New York Circle Line Cruises

New York Circle Line Cruises byr på flere gode muligheter for sightseeing om bord på en båt. Hvis du vil se mye av byen samtidig som du slapper av, så er dette noe jeg definitivt kan anbefale. Alle cruisene til Circle Like går fra Pier 83, nær Intrepid Museum, ved 42nd Street og 12th Avenue. Det er enkelt å kjøpe billetter på nett før du drar til New York.

Det er fem Circle Line Sightseeing cruise i New York:

🛥️Circle Line Best of NYC Cruise

🛥️Circle Line Landmarks Cruise

🛥️Circle Line Harbour Lights Cruise

🛥️Circle Line Liberty Cruise

🚤Circle Line The Beast Speedboat Ride

De forskjellige cruisene til Circle Line

Circle Line Best of NYC Cruise

Circle Line Best of NYC Cruise varer i 2,5 timer og er midt i blinken hvis du ønsker å se hele Manhattan fra vannet. Dette cruiset tar deg med rundt hele øyen Manhattan, og du kommer til å få se byens skyline, Yankee Stadium, Queens, Brooklyn, The Bronx og mye mer. Du kommer også til å passere under alle broene, slik som Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge som knytter Manhattan til resten av New York.

Circle Line Landmarks Cruise

Hvis du er mest interessert i å bare se høydepunktene, da er Circle Line Landmarks Cruise et bedre alternativ for deg. I løpet av dette cruiset på 1,5 timer kommer du til å passere under Brooklyn Bridge og forbi høydepunkter slik Empire State Building, Statue of Liberty og Manhattans skyline.

Circle Line Harbour Lights Cruise

Ingenting slår utsikten av New Yorks skyline, med unntak av New Yorks skyline på kveldstid! Bli med på Circle Line Harbour Lights Cruise og innta den utrolige utsikten av byens glimtene lys i løpet av dette 2-timers lange cruiset.

Circle Line Liberty Cruise

Har du begrenset med tid til overs? Da er Circle Line Liberty Cruise et godt alternativ. Dette cruiset varer i 1 time og tar deg med forbi store severdigheter, slik som blant annet Frihetsgudinnen. Du får også innta den praktfulle utsikten av Manhattans skyline. Dette cruiset stopper IKKE på Liberty Island.

Circle Line The Beast Speedboat Ride

Føler du heller for å kombinere sightseeing med spenning? Prøv den 30-minutters lange båtturen med Circle Line The Beast Speedboat. Denne motorbåten er rask, så vær forberedt på å bli våt når du passerer forbi Frihetsgudinnen!

Erics tips: Hvis du er usikker på hvilket cruise du burde velge, ta Landmark Cruise. Dette er et cruise som passer for de aller fleste. Det er et semi-sirkel cruise av Lower Manhattan, og det tar den med forbi mange av de største severdighetene. Har du lyst til å se hele øyen Manhattan? Da burde du heller ta et av de lengre cruisene.

Circle Line Cruise i New York

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter