Harry Potter and the Cursed Child Broadway tickets

Harry Potter and the Cursed Child Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Harry Potter and the Cursed Child Broadway tickets er enkelt å kjøpe før du drar! Jeg anbefaler å kjøpe billetter til teaterforestillinger før du drar til New York, for å spare deg for både tid og penger. Harry Potter and the Cursed Child er en av Broadways mest populære forestillinger og fremføres på Lyric Theatre.

Kjøp Harry Potter and the Cursed Child Broadway tickets her

Kjøp billetter, uten serviceavgift


Merk: prisen som er oppført er for to forestillinger, som er en utrolig deal!

Harry Potter på Broadway

Teaterstykket er en fortsettelse av den populære bok- og filmserien, som følger den unge trollmann Harry. Forfatteren av bøkene, J.K. Rowling, har vært med på å skrive manuset til stykket. Manuset ble utgitt i bokform etter premieren i London, og blir derfor betraktet som den uoffisielle åttende delen til den litterære serien.

Den nye generasjonen Potter

Historien begynner 19 år etter at den siste boken endte, når Harry, Ronny og Hermine er voksne. Harry har giftet seg med Gulla Wiltersen og jobber i magidepartementet. Sammen har de tre barn: Jakob Sirius, Albus Severus og Lilly Lulla. Albus ønsker å følge i farens fotspor, og begynner dermed på Galtvort, hvor han strever med å leve opp til farens navn. Fortidens gjenferd kommer tilbake og både Harry og Albus innser at ondskap kan komme fra uventede steder. Harry Potter på Broadway er en så lang forestilling at det har blitt delt inn i to deler, hver del varer i omtrent 2,5 timer. De kan bli sett på samme dag. Gå ikke glipp av dette hvis du er en ekte Harry Potter-fan!

Harry Potter and the Cursed Child Broadway Tickets - På Hogwarts/Galtvort Harry Potter and the Cursed Child Broadway Tickets - Den nye generasjonen

Hvordan kjøpe Harry Potter Broadway tickets?

Billettene til Harry Potter fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

MERK: Denne forestillingen består av to deler. Du trenger bare å kjøpe én billett. Denne billetten gir deg inngang til begge delene. Slik fungerer det:

 • Om du kjøper billetter for onsdag, kl. 14:00, vil du se del to samme dag, kl. 19:30
 • Om du kjøper billetter for lørdag, kl. 14:00, vil du se del to samme dag, kl. 19:30
 • Om du kjøper billetter for søndag, kl. 14:00, vil du se del to samme dag, kl. 19:30
 • Om du kjøper billetter for torsdag, kl. 19:30, vil du se del to om fredagen, kl. 19:30

Kjøp billetter til Harry Potter Broadway her

Erics tips: Jeg er selv ingen stor Potter-fan. Likevel synes jeg disse to forestillingene var stas, blant annet på grunn av de imponerende spesialeffektene! Ved ankomst mottar du en bok med en ordliste og en oppsummering av de tidligere Harry Potter-fortellingene. Hvis du ikke kjenner til historien, eller trenger en rask oppfriskning, så burde du ankomme teateret i god tid i forveien for å lese gjennom denne informasjonen. Da henger du raskt med.

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk negativ PCR test eller negativ antigen COVID-19 hurtigtest eller bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Informasjon om forestillingen

 • Anbefales for 10 år og eldre. Barn under 15 år må ha følge fra en voksen.
 • Varighet: del en: 2 time og 40 minutter, del to: 2 timer og 35 minutter
 • Sted: Lyric Theatre
 • for å se Lyric Theatre-setekartet

Kjøp billetter til Harry Potter Broadway her

Har du ikke lyst til å se Harry Potter?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Harry Potter and the Cursed Child herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter