Guidet tur til Sex and the City

Kjøp billetter nå
Guidet tur til Sex and the City

En guidet tur til Sex and the City i New York er den beste måten for å få oppleve verdenen til Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte. Se steder brukt til filminnspillingen og andre hotspots. Denne turen er perfekt å bli med på sammen med søstre, mødre og venninner. Dere vil også få vite mer om Sex and the City-serien og de to filmene, samt se filmtabber og flere filmsteder. Det kan være greit å vite litt om scenene og kjenne til handlingen før man blir med på denne turen.

Bestill Guidet tur til Sex and the City her

Contents

Plaza Hotel

Guidet tur til Sex and the City begynner ved Pulitzer Fountain på Fifth Avenue mellom 58th og 59th Street. Du kan ikke unngå å se fontenen ettersom den ligger rett ovenfor det berømte Plaza Hotel (ja, der hvor Carries store kjærlighet Big feiret sin forlovelse med Natasha). Pass på at du møter opp minst 10 minutter tidligere, slik at du får et godt sete på bussen og ikke blir distrahert av fontenen. Vis billetten din til guiden og finn et sete på bussen. Bussen har aircondition, toalett og wifi, så du vil ha alt du trenger på denne turen.

Etter at guiden har introdusert seg selv (som regel er det en ung kvinne fra film- eller teaterbransjen) begynner dere på turen som går nedover flotte Fifth Avenue. Guiden kommer til å fortelle deg om stedene brukt under filminnspillingen etterhvert som dere passerer.

Guidet tur til Sex and the City - Cosmopolitan Guidet tur til Sex and the City - Byen

Magnolia Bakery

Sex and the City-turen varer i totalt 3,5 timer og stopper på forskjellige stoppesteder. Du kan ta en titt innom erotikk-butikken Pleasure Chest (der Charlotte kjøpte sin Rabbit). Videre vil bussen ta turen til Carries leilighet og du kan ta et selfie utenfor inngangsdøren. Du får tid til å handle i den hyggelige gaten Bleecker Street, hvor du kan kjøpe cupcakes på berømte Magnolia Bakery. Her kan du også stikke innom Sarah Jessica Parkers skobutikk, hvor du kan kjøpe et par eksklusive sko med 10 % rabatt. Turens siste stopp er «Scout» som Steve og Aidan åpnet sammen. Baren heter egentlig Onieal’s. Inne i baren ser alt helt likt ut som du husker fra serien. Cocktails er dessverre ikke gratis på grunn av strenge amerikanske lover i henhold til alkohol, men for 17 $ kan du nyte en cosmopolitan akkurat slik som Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte gjorde.

Erics tips: «Turen varer som regel fra kl. 14:00 til 17:30, men på grunn av trafikk kan det hende det tar litt lengre tid. Med mindre du har tenkt til å spise en cupcake på Magnolia Bakery til lunsj så anbefaler jeg at du tar med en vannflaske og en matbit.»

Guidet tur til Sex and the City - Magnolia Bakery Magnolia Bakery

Praktisk informasjon

Turer med guide blir ofte utsolgt, så pass på at du kjøper billettene dine i forveien for å sikre deg et sete på bussen. Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 3,5 timer
  • Avgangssted: Plaza Hotel
  • Avgangstid: 14:00

Bestill Guidet tur til Sex and the City her

Sex and the City Carrie

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt