Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram i New York er ikke 100 % gratis, men ettersom de fleste turister har et Unlimited MetroCard så valgte jeg allikevel å inkludere dette under kategorien «gratis». Gå ikke glipp av Roosevelt Island Tram hvis du befinner deg i nærheten! Denne taubanen over East River byr på en spektakulær utsikt over Manhattan, East River og Roosevelt Island. Visste du at en berømt scene fra den første Spiderman-filmen ble spilt inn her?

Ta en tur med Roosevelt Island Tram

Inngangen til Roosevelt Island Tram ligger på 2nd Avenue og 60th Street. Taubanen minner litt om en skiheis. Gå opp og bruk subway-kortet ditt for å betale. Hvis du har et Unlimited MetroCard så trenger du ikke å betale noe ekstra (du kan til og med kjøpe et MetroCard før du reiser til New York). Taubanen frakter deg til Roosevelt Island på fire minutter. Roosevelt Island er en liten øy som ligger i East River. Det er omtrent 16 000 mennesker som bor og jobber her.

Utsikt over Manhattan

Roosevelt Island kan du ta deg en hyggelig spasertur rundt den rolige øya. Hvis du ønsker å gjøre dette så kan du gå mot vannet og så ta til venstre. Det finnes mange benker med god utsikt utover Manhattan. Dette er et perfekt sted for å slappe av. Du kan ta taubanen tilbake igjen til Manhattan, men det er også en subway-stasjon like bak taubanen, mellom de første leilighetsbyggene. Et annet alternativ er å ta NYC Ferry. Du kan gå ombord på østsiden av øya. Den stopper først ved Long Island City og fortsetter deretter til Manhattan. I 2002 ble taubanen brukt til en scene i Spiderman-filmen. Ønsker du å vite hva du kan forvente deg? Nedenfor kan du se en film av hele turen. Lurer du på hva du kan forvente? Ovenfor kan du se en video fra hele turen.

Roosevelt Island Tram New York - Taubane Roosevelt Island Tram New York - East River

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter