NHL-Ishockey i New York 2024

NHL Ice Hockey i New York City

Å se en NHL-ishockeykamp i New York er underhioldende for både turister og lokale! Byen har to gode ishockeylag, og selv New Jersey konkurrerer i National Hockey League (NHL).

Hvis du ønsker en skikkelig amerikansk opplevelse i løpet av turen din til New York, så er det definitivt et godt alternativ å dra på en ishockeykamp. På denne siden finner du alt du trenger å vite om ishockey før du drar på en kamp. Hockeysesongen er fra oktober til april.

Det er 3 ishockeylag i New York:

🏒 (NHL) National Hockey League: New York Rangers, New Jersey Devils & New York Islanders

Ishockeylag i New York

New York har to ishockeylag: New York Rangers og New York Islanders. Madison Square Garden i Manhattan er hjemmebanen til Rangers, og Islanders spiller på UBS Arena i Belmont. Du kan også dra på en New Jersey Devils ishockeykamp. Rivaliseringen mellom Islanders-Rangers heter uoffisielt ‘The Battle of New York’.

Erics tips: «Stadion til New Jersey Devils ligger lenger unna Manhattan en stadion til de to andre ishockeylagene, og du kan ikke komme deg dit med subway. Dette er en av grunnewne til at det er bedre å kjøpe New York Rangers tickets eller dra på en Islanders-kamp. New York Islanders tickets er som regel billigere enn billetter til Rangers-kamper, men Rangers er New Yorks beste lag.»

Klikk her for å se 2024-kalenderen for ishockeykamper

NHL ishockey i New York

Ishockeykamper i New York

Ishockeysesongen varer fra oktober til april. Pre-season starter i september, og playoffs skjer i april og i mai. Finalen finner sted i juni. Ishockey er en fysisk krevende sport, og spillet går veldig fort. Det er nok av spenning og action på en ishockeykamp! Det raske spillet gjør dette til en artig opplevelse for hele familien.

En kamp spilles alltid mellom to lag som består av fem spillere og en målvakt. Kampen består av tre perioder på 20 minutter effektiv spilletid. Lagene scorer ved å skyte en puck inn i motspillerens mål. Tiden går bare når pucken er i spill, derfor kan kampen ofte ta lang tid. En gjennomsnittlig kamp tar omtrent 2 til 2,5 timer. Det er lov til å bytte inn spillere når som helst, og dette skjer veldig ofte.

Playoffs i New York

Playoffs er kamper som spilles mellom de beste lagene på slutten av sesongen. Billetter til playoffs er som regel mye dyrere enn billettene til kampene som spilles under den regulære sesongen. New Yorks ishockeylag har ikke alltid hatt suksess, men i gjennom de siste årene har både New York Rangers og New York Islanders flere ganger klart å kvalifisere seg til playoffs. Laget som vinner playoffs blir gitt Stanley Cup. Denne pokalen har blitt gitt til vinnerlaget av playoffs hvert år siden 1893. New York Rangers har vunnet Stanley Cup fire ganger, og det samme har rivalen deres, New York Islanders.

Erics tips: «Det er morsomt å dra på en ishockeykamp siden kampen er så dynamisk og spillet går veldig fort. På kampen er det alltid god atmosfære og god mat. Pass på at du ikke kjøper billetter til seter alt for lang bak i stadion, da kommer det til å være veldig vanskelig å se pucken! Glem heller ikke at dette er IShockey, så det kan være kaldt i stadion.»

Hvor kan jeg se en NHL-kamp i New York?

Det beste stedet å se en NHL-kamp er selvsagt på selve arenaen. Men hvis du ikke har billetter til en kamp, kan du også gå til en sportsbar for å se kampen. For eksempel på The Canuck. I denne kanadiske sportsbaren handler alt om ishockey, og her vises alle kampene. Stedet er enda morsommere når et av New York-lagene spiller mot et kanadisk lag. Hvis du har billetter til kampen, kan du også ta en drink her før eller etter kampen.

Ishockeykamper kalender i New York

Hvilke hockeylag er i New York?

New York har 2 NHL ishockeylag: New York Rangers og New York islanders. Det er også et tredje hockeylag du kan besøke fra NY: New Jersey Devils.

Hvor mye koster NHL-billetter i New York?

NHL-billetter i New York koster fra: .

Hvor kan man se hockey i New York?

Du kan se ishockey i ikoniske Madison Sqaure Garden og på forskellige andre arenaer i og omkring New York City. Les mer på hjemmesiden min.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt