Sex and the City Night Out i New York

Kjøp billetter nå
Sex and the City Night Out i New York
10% rabatt

Sex and the City Night Out i New York er en perfekt opplevelse hvis du er en fan av TV-serien og filmene om Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte. Sex and the City-serien er originalt basert på boken med samme navn som er skrevet av Candace Bushnell (men hvem husker vel det?), og handlingen finner sted i Manhattan. De fire hovedpersonene er kvinner i 30-årene med karrierer, som også bruker mye tid på dating og som setter pris på New Yorks uteliv! Denne opplevelsen er perfekt for de som ønsker å oppleve New York på samme måte som disse fire venninnene gjorde. Du kommer til å besøke steder hvor Carrie og de andre tilbrakte ville netter på byen, og du kommer helt sikkert til å føle deg som en av hovedpersonene mens du nyter en cocktail fra en av de stilige barene som du sikkert husker fra serien.

Bestill i dag og få 10% i rabatt ved bruk av koden «Eric»

Bestill billetter til Sex and the City Night Out i New York her

Tur til byens hotspots

Bestill Sex and the City Night Out for en tur på byen i samme stil som TV-serien. Du kommer til å besøke flere steder fra serien, både barer og lounges, helt uten å måtte stå i kø. La joggeskoene bli igjen hjemme, kle deg som Samantha og nyt byens beste Cosmopolitan. Turen inkluderer to drinker (som velges av guiden) og en snack, i tillegg til taxiturene (som også er velkjent fra serien) mellom stedene dere skal besøke. Vær oppmerksom på at transport til og fra hotellet ikke er inkludert i turen.

OBS!: Denne turen med guide er forskjellig fra en Sex and the City guidet tur på dagtid. Night Out opplevelsen tar deg med til noen av stedene fra serien, og du kan utforske de samt ha det gøy på egen hånd. Ikke forvent deg en fullstendig guidet bytur, tenk heller på det som en godt organisert tur på byen for deg og venninnene dine!

Sex and the City Night Out i New York - TAO

Praktisk informasjon

  • Minstealder for denne turen er 21 år. Du er nødt til å ta med deg legitimasjon med bilde (passet ditt).
  • Avgangssted: West Village.
  • Avgangstid: Torsdager kl. 19:00.
  • Varighet: Omtrent 2 timer med guide, og etterpå kan du bli værende så lenge du ønsker.
  • Kleskode: Ingen joggesko eller baggy jeans.
    • Anbefaling for menn: pene jeans, fin skjorte, svarte sko eller en dress
    • Anbefaling for kvinner: stilig kveldsantrekk med pene sko

Bestill billetter til Sex and the City Night Out i New York her

Du kan også velge å bli Sex and the City guidet tur på dagtid

Sex and the City Night Out i New York - Buddakan

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter