De beste rooftop-barene i New York

De beste rooftop barene i New York

En rooftop-bar er en bar med beliggenhet på taket til en bygning, som regel et hotell. Forestill deg dette: du nyter den uslåelige utsikten over Manhattan, med solen i ryggen og en kald drikke i hånden. Eller at du fester på en varm sommernatt, omringet av cocktails og lysene fra New York. Høres ikke det ganske bra ut? Det er akkurat derfor jeg har laget en liste over de beste rooftop barene i New York!

En stilfull barrunde: Rooftop Bar Tour

Hvis du ønsker å oppleve de beste rooftop-barene i New York til en god pris, da foreslår jeg at du blir med på Rooftop Bar Tour. På denne 3-timers turen vil du bli tatt med til 3 av New Yorks beste rooftop-barer, kanskje inkluderer det til og med mine favoritter: Skyroom og 230 Fifth! Du vil kunne nyte noen av New Yorks beste hotspots og tre drinker, alt dette for bare 685 kr!

OBS!: Denne turen er tilgjengelig på tirsdager, torsdager, fredager og lørdager, og den begynner kl. 19:00. Fra april til oktober vil du ha utsikt over Manhattans solnedgang.

Bestill billetter til Rooftop Bar Tour her

Rooftop barer i New York

 1. Gansevoort Hotel

  Gansevoort Hotel er et sted som besøkes ved ulike anledninger. Har du hatt en lang dag og ønsker å slappe av med en drink og kanskje noe snacks? Da er denne rooftop-baren et supert alternativ. Dette er en veldig populær bar, så sørg for at du har en reservasjon hvis du ønsker å besøke den om kvelden eller i helgene.

  Dette er også et supert sted for å feste i helgen. Hvis du føler for å danse og møte nye mennesker så er Gansevoort Hotel definitivt å anbefale. Det første rommet er hovedsakelig for å kunne ha en samtale, og er et perfekt sted for å møte (nye) mennesker. I det andre rommet er det en DJ som spiller musikk hele natten lang – jo senere det blir, desto villere blir festen.

  Når du er på takterrassen burde du først innta den fantastiske utsikten over byen, før du bestiller en cocktail og beveger deg mot dansegulvet for å danse og møte folk. Ettersom hotellet er veldig populært kan det være greit å være innstilt på at du kanskje må stå i kø for å få komme inn. Hvis du ankommer før kl. 23:00 er det som regel ikke noe særlig med ventetid for å komme inn, men mellom 23:00 og midnatt blir det veldig folksomt, og rundt kl. 01:00 kan du forvente en lang kø.

  Her må du også kle deg pent for å få komme inn; skjorte og pensko for menn, og pene klær for kvinner (ingen sandaler). På dagtid kan det være mulig å komme inn til loungen uten legitimasjon (eller hvis du er mindreårig), men etter kl. 19:00 er ikke dette mulig. Det er også et svømmebasseng på taket som er åpent for hotellgjestene på dagtid.

  De beste rooftop barene i New York - Utsikt fra Gansevoort Hotel De beste rooftop barene i New York - Gansevoort Hotel

 2. The Roof (PUBLIC Hotel)

  The Roof på hotellet PUBLIC er en av rooftop barene i New York som også kan by på en fantastisk utsikt. Hotellet ligger på Lower East Side og barens utsikt over Downtown og Midtown er derfor helt unik. The Roof består av to terrasser og en skjermet bar som tilbyr en 360-graders panoramautsikt over New York. Herfra kan du se alle Manhattans høye bygninger, blant annet Empire State Building og One World Trade Center. Denne utsikten gjør det perfekt å innta solnedgangen fra The Roof.

  Mellom kl. 17:00 og 19:00 er det ganske lett å komme inn, selv uten å kle seg etter den strenge kleskoden. Senere på kvelden og spesielt i helgene er dette en av byens mest populære utesteder, så da er det mye strengere regler for å få slippe inn.

  Ikke benytt deg av hovedheisen når du har kommet inn på hotellet PUBLIC. Ta heller heisen som ligger bakom og den frakter deg opp til The Roof.

  De beste rooftop barene i New York - The Roof at PUBLIC De beste rooftop barene i New York - Solnedgang

 3. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant ligger på en ganske uvanlig plass: taket til en møbelbutikk! Restoration Hardware er en elegant innredningsbutikk i en vakker gammel bygning i Meatpacking District. Du kan gjennomføre en reservasjon før du reiser. For å komme deg til taket er du nødt til å gå gjennom hele butikken, hvor du også finne flere barer. Dersom du ta turen hit ettermiddagen kan du ta en liten matbit og drink på rooftop-baren uten spesielt strenge regler for inngang. Deler av rooftop-baren er tildekket. Innsiden er reservert for mat, og på utearealet kan du ta en drink med utsikt over Meatpacking.

 4. Jimmy (i The James Hotel) SoHo

  Dette er en del av et relativt nytt hotell. Hotellet har faktisk to takterrasser. Den første heter The Garden og ligger i andre etasje hvor det har blitt konstruert en spektakulær hage. Dette er et flott sted for å ha lunsj når det er bra vær og bli sittende igjen en stund med en flaske vin.

  Den ordentlige rooftop-baren ligger selvfølgelig på toppen av hotellet. Du må ta trappene og en heis for å komme opp dit. Takterrassen er liten, men den er veldig flott og inkluderer et svømmebasseng og en innendørs bar. Baren er chic og hip, uten å oppfattes som arrogant.

  Dette stedet er ideelt for å imponere følget ditt.

  Kle deg pent og ta alltid med gyldig legitimasjon (passet ditt). Aldersgrensen er 21 år for å komme inn.

  De beste rooftop-barene i New York - Jimmy De beste rooftop-barene i New York - The Pool

 5. Top of the Standard

  Midlertidig steng: Top of the Standard er en av de hotteste klubbene i verden (de liker i alle fall å tro det selv). Når du ankommer klubben må du henge fra deg ytterjakken før du vil bli ført til bordet ditt av servitøren. De fleste servitørene er håpefulle modeller/skuespillere. Hvis servitøren synes at du ser stilig eller viktig ut, vil han eller hun gi deg et bord på et flott sted. I begynnelsen kommer du antageligvis ikke til å vite hva du burde se på: det spektakulære interiøret eller den utrolige utsikten? Om sommeren finnes det også en utendørs bar. Har du lyst til å danse? Gå over til Le Bain på den andre siden av heisen.

  Tips: Gå også innom toalettene, de er virkelig luksuriøse.

  Stedet er helt ideelt hvis du ønsker å imponere vennene dine, eller ta en pause fra shopping i Meatpacking District.

  På fredager og lørdager er det veldig vanskelig å komme inn, spesielt hvis du er en mann og kommer alene. Frem til kl. 17:00 er det som oftest ingen kø og du slipper lett inn hvis du er over 21 år og pent kledd. Klubben er veldig eksklusiv og det er en god sjanse for at du møter på kjendiser.

  De beste rooftop barene i New York - The Top of the Standard innvendig De beste rooftop barene i New York - The Top of the Standard utsikt

 6. 230 Fifth

  Når du går inn i bygningen, fortsett hele veien til baksiden og benytt deg av heisen for å komme opp til øverste etasje. Heisen går opp til Penthouse Lounge, en veldig stor (plass til 600 mennesker) lounge med et trendy miljø. Loungen er full av store vinduer, så du vil få en fantastisk utsikt utover Manhattan.

  Loungen holder åpent hele året, fra kl.14:00. Etter å ha sett loungen, gå deretter opp til Rooftop Garden. Denne hagen på taket av bygningen er helt utrolig, og du får en flott utsikt over Manhattan. Du vil blant annet kunne se Empire State Building og Chrysler Building, og fra den andre siden av taket vil du kunne se Downtown and One World Trade Center. Hvis det er en klar dag kan det hende at du også får sett Frihetsgudinnen. Rooftop Garden er enorm og stemningen er på topp.

  Tips: Hvis det er kaldt og du fryser kan du spørre en av de ansatte om en morgenkåpe (bathrobe).

  Dette er et ideelt sted for å slappe av etter en lang og slitsom dag. Det er også mulig å spise brunsj, lunsj og middag til rimelige priser. I helgene blir det fort fullt og det vil være lange køer foran inngangsdøren, spesielt etter kl. 23:00. Kle deg pent, alltid med skjorte og pensko. Personer under 21 år slipper ikke inn, selv ikke kl. 16:00. Men barn i alle aldre kan (ifølge med foresatte) være med på brunsj om lørdager og søndager mellom kl. 11:00 og 15:00.

  De beste rooftop barene i New York - 230 Fifth på dagtid De beste rooftop barene i New York - 230 Fifth og Empire State

 7. Sky Room

  Midlertidig steng: Sky Room ligger i midten av Manhattan, i nærheten av Times Square. Denne baren ligger i 33. og 34. etasje på Fairfield Inn and Suites Hotel. Utsikten over Midtown er super, spesielt synet av Hudson River og Empire State Building. Allikevel er det færre turister enn det er ved for eksempel 230 Fifth.

  Denne rooftop-baren består faktisk av flere barer som ligger på forskjellige «nivåer». Det er innendørs og utendørs områder, blant annet en «kube» for de som røyker. Det er artig å spasere litt rundt, spesielt fordi du vil få en annerledes utsikt fra hvert av nivåene.

  Interiøret er moderne og de besøkende er stilige (pent kledd, vakkert hår). Er du kvinne? Ta på deg høye hæler, ellers kommer du til å skille deg ut og føle deg «underdressed». Til tross for den strenge kleskoden er det et en veldig koselig stemning, og dette er et godt sted for å ta seg en øl.

  Hvis du kan, dra til Sky Room på en hverdag mellom kl. 17:00 og 19:00. Hvorfor? Fordi det er Happy Hour! Under Happy Hour koster øl 5 dollar, og «mixed drinks» og vin koster syv dollar. Det er også mulig å kjøpe snacks som pizza eller calamari, som er satt ned fra tolv til åtte eller fem dollar.

  Sky Room er ideelt for å få et førsteinntrykk av byen mens du kan få kjøpt relativt billige drinker under Happy Hour.

  Det er vanskelig å komme inn uten pene klær og gyldig legitimasjon (pass).

  Skyroom in New York De beste rooftop barene i New York - Skyroom utsikt

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt