Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New York

Du må absolutt prøve Roosevelt Island Tram i New York! Med denne gondolen kan du krysse East River fra Manhattan til Roosevelt Island på bare fire minutter. Underveis kan du nyte den spektakulære utsikten over Manhattan, East River samt Roosevelt Island.

Du kan benytte Roosevelt Tram gratis med Unlimited MetroCards. Ellers vil det koste $ 2.90.

Contents

Ta en tur med Roosevelt Island Tram

Inngangen til Roosevelt Island Tram ligger på 2nd Avenue og 60th Street. Taubanen minner litt om en skiheis. Gå opp og bruk subway-kortet ditt for å betale. Hvis du har et Unlimited MetroCard så trenger du ikke å betale noe ekstra (du kan til og med kjøpe et MetroCard før du reiser til New York). Roosevelt Island taubanen frakter deg til Roosevelt Island på fire minutter. Roosevelt Island er en liten øy som ligger i East River. Det er omtrent 16 000 mennesker som bor og jobber her.

Utsikt over Manhattan

Roosevelt Island kan du ta deg en hyggelig spasertur rundt den rolige øya. Hvis du ønsker å gjøre dette så kan du gå mot vannet og så ta til venstre. Det finnes mange benker med god utsikt utover Manhattan. Dette er et perfekt sted for å slappe av. Du kan ta taubanen tilbake igjen til Manhattan, men det er også en subway-stasjon like bak taubanen, mellom de første leilighetsbyggene.

Et annet alternativ er å ta NYC Ferry. Du kan gå ombord på østsiden av øya. Den stopper først ved Long Island City og fortsetter deretter til Manhattan. I 2002 ble taubanen brukt til en scene i Spiderman-filmen. Ønsker du å vite hva du kan forvente deg? Nedenfor kan du se en film av hele turen. Lurer du på hva du kan forvente? Ovenfor kan du se en video fra hele turen.

Roosevelt Island Tram New York - Taubane Roosevelt Island Tram New York - East River

Hvor mye koster det å ta Roosevelt Island Tram?

En enkeltbillet koster $ 2.90, men turen er gratis med et Unlimited MetroCard .

Hvordan betaler man for Roosevelt Island Tram?

Du kan betale for turen med MetroCard eller kontaktløs (OMNY) ved inngangen. Les mer om Roosevelt Island Tram her.

Hvor går Roosevelt Island Tram fra?

Inngangen til Roosevelt Island Tram ligger på 2nd Avenue og 60th Street.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt