Erics New York Den er gratis i App Store
App storeGoogle play
Circle Line Cruises

Circle Line Cruises

Circle Line Cruises i New York byr på mange forskjellige alternativer for sightseeing med båt. Hvis du ønsker å få sett mye av byen samtidig som du slapper av så er dette noe jeg absolutt anbefaler. Alle Circle Line cruisene går fra Pier 83 på 42nd Street og 12th Avenue, i nærheten av Intrepid Museum. Du kan enkelt bestille billetter på nett før du reiser til New York.

ALLE cruisene tar deg med forbi Manhattans skyline, One World Observatory, Frihetsgudinnen og Ellis Island, så sørg for at du har kameraet ditt klart til å ta noen gode bilder! Jo lenger cruiset varer, desto mer får du sett. Nedenfor har jeg listet de forskjellige alternativene for cruise:

De forskjellige cruisene til Circle Line

Circle Line Best of NYC Cruise varer i 2,5 timer og er midt i blinken hvis du ønsker å se hele Manhattan fra vannet. Dette cruiset tar deg med rundt hele øyen Manhattan, og du kommer til å få se byens skyline, Yankee Stadium, Queens, Brooklyn, The Bronx og mye mer. Du kommer også til å passere under alle broene, slik som Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge som knytter Manhattan til resten av New York.

Hvis du er mest interessert i å bare se høydepunktene, da er Circle Line Landmarks Cruise et bedre alternativ for deg. I løpet av dette cruiset på 1,5 timer kommer du til å passere under Brooklyn Bridge og forbi høydepunkter slik Empire State Building, Statue of Liberty og Manhattans skyline.

Ingenting slår utsikten av New Yorks skyline, med unntak av New Yorks skyline på kveldstid! Bli med på Circle Line Harbour Lights Cruise og innta den utrolige utsikten av byens glimtene lys i løpet av dette 2-timers lange cruiset.

Har du begrenset med tid til overs? Da er Circle Line Liberty Cruise et godt alternativ. Dette cruiset varer i 1 time og tar deg med forbi store severdigheter, slik som blant annet Frihetsgudinnen. Du får også innta den praktfulle utsikten av Manhattans skyline. Dette cruiset stopper IKKE på Liberty Island.

Føler du heller for å kombinere sightseeing med spenning? Prøv den 30-minutters lange båtturen med Circle Line The Beast Speedboat. Denne motorbåten er rask, så vær forberedt på å bli våt når du passerer forbi Frihetsgudinnen!

Erics tips: Hvis du er usikker på hvilket cruise du burde velge, ta Landmark Cruise. Dette er et cruise som passer for de aller fleste. Det er et semi-sirkel cruise av Lower Manhattan, og det tar den med forbi mange av de største severdighetene. Har du lyst til å se hele øyen Manhattan? Da burde du heller ta et av de lengre cruisene.

Circle Line Cruise i New York

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter