De beste rooftop-barene i New York

De beste rooftop barene i New York

Hvor er de beste rooftop-barene i New York? På denne listen finner du en liste over mine favoritt rooftop-barer i byen du kan ta en drink, spise noe eller nyte utsiktene over Manhattan. Rooftop-barer i NYC er supre for å natt fylt med fest og mingling med andre mennesker.

New York Rooftop Bar Tour

Hvis du ønsker å oppleve de beste rooftop-barene i New York, da foreslår jeg at du blir med på Rooftop Bar Tour. På denne stressfrie turen vil du bli tatt med til to av New Yorks populære rooftop-barer. Nyt en kveld ute i New York med to inkluderte drinker!

OBS!: Denne turen er tilgjengelig på tirsdager og fredager, og begynner kl. 18:45. Fra april til oktober vil du ha utsikt over Manhattans solnedgang. Denne turen er en super introduksjon for byens uteliv og en super åte å møte nye mennesker som ønsker det samme som deg: å ha en morsom kveld.

Bestill billetter til Rooftop Bar Tour her

Rooftop barer i New York

 1. Panorama Room

  Panorama Room på Roosevelt Island er den eneste rooftop-baren på øya og tilbyr derfor en unik utsikt over Manhattan samt Queensboro Bridge. Ta med en cocktail eller øl på terrassen. Baren, som ligner en lounge, tilbyr også småretter som for det meste er sjømat. For en komplett opplevelse, benytt ditt MetroCard på Roosevelt Island tram som transport til eller fra denne rooftop-baren. Husk å ta med legitimasjon (passet ditt) og kle deg pent.

  Beste Rooftop-barer i New York - inne i Panorama Room Beste Rooftop-barer i New York - Panorama Room

 2. Gansevoort Hotel

  Gansevoort Rooftop er et sted som besøkes ved ulike anledninger. Har du hatt en lang dag og ønsker å slappe av med en drink og kanskje noe snacks? Da er denne rooftop-baren et supert alternativ. Dette er en veldig populær bar, så sørg for at du har en reservasjon hvis du ønsker å besøke den om kvelden eller i helgene. Hvis du ikke reserverer er det en stor sjanse for at du må stå i kø. På dagtid kan det hende du kommer inn uten å fremvise pass eller hvis du er under 21 år, men etter kl 19 vil ikke dette være mulig. Ta i betraktning at du er nødt til å være pent kledd.

  De beste rooftop barene i New York - Gansevoort Hotel De beste rooftop barene i New York - Utsikt fra Gansevoort Hotel

 3. The Roof (PUBLIC Hotel)

  The Roof på hotellet PUBLIC er en av rooftop barene i New York som også kan by på en fantastisk utsikt. Hotellet ligger på Lower East Side og barens utsikt over Downtown og Midtown er derfor helt unik. The Roof tilbyr en 360-graders panoramautsikt over New York. Herfra kan du se alle Manhattans høye bygninger, blant annet Empire State Building og One World Trade Center. Denne utsikten gjør det perfekt å innta solnedgangen fra The Roof. Mellom kl. 17:00 og 19:00 er det ganske lett å komme inn, selv uten å kle seg etter den strenge kleskoden. Senere på kvelden og spesielt i helgene er dette en av byens mest populære utesteder, så da er det mye strengere regler for å få slippe inn så du kan forvente kø for å komme inn.

  Ikke benytt deg av hovedheisen når du har kommet inn på hotellet PUBLIC. Ta heller heisen som ligger bakom og den frakter deg opp til The Roof.

  De beste rooftop barene i New York - The Roof at PUBLIC De beste rooftop barene i New York - Solnedgang

 4. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant ligger på en ganske uvanlig plass: taket til en møbelbutikk! Restoration Hardware er en elegant innredningsbutikk i en vakker gammel bygning i Meatpacking District. Du kan gjennomføre en reservasjon før du reiser. For å komme deg til taket er du nødt til å gå gjennom hele butikken, hvor du også finner flere barer. Dersom du ta turen hit på ettermiddagen kan du ta en liten matbit og drink på rooftop-baren uten spesielt strenge regler for inngang. Deler av rooftop-baren er tildekket. Innsiden er reservert for mat, og på utearealet kan du ta en drink med utsikt over Meatpacking.

 5. JIMMY at ModernHaus SoHo

  JIMMY ligger i hotellet ModernHaus SoHo. Du trenger å ta trappene og en heis for å komme deg hit. Takbaren er liten men det er en super plass å ta en drink ved bassengkanten. Det finnes også en innendørs bar her. Fra takbaren får du en utsikt over Downtown og Midtown Manhattan. Det er et stilig og hipt sted, så kle deg pent og ta alltid med legitimasjon (passet ditt). Kun inngang for personer som har fylt 21 år.

  De beste rooftop-barene i New York - Jimmy De beste rooftop-barene i New York - The Pool

 6. 230 Fifth

  Når besøker 230 Fifth, fortsett hele veien til baksiden og benytt deg av heisen for å komme opp til øverste etasje. Heisen går opp til Penthouse Lounge, en veldig stor lounge i trendy omgivelser. Loungen er omringet av store vinduer, så du vil få en fantastisk utsikt utover Manhattan.

  Loungen holder åpent hele året, fra kl.14:00. Etter å ha sett loungen, gå deretter opp til Rooftop Garden. Denne hagen på taket av bygningen er helt utrolig. Du vil blant annet kunne se Empire State Building og Chrysler Building, og fra den andre siden av taket vil du kunne se Downtown and One World Trade Center. Hvis det er en klar dag kan det hende at du også får sett Frihetsgudinnen. Rooftop Garden er enorm, føles tilgjengelig for alle og er et fint sted å slappe av. I løpet av helgen kan det bli veldig travelt og det vil være køer foran døren, spesielt etter klokken 23.00. Kle deg pent, alltid med skjorte og dresssko.
  De beste rooftop barene i New York - 230 Fifth på dagtid De beste rooftop barene i New York - 230 Fifth og Empire State

 7. 5 o’Clock Somewhere Bar

  Hvis du er på Times Square og ser etter en plass p ta en drink kan du ta turen innom 5 o’Clock Somewhere Bar. Baren ligger i Margaritaville Resort. Hotellet har to barer: det er en i sjette etasje med et basseng. Personlig foretrekker jeg 5 o’Clock Somewhere Bar. selv om den har mindre fuzz, er utsikten bedre enn fra den andre baren. Du kan se Downtown Manhattan, og du kan til og med få et glimt av Times Square. Nyt drinken inne eller gå ut på terrassen.
  Beste Rooftop-barer i New York - 5 o' Clock Beste Rooftop-barer i New York - 5 o' Clock Somewhere Bar

 8. RT60

  RT60 er rooftop-baren som ligger i Hard Rock Hotel, i nærheten av Times Square. Det kan derfor være noe travelt her, så det er lurt å gjøre en reservasjon på forhånd. Taket har utsikt og sitteplasser på begge sider. Fra den ene siden kan du få et glimt av Times Square. Du kan også velge å sitte inne eller i baren, hvor en DJ ofte er tilstede. Taket er ikke veldig stort og utsikten er ikke spektakulær, men det er et fint sted å ta en drink. Besøk Hard Rock Hotel også for å se spesielle gjenstander fra store stjerner.
  Beste rooftop-barer i New York - RT60 ute Beste rooftop-barer i New York - RT60

 9. Top of the Standard

  Midlertidig steng: Top of the Standard er en av de hotteste klubbene i byen. Når du ankommer klubben må du henge fra deg ytterjakken før du vil bli ført til bordet ditt av en av servitrisene som er aspirerende modeller eller skuespillerinner. Hvis servitøren synes at du ser stilig eller viktig ut, vil han eller hun gi deg et bord på et flott sted. I begynnelsen kommer du antageligvis ikke til å vite hva du burde se på: det spektakulære interiøret eller den utrolige utsikten? Om sommeren finnes det også en utendørs bar. Har du lyst til å danse? Gå over til Le Bain på den andre siden av heisen.

  Tips: Gå også innom toalettene, de er virkelig luksuriøse.
  De beste rooftop barene i New York -The Top of the Standard innvendig De beste rooftop barene i New York -The Top of the Standard utsikt

 10. Bonus – Rooftop-barer for barn

  Hvis du er i Bryant Park eller shopper på Fifth Avenue på dagtid kan du besøke takbaren til denne grenen av New York Library. Det er gratis å besøke biblioteket og passer fint å besøke med barn. Fra terrassen kan du se på de omkringliggende bygningene, i tillegg får du utsikt over berømte New York Public Library. Når du går inn i biblioteket kan du ta heisen opp. Hvis kafeen i etasjen er åpen kan du kjøpe noe å drikke eller ta med en matbit på terrassen.
  Beste Rooftop-barer i New York - for barn

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt