New York CityPASS

Kjøp billetter nå
New York CityPASS

New York CityPASS er nærmest obligatorisk hvis du besøker New York for første gang. For voksne koster det 1643 kr (1395 kr for barn opptil 18 år) for inngang til 5 populære severdigheter og man sparer opp til 40 % sammenlignet med vanlig pris. New York CityPASS er enkelt å bruke og det er gyldig i 9 dager fra den første dagen det blir brukt.

Kjøp New York CityPASS her

Contents

5 populære severdigheter

Hvis du ønsker å oppleve New Yorks flotteste severdigheter, museer og se byen fra et annet perspektiv, da er New York CityPASS midt i blinken for deg. Dette passet er nemlig gyldig i 9 dager, så da slipper du å stresse rundt og du kan ta deg bedre tid til å planlegge agendaen din. Passet gir deg inngang til 5 severdigheter, men hvis du for eksempel bare ønsker å besøke Empire State Building, Top of the Rock, et museum og ta et cruise, så har du allerede spart penger sammenlignet med vanlig pris.

New York CityPASS severdigheter:

 • Empire State Building
 • American Museum of Natural History

I tillegg til inngang til 3 av disse attraksjonene:

 • Top of the Rock
 • Guggenheim Museum
 • Frihetsgudinnen og Ellis Island
 • Ett av Circle Line sightseeing-cruisene
 • 9/11 Museum
 • Intrepid Museum

New York CityPASS - 911 Museum New York CityPASS - Circle Line Cruise

Hvordan virker New York CityPASS?

Du kan bestille New York CityPASS enkelt og trygt her. Du vil bli tilsendt en QR-kode eller strekkode som du kan vise på telefonen din ved ønsket inkludert attraksjon. Du kan også skrive ut denne QR-koden hvis du foretrekker å ha et fysisk rabattkort. Passet vil være gyldig i 9 dager fra første gang det blir brukt.

Med New York CityPASS kan du besøke 5 severdigheter. Både Empire State Building og American Museum of Natural History er alltid inkludert i rabattkortet. Du får i tillegg tilgang til 3 attraksjoner av eget valg. Du kan velge mellom Top of the Rock, 9/11 Museum, Intrepid Museum, Guggenheim Museum, båtturen til Frihetsgudinnen og Ellis Island samt ett av Circle Line sightseeing-cruise. Landmark Cruise og Liberty Cruise inngår i passet.

Visste du at New York CityPASS også gir deg muligheten til å besøke Empire State Building to ganger på samme dag? Du kan først besøke på dagtid og så komme tilbake for gratis inngang om natten. Besøk nummer to er mulig fra kl. 19:00 til stengetid. Dette er en utmerket mulighet for å få sett byen både i dagslys og i mørket.

Erics tips: «New York CityPASS er gyldig i 9 dager, noe som er nok for reisen din. Med passet har du mindre valg, men du kan reservere et tidspunkt på forhånd for alle de inkluderte attraksjonene. Dette sikrer at du alltid kan gå inn i attraksjonen, selv om det er veldig travelt. Hvis du foretrekker dette, er dette et ideelt rabattkort for deg.»

Fordeler med New York CityPASS

Med New York CityPASS har du visse fordeler: For hver attraksjon som er inkludert i passet, kan du reservere et tidspunkt på forhånd. Dette sikrer at du kan gå inn på ønsket tidspunkt og komme inn raskere. I tillegg vil du motta et par rabattkuponger.

Kjøp New York CityPASS her

New York CityPASS - Empire State Building New York CityPASS Museum

New York CityPASS C3

Et annet alternativ fra CityPASS er New York CityPASS C3. Med dette rabattkortet kan du besøke 3 av 11 attraksjoner.
Du kan velge 3 av følgende attraksjoner i New York:

 • Empire State Building
 • American Museum of Natural History
 • Top of the Rock
 • Guggenheim Museum
 • Frihetsgudinnen og Ellis Island
 • Ett Circle Line Sightseeing Cruise
 • 9/11 Museum
 • Intrepid Museum
 • Edge Observation Deck
 • Museum of Modern Art (MoMA)
 • Ett bycruise med Hornblower

Dette kortet er også gyldig i 9 dager, slik at du kan besøke attraksjonene i eget tempo. Prisen på CityPASS C3 er lavere enn standard CityPASS, som gir deg tilgang til fem attraksjoner.

Kjøp ditt New York CityPASS C3 her

Hvor mye koster CityPass for New York?

New York CityPASS koster rundt 1643 kr men i de fleste tilfeller gir ikke rabattkortet mest verdi for pengene. Bruk mitt verktøy for å finne ut hvilket rabattkort som passer best for deg

Er New York CityPASS verdt prisen?

Alle som skal til New York bør skaffe seg et rabattkort, og CityPASS er et godt alternativ for førstegangsbesøkende. Les her hvorfor.

Hva er New York CityPASS?

New York CityPASS er et attraksjonspass som inkluderer adgang til fem av New Yorks mest populære severdigheter.

Hva er New York CityPASS C3?

New York CityPASS C3 er et attraksjonspass som gir deg adgang til 3 attraksjoner i New York. Du kan velge mellom 11 attraksjoner. Kjøp ditt C3 Pass for New York her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt