-show her

Why God Why?

Handlingen finner sted i 1975 og vi nærmer oss de siste dagene av Vietnamkrigen. Foreldreløse Kim er en vietnamesisk jente på 17 år, lurt til å jobbe på nattklubben Dreamland i Saigon som eies av den fransk-vietnamesiske mannen “The Engineer”. Denne nattklubben er spesielt populær blant amerikanske marinesoldater som sammen med klubbjentene feirer at krigen snart er over. Militærmannen John bestemmer seg for å kjøpe tjenestene til en av jentene for kameraten Chris. Flere av jentene prøver å få oppmerksomheten til Chris, men det er sjenerte Kim han ender opp med å legge merke til. Kim er ung og uerfaren, og dette er hennes første natt på jobb i nattklubben. Chris og Kim tilbringer natten sammen, noe som kommer til å endre livene deres for alltid.

Miss Saigon Broadway tickets - Krig Miss Saigon Broadway tickets - The Engineer

Hvordan Miss Saigon Broadway tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, vil du med en gang bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Det du ser er det du betaler!
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Ingen tredjeparter: du kjøper direkte fra kilden
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Betal trygt med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 12 personer eller flere.

Erics tips: Miss Saigon er en typisk Broadway-musikal med utrolig bra sang, dans og skuespill. Fortellingen er gripende og trist, men samtidig komisk, så det er en perfekt balanse. Jeg har ikke lyst til å røpe for mye… men ja, musikalen er helt topp! Jeg anbefaler at du ikke tar med deg barna dine til dette stykket hvis de er under 12 år. Vil du gjøre kvelden enda mer uforglemmelig? Feir med stil ved å leie en limousine i New York, og du kan kjøre ned Broadway før du kommer til teatret.

Show informasjon

  • Anbefalt for barn på 12 år og oppover. Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret.
  • Varighet: 2 timer og 40 minutter
  • Sted: Broadway Theatre, 1681 Broadway

Miss Saigon Broadway tickets - Poster Miss Saigon Broadway tickets - Om natten

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt