Go City All-Inclusive New York Pass

Kjøp billetter nå
Go City All Inclusive New York Pass
Opptil 30% rabatt

Go City All-Inclusive New York Pass er en super måte å få mest ut av turen din til New York. Du betaler en satt pris for rabattkortet, avhengig av antall dager du velger og kan velge mellom 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhengende dager.  Rabattkortet er det eneste du betaler for og trenger ikke å betale noe ekstra ved attraksjonene du besøker. New York All-Inclusive Pass er mye enklere enn å kjøpe separate billetter, med et rabattkort kan du besøke alle de attraksjonene du ønsker å oppleve i New York!

Kjøp ditt Go City All-Inclusive New York Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Nå får du opptil 30% rabatt på Go City All-Inclusive New York Pass! Bruk rabattkoden ERICNYC5

Contents

Priser

3 dager 4 dager 5 dager 7 dager 10 dager
Voksne $339 $246 $389 $284 $444 $322 $509 $360 $546 $379
Barn 3-12 år $239 $189 $289 $218 $339 $251 $389 $275 $394 $284

Hvordan skaffer jeg Go City All-Inclusive New York Pass?

Etter at du kjøper New York All-Inclusive Pass kan du velge å laste ned rabattkortet som en PDF-fil så du kan skrive det ut, eller så kan du skaffe et digitalt rabattkort. I tilfelle rabattkortet ikke fungerer på telefonen din anbefaler alltid å skrive det ut. Du finner all informasjon om hvilke turer og attraksjoner som er inkludert i rabattkortet her.

Hvordan virker New York All-Inclusive Pass?

Når du har lastet ned eller skrevet ut rabattkortet kan du begynne å bruke det umiddelbart! De fleste turer og enkelte attraksjoner er du nødt til å bestille tid eller reservere. Go City All-Inclusive New York Pass vil ikke aktiveres når du gjør en reservasjon, slik at du kan gjennomføre de nødvendige reservasjonene før du drar til New York. For en oversikt over de turer og attraksjoner som krever reservasjon, samt hvordan du gjør det, klikk her. Det er ikke nødvendig å gjennomføre noen reservasjon for de fleste attraksjoner, du får inngang når du vil, og fremvis rabattkortet ved inngangen. Du får kun ett besøk per attraksjon.

Go City All Inclusive New York Pass - Attraksjon Go City All Inclusive New York Pass - Museum

For å aktivere passet fremviser du det ved inngangen til attraksjonen på telefonen eller de uskrevne papirene. Første gang du bruker passet blir det aktivert og deretter gyldig i påfølgende dager basert på varigheten du kjøpte.

Jeg anbefaler å aktivere New York All-Inclusive Pass ved å besøke første attraksjon tidlig på dagen. Dette er fordi rabattkortet er gyldig i flere sammenhengende kalenderdager. De fleste attraksjoner åpner tidlig og er mindre folksomme tidlig så du kan unngå de lange køen. Du betaler ikke noe ekstra ved attraksjonene siden du har et rabattkort! Til syvende og sist er passet enkelt å bruke og det sparer deg penger.

Erics tips: «Go City All-Inclusive New York Pass er ideelt hvis du ønsker å se og gjøre mye på relativt kort tid. Jeg anbefaler å kjøpe rabattkortet for minst tre dager. På denne måten får du mest verdi for passet, og du kan fordele besøkene dine litt jevnere over tidsrammen du har.»

Attraksjoner og turer inkludert i Go City All-Inclusive New York Pass

New York All-Inclusive Pass tilbyr mange alternativer. Du vil blant annet få tilgang til ikoner i New York som for eksempel Empire State Building, One World Observatory og hop-on-hop-off-buss. I tillegg kan du besøke flere museet inkludert 9/11 Museum og American Museum of Natural History. Du kan utforske Central Park på sykkel og se skylinen fra vannet på en båttur. For å utforske mangfoldet i byen kan du også delta på en guidet tur i The Bronx, Queens og Brooklyn. Eller hva en guidet tur gjennom Chinatown, Little Italy og/eller SoHo?

Eksklusivt i Go City All-Inclusive New York Pass

I tillegg til de ikoniske attraksjonene i New York tilbyr Go City All-Inclusive New York Pass eksklusive attraksjoner. ta med deg en pikniklunsj som du kan nyte i Central Park, eller ta en gratis øl på Brooklyn Brewery. Og visste du at du får eksklusiv tidlig inngang hos Edge med dette rabattkortet? Møt opp en time før de offisielle åpningstidene, og nyt en utsikt over byen uten folkemengder!

Kjøp ditt Go City All-Inclusive New York Pass her

Go City All Inclusive New York Pass - Cruise

Hva er Go City All-Inclusive New York Pass?

Go City All-Inclusive New York Pass er et rabattkort som gir tilgang til en rekke av New Yorks attraksjoner til en rabattert pris.

Hvor mye koster Go City All-Inclusive New York Pass?

Prisen til Go City All-Inclusive New York Pass avhenger av hvor mange dager du velger.

Hvor kan jeg reservere attraksjoner med Go City All-Inclusive New York Pass?

Du kan reservere attraksjoner med Go City All-Inclusive New York Pass her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt