Radio City Christmas Spectacular tickets

Radio City Christmas Spectacular Tickets

Radio City Christmas Spectacular i New York er et magisk juleshow for hele familien. Forestillingen hadde premiere i 1993 og har blitt en ekte New York juletradisjon som virkelig er spectacular! Det er lurt å kjøpe Radio City Christmas Spectacular tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, og fremfor alt så sparer det deg både tid og penger!

Billetter for 2020 er ikke tilgjengelig enda

Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige på min nettside? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir tilgjengelige så du får bestilt med en gang!

Kjøp billetter til Radio City Christmas Spectacular here

Juletid på Radio City Music Hall

Showet fremføres i Radio City Music Hall. Juletiden i New York er blant de mest magiske tidene du kan tilbringe i byen. Hele byen er i julestemning, gater og butikker er pyntet, og skøytebanene er fulle. Radio City Music Hall er et enormt innendørs teater i New York, og helt ulikt alle andre teatre. Når du kommer inn vil du kunne beundre denne klassiske skjønnheten av en bygning, som også er et av New Yorks landemerker. Hovedscenen (65ft ganger 144ft) er ansett av tekniske eksperter for å være en av de best utstyrte scenene i verden, og det gullfargede sceneteppet er det største i verden.

Radio City Christmas Spectacular Tickets - JulenissenRadio City Christmas Spectacular Tickets - Sightseeing

The Rockettes

Christmas Spectacular tar deg med til en vidunderlig juleverden full av fortryllende juleeventyr, danseopptredninger av danserne The Rockettes, og selvfølgelig The Parade of the Wooden Soldiers. I denne forestillingen er The Rockettes utkledd som tinnsoldater og faller over hverandre som dominobrikker. En spesiell og uforglemmelig forestilling!

Selvfølgelig må selveste Julenissen også ta del i et show som dette. Han er fortelleren og passer på at alle er i ordentlig god julestemning. Etter endt forestillingen kan barna få møte Julenissen i lobbyen og få tatt et bilde med han.

Radio City Christmas Spectacular Tickets - The RockettesRadio City Christmas Spectacular Tickets - lekesoldater

Erics tips: Radio City Christmas Spectacular er et vidunderlig show og det gir virkelig god julestemning. Forestillingen er passende for både unge og gamle. The Radio City Christmas Spectacular er litt annerledes hvert år, så selv hvis du har sett showet en gang tidligere, er det verdt å se det igjen!

Show-informasjon

  • Alle barn under 2 år som kan sitte på foreldres fang behøver ikke billett
  • Varighet: 1 time og 30 minutter (ingen pause)
  • Sted: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Klikk her for å se Radio City Music Hall Theatre-setekartet
  • Radio City Christmas Spectacular kan bli sett fra november til starten av januar
  • Alle salg er bindende, så pass på at du har valgt riktig tid og dato for bestillingen din

Kjøp billetter til Radio City Christmas Spectacular here

Det kan hende at du også er interessert i:

Var denne artikkelen nyttig? Fortell meg hva du syntes!

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter