Chicago Broadway tickets

Chicago Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

Du kan bestille Chicago på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger! Denne musikalen fremføres på Ambassador Theatre. Chicago forteller en historie om mord, grådighet, korrupsjon, berømmelse og ikke minst showbiz. Handlingen finner sted under Prohibition Era (den amerikanske forbudstid fra 1920 til 1933) og historien følger hovedpersonene Roxie Hart og Velma Kelly, som begge har blitt fengslet for pasjonsdrap.

Kjøp billettene dine til Chicago her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

Contents

Finn billettene dine

Betal trygt og enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Chicago: Tabloider og rampelys

Med hjelp fra den veldig sjarmerende advokaten Billy Flynn (som bare gjør det ut av ‘kjærlighet’) kan det hende at ikke alt ser mørkt ut for Velma og Roxie. For å overbevise domstolen om deres angivelige uskyldighet må de begge ta i bruk tabloidene og deres sensasjonelle ‘ukens mord’ historier. Velma og Roxie skjønner fort at de er nødt til å kjempe for å holde seg relevante og i rampelyset, for å unngå henrettelse. Det er ikke lenge før Roxies historie overskygger rettsaken til Velma, og sjalusi er uunngåelig. Velma legger en teatralsk plan for hvordan hun kan overbevise juryen om hennes uskyldighet. Om planen fungerer, og om hver av kvinnene blir funnet skyldig eller ikke, det må du se for deg selv!

Chicago Broadway Tickets - Billy Flynn Chicago Broadway Tickets - Velma

En musikal som må sees

Chicago er en musikalsk kjempesuksess og et av de absolutt beste showene fremført på Broadway. Musikalen har vunnet seks Tony Awards, to Olivier Awards og en Grammy, i tillegg til å ha fått stående applaus fra tusenvis av publikum. En tur til New York er bare komplett etter at du har vært på Broadway og sett musikalen Chicago!

Hvordan kjøpe Chicago Broadway tickets?

Billettene til Chicago Broadway fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp billettene dine til Chicago her

Chicago Broadway Tickets - Ensemblet Chicago Broadway Tickets - Morderne

Erics tips: «Chicago er en Broadway-klassiker og et fantastisk show å se. Ettersom Orchestra er plassert på scenen får du virkelig den showbiz følelsen. Ikke bare kan du nyte selve forestillingen og den spennende fortellingen, men også den flotte musikken som blir spilt live. Spesielt hvis du liker dans, er denne musikalen noe for deg.»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 13 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Ambassador Theatre, 219 West 49th Street
 • Hjelpemidler:  T
 • for å se Ambassador Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Chicago her

Har du ikke lyst til å se Chicago?

Se en mengde av andre Broadway-show her

 

Kjøp billettene dine til Chicago her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på lør 18. mai 2024 14:30

* The highest discount for this musical is (among others) found on lør 18. mai 2024 14:30

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt