New York CityPASS

Kjøp billetter nå
New York CityPASS

New York CityPASS er nærmest obligatorisk hvis du besøker New York for første gang. For voksne koster det 1151 kr (1112 kr for barn opptil 18 år) for inngang til 6 populære severdigheter og man sparer opp til 40 % sammenlignet med vanlig pris. New York CityPASS er enkelt å bruke og det er gyldig i 9 dager fra den første dagen det blir brukt.

Kjøp New York CityPASS her

6 populære severdigheter

Hvis du ønsker å oppleve New Yorks flotteste severdigheter, museer og se byen fra et annet perspektiv, da er New York CityPASS midt i blinken for deg. Dette passet er nemlig gyldig i 9 dager, så da slipper du å stresse rundt og du kan ta deg bedre tid til å planlegge agendaen din. Passet gir deg inngang til 6 severdigheter, men hvis du for eksempel bare ønsker å besøke Empire State Building, Top of the Rock, et museum og ta et cruise, så har du allerede spart penger sammenlignet med vanlig pris.

New York CityPASS severdigheter:

  • Empire State Building, lydguide er inkludert
  • Top of the Rock ELLER Guggenheim Museum, lydguide er inkludert
  • Frihetsgudinnen og Ellis Island ELLER et Circle Line sightseeing-cruise
  • 9/11 Museum ELLER Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • American Museum of Natural History
  • Metropolitan Museum of Art (inkluderer også inngang samme dag til Met Cloisters)

New York CityPASS - 911 Museum New York CityPASS - Circle Line Cruise

Hvordan virker New York CityPASS?

Du kan bestille New York CityPASS enkelt og trygt her. Du vil bli tilsendt en QR-kode som du kan vise på telefonen din ved ønsket inkludert attraksjon. Du kan også skrive ut denne QR-koden hvis du foretrekker å ha et fysisk rabattkort. Passet vil være gyldig i 9 dager fra første gang det blir brukt.

Med New York CityPASS kan du besøke 6 severdigheter. Som nevnt må du velge om du vil besøke 9/11 Museum eller Intrepid Sea, Air and Space Museum.

Du må også bestemme om du vil besøke Top of the Rock eller Guggenheim Museum. Passet inkluderer en båttur, men du må velge om du vil ta båtturen til Frihetsgudinnen og Ellis Island, eller om du vil ta et Circle Line sightseeing-cruise. Landmark Cruise, Harbor Lights Cruise, Liberty Cruise eller en tur på The BEAST inngår i passet.

Visste du at New York CityPASS også gir deg muligheten til å besøke Empire State Building to ganger på samme dag? Du kan først besøke på dagtid og så komme tilbake for gratis inngang om natten. Besøk nummer to er mulig i perioden mai til august fra kl. 22:00 til stengetid, og i september til april fra kl. 20:00 til stengetid. Dette er en utmerket mulighet for å få sett byen både i dagslys og i mørket.

New York CityPASS - Empire State BuildingNew York CityPASS Metropolitan Museum of Art

Fordeler med New York CityPASS

Det er flere fordeler med New York CityPASS. Du kan hoppe over køen ved mange av severdighetene ved å benytte deg av VIP-inngangen. Dessuten vil du motta noen rabattkuponger. Ved de fleste attraksjonene kan du forhåndsreservere tidspunkt for inngang. I travle tider som vår, sommer og helligdager, anbefales det å gjøre reservasjoner for å sikre at du kan komme inn på ønsket tidspunkt. (På attraksjoner som ikke krever reservasjoner, kan du oppleve ventetider på travle dager.)

Erics tips: Jeg anbefaler alle å kjøpe New York CityPASS hvis man besøker New York for første gang. Det er både billig og enkelt å bruke. Ettersom det er gyldig i 9 dager kan du bruke det gjennom hele oppholdet ditt og du sparer mye tid ved å benytte deg av VIP-køene (spesielt for cruisene!). Passet er billigere enn å kjøpe separate billetter på stedet og du får et stort utbytte av det – selv hvis du ikke er spesielt interessert i å besøke museer!

Her kan du kjøpe New York CityPASS

Hvor mye koster CityPass for New York?

New York CityPASS koster rundt 1151 kr men i de fleste tilfeller gir ikke rabattkortet mest verdi for pengene. Bruk mitt verktøy for å finne ut hvilket rabattkort som passer best for deg

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter