NFL American Football i New York 2024

New York Jets - Kamp

Å besøke NFL American Football i New York er den ultimate Amerikanske opplevelsen. De to lokale lagene, New York Giants og New York Jets spiller kamper fra September til Januar på MetLife Stadium i New Jersey.

Jeg foreslår alltid at du tar deg god nok tid før kampen slik at du får meg deg «tailgating», dvs. grilling på parkeringsplassen! Vanligvis spilles amerikanske fotballkamper på søndager, men se kalenderen nedenfor for eksakte datoer.

Det er to Amerikanske fotballag i New York:

🏈 National Football League (NFL): New York Giants og New York Jets

Contents

New York Amerikansk fotballag

NFL er den mest populære sportsligaen i USA. Det er to fotballag i New York: New York Giants (også kjent som NY Giants) og New York Jets (også kjent som NY Jets). Begge lagene har spilt på samme stadion siden 1984. På grunn av dette kalles dette «Giants-Jets Rivilary», hvor begge lagene kjemper for å vinne Super Bowl, i samme by.

New York Giants var et av de originale lagene da National Football League (NFL) ble opprettet. New York Giants har mange fans og tilskuere som gjør at billetter til kamper alltid blir utsolgt. Hvis du har valget mellom Giants og Jets vil jeg anbefale å se New York Giants. New York Giants billetter ligger som oftest rundt $ 100.

MetLife Stadium har plass til 82,500 tilskuere. Stadion kan også arrangere event som konserter og internasjonal FIFA fotball.

Se American Football kalenderen for 2024 here

NFL American Football i New York

New York American Football Games

Målet med en amerikansk fotballkamp er å score flere poeng enn motstanderlaget. Poeng blir scoret ved å føre ballen fra startpunktet til endesonen (kalles touch down) eller ved å sparke ballen mellom to stolper (kalles field goal). Banen er 120 yards lang (omtrent 110 meter) og 53,3 yards bred (omtrent 48,5 meter) og er delt i to sett av 10-yard markeringer.

Hvert lag har fire utspill som kalles «downs». Under hvert «down» må laget (offense) flytte ballen til sluttsonen til motstanderlaget (defense). Laget må bevege seg ti meter på slutten av de fire «downs» for å fortsette å spille. Hvis de ikke gjør det, får motstanderlaget ballen. Touchdown er når fotballen når riktig endesone. Motstanderlaget prøver å stoppe spillerne ved å takle dem – når et kne eller albue berører bakken slutter spillet.

Spillet er delt inn i fire kvarter, som varer i 15 minutter. Det er en pause mellom andre og tredje periode som kalles «halftime». Et typisk NFL-spill vil vare rundt 3 timer. 1

NFL Playoffs og Super Bowl

På slutten av hver sesong konkurrerer de to gjenværende rivaliserende lagene mot hverandre i et mesterskap kalt Super Bowl. Kampen spilles første søndag i februar. New York Giants er av det bedre laget i New York som har vunnet Super Bowl fire ganger, og New York Jets bare har kun vunnet en gang. New England Patriots og Pittsburgh Steelers har vunnet mer enn fem Super Bowls. New England Patriots har spilt mer enn ti Super Bowl-kamper og er et av de mest suksessrike lagene i USA.

I 2014 var New Jersey den første «cold weather state» som var vertskap for Super Bowl på utendørs MetLife Stadium. Vanligvis spilles Super Bowl i varmere  som Florida. New Jersey og New York er utsatt for å ha snøstormer i februar.

«halftime» under Super Bowl er uten tvil en av de mest populære delene av spillet. Ikke bare er forestillingene i pausen et utrolig show, men Super Bowl-reklamene koster selskaper millioner for en 30-sekunders sending. De største popstjernene opptrer ved pauser som Michael Jackson, Diana Ross, Beyonce og Lady Gaga. Diskusjoner om forestillingene så vel som reklamefilmene har blitt en del av arrangementet, også internasjonalt.

American Football kalender i New York

Hvor mange amerikanske NFL-fotballag er det i New York?

New York har 2 NFL-lag: New York Giants og New York Jets. Siden det ikke er noe amerikansk fotballstadion i NY, spiller begge lagene på samme stadion i Newark, New Jersey.

Hvor mye koster NFL-billetter i New York?

NFL-billetter i New York koster fra: .

Spiller Jets og Giants på samme stadion?

Ja, både New York Jets og New York Giants spiller på MetLife Stadium i New Jersey.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt