MLB-Baseball i New York 2022

MLB-Baseball i New York er veldig populært. Fra april til oktober kan du dra på en baseball-kamp nesten hver eneste dag. Jeg er en stor fan av baseball, og hvis du er på utkikk etter noe morsomt å gjøre så anbefaler jeg absolutt at du drar på en baseballkamp og ser New York Yankees eller New York Mets spille! For de som kanskje ikke vet så mye om baseball; ingen grunn til bekymring! Det er defor jeg har laget denne siden. Personlig tror jeg ikke egentlig at du trenge å vite noe om baseball for å nyte atmosfæren og ha det gøy på en kamp.

2 Baseball-lag i New York:

⚾ Major League Baseball: New York Yankees & New York Mets

Baseball-lag i New York

De to største baseball-lagene i New York er New York Yankees of New York Mets. Yankees er det beste laget, og dette er også verdens mest suksessfulle baseball-lag. Laget har vunnet hele 27 verdensmesterskap. New York Mets er rivalen deres, men for å være ærlig så ville jeg nok ikke gå langt som å kalle de rivaler.. Så du befinner deg i New York og har muligheten til å se et av lagene spille kamp, hvilket lag velger du? Ja, da velger du selvfølgelig Yankees. Den ekte rivalen til New York Yankees er Boston Red Sox. De har holdt på i 100 år. Så hvis du er i New York og du kan gå på en kamp mellom New York Yankees og Boston Red Sox, gjør det!

Klikk her for å se 2022 baseballkamper kalender

Baseball i New York

Baseballkamper i New York og kjøp av billetter

New York Yankees spiller seks ganger i uken i løpet av sesongen. Så hvis du besøker New York i løpet av sesongen (april – oktober) så kommer du mest sannsynlig til å kunne se en kamp. Jeg har skrevet en side om New York Yankees tickets. Det er enkelt og trygt å bestille på nett, og du kan lese tipsene mine for de beste setene i stadion.

En kamp varer mellom 2 og 4 timer, og begynner alltid med nasjonalsangen. Dette er allerede en artig opplevelse i seg selv! Så begynner kampen. Jeg kunne snakket om baseball i flere timer, men for å holde det kort; hvert lag må score ved å løpe en runde (run), og det laget med flest runder løpt vinner kampen. Hva er et run (en runde)?

Pitcher kaster ball → Batter slår ballen → Batter løper gjennom alle tre basene og tilbake til home plate.

Det andre laget må stoppe et run ved å få spilleren ut. Det er mange måter for å gjøre dette. En måte er hvis ballen som blir slått blir tatt imot, eller hvis han som løper blir ‘tagged’. Når laget som er ute klarer å slå ut tre spillere fra laget som slår bytter plasser; det byttes mellom ‘batting’ (å slå ballen) og ‘fielding’ (å være ute på banen for å prøve å ta imot ballen)

Etter at begge lagene har batted (slått), så er en ‘inning’ ferdig. Etter ‘seventh inning’ synges det igjen. En kamp består som regel av ni ‘innings’.

Hva er Subway Series?

Subway Series er alle kampene som spilles mellom New York Yankees og New York Mets. Navnet Subway Series kommer av at man kan ta subway for å komme seg fra den ene stadion til den andre.

Billetter til pre-season og playoffs i New York

Pre-season billetter er for kamper som spilles før den offisielle sesongen for baseball starter. De fleste av disse er i begynnelsen av april hvert år. Billetter til disse kampene kan være billigere enn regulære billetter.

Billetter til playoffs er derimot som regel mye dyrere. Dette er fordi lagene som kvalifiserer seg til playoffs gjør det bra i det veldig bra i det årlige mesterskapet. Du kan som regel forhåndskjøpe billetter til slike kamper, men det står tydelig markert at kampen kommer til å spilles “if necessary”. Playoffs spilles i oktober og november hvis laget klarer å kvalifisere seg til disse finalene.

Erics tips: Jeg synes at det er en flott opplevelse å dra på en baseballkamp, selv hvis du ikke kan reglene for baseball. For å være helt ærlig så handler det mer om stemningen og atmosfæren i stadion. Noen ganger er New York Mets tickets billigere, men det avhenger helt av hvor bra det gjør det. Bli hvertfall til seventh inning, da får du oppleve både nasjonalsangen og forestillingene.

Baseballkamper kalender i New York

Hvilke baseball-lag er det i New York?

New York har 2 MLB baseball-lag: New York Yankees og New York Mets.

Hvor mye koster billetter til baseball i New York?

Billetter til baseball i New York koster fra: .

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt