NBA-basketball i New York 2024

New York Knicks - Basketballkamp

NBA-basketball i New York er en spennende opplevelse. Basketsesongen er fra oktober til april. Støtt Brooklyn Nets i Brooklyn eller New York Knicks på Manhattan. Stemningen på en kamp er herlig, og selv om du ikke liker sport vil du ikke angre på billettkjøpet.

Kampene varer mellom 2 og 2,5 timer, avhengig av om de går på overtid. Med noe å drikke i én hånd og en hotdog i den andre, er en basketballkamp en super måte å føle seg som en ekte newyorker!

Det er 3 basketball-lag i New York:

🏀 National Basketball Association: New York Knicks, Brooklyn Nets
🏀 (WBNA): New York Liberty

Basketballag i New York

New York har oppfostret to store lag innen NBA (National Basketball Association), hvorav New York Knicks (offisielt kjent som New York Knickerbockers) er det mest kjente. Hjemmebanen til Knicks er Madison Square Garden på Manhattan, og her finner du ofte verdensberømte kjendiser som heier på laget sitt sammen med tusener av andre tilskuere.

Hvis billetter til New York Knicks er litt utenfor budsjettet ditt, sjekk om Brooklyn Nets spiller. Nets hører hjemme i Barclays Center i Brooklyn, og billettene til dette laget er ofte billigere. Her kan du til og med treffe på ivrige Nets-supportere, som Jay Z og Beyoncé.

New York Knicks og Brooklyn Nets er rivaler, hovedsakelig på grunn av at de spiller i samme by. Når de spiller mot hverandre, kalles dette for «Clash of the Boroughs» (kamp mellom bydelene). Favorittlaget mitt er Knicks, delvis på grunn av at de spiller i Madison Square Garden, midt i hjertet av byen, og hver eneste kamp er en ekstraordinær opplevelse.

WNBA i New York

Hvis du besøker New York når det ikke er sesong for Knicks eller Nets, kan du se en WNBA-kamp. Women’s National Basketball Association har ett basketballag som spiller i New York: New York Liberty. New York Liberty spiller i Barclays Center i Brooklyn. WNBA-sesongen varer fra mai til slutten av september når WNBA Playoffs spilles.

Klikk her for å se 2024-kalenderen for basketballkamper

NBA-basketball i New York

Basketballkamper i New York

Et basketballkamp består av to lag med fem spillere hver som spiller mot hverandre. Før hver kamp fremføres nasjonalsangen, en flott opplevelse i seg selv. Kampen deles i fire 12-minutters perioder. Målet med spillet er å få ballen gjennom det motsatte lagets basketkurv, samtidig som en hindrer det andre laget fra å gjøre det samme. Spillerne kan dribble ballen over hele banen, men straks de har kommet over midtlinjen, er det ikke lov å ta med seg ballen tilbake. Hvis en spiller står stille med ballen, må han sende det til en annen spiller, eller prøve å score mål. Hvis han scorer fra sirkelen, får laget to poeng, fra utsiden av sirkelen, er målet verdt tre poeng og et frikast er verdt ett poeng. Laget som avslutter kampen med mest poeng, vinner. Uavgjort er ikke et tillatt utfall, så i tilfelle dette skjer, blir det overtid.

Det er en kort pause mellom hver periode, som fylles med massevis av underholdning. Forvent deg dunkekonkurranser, barn som spiller basketball og opptredener av Knicks City Dancers eller Brooklynettes (jepp, de heter faktisk det).

Billetter til playoffs i New York

Basketballsesongen varer fra oktober til april. Playoff-kampene er i den siste delen av turneringen og starter i april. NBA-finalene spilles mellom de to beste lagene i juni. Du kan kjøpe billetter til Knicks og Nets Playoffs på nett hvis et av New York-lagene når en topplassering i løpet av sesongen. Disse billettene er svært populære, så du kan forvente deg at de er dyrere enn billetter til vanlige kamper.

Erics tips: «Billetter til Brooklyn Nets er ofte billigere og stadionet i Brooklyn er lett å komme til med subway. Så hvis du har lyst på en basketballkamp med et New York-lag, men ikke har lyst til å bruke for mye penger, kjøp billetter til en Nets-kamp.»

Baseketballkamper kalender i New York


Hvilke basketball-lag er det i New York?

New York er hjemmet til NBA-basketball-lagene New York Knicks og Brooklyn Nets samt WNBA-laget New York Liberty.

Hvor mye koster billetter til basketball i New York?

Billetter til basketball i New York koster fra: .

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt