Guidet tur til Sex and the City

Kjøp billetter nå
Guidet tur til Sex and the City

En guidet tur til Sex and the City i New York er den beste måten for å få oppleve verdenen til Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte. Se steder brukt til filminnspillingen og andre hotspots. Denne turen er perfekt å bli med på sammen med søstre, mødre og venninner. Dere vil også få vite mer om Sex and the City-serien og de to filmene, samt se filmtabber og flere filmsteder. Det kan være greit å vite litt om scenene og kjenne til handlingen før man blir med på denne turen.

Bestill Guidet tur til Sex and the City her 

Plaza Hotel

Guidet tur til Sex and the City begynner ved Pulitzer Fountain på Fifth Avenue mellom 58th og 59th Street. Du kan ikke unngå å se fontenen ettersom den ligger rett ovenfor det berømte Plaza Hotel (ja, der hvor Carries store kjærlighet Big feiret sin forlovelse med Natasha). Pass på at du møter opp minst 10 minutter tidligere, slik at du får et godt sete på bussen og ikke blir distrahert av fontenen. Vis billetten din til guiden (som holder en blå paraply) og finn et sete på bussen. Hvis det er mulig så burde du prøve å få deg et sete på venstre side av bussen ettersom overraskende mange av filmstedene ligger på denne siden. På denne måten kan du få sett mye og ta gode bilder. Bussen har aircondition, toalett og wifi, så du vil ha alt du trenger på denne turen.

Etter at guiden har introdusert seg selv (som regel er det en ung kvinne fra film- eller teaterbransjen) begynner dere på turen som går nedover flotte Fifth Avenue. Guiden kommer til å fortelle deg om stedene brukt under filminnspillingen etterhvert som dere passerer, og samtidig blir de samme scenene fra serien blir vist på videoskjermer på bussen.

Guidet tur til Sex and the City - Cosmopolitan Guidet tur til Sex and the City - Byen

Magnolia Bakery

Sex and the City-turen varer i totalt 3,5 timer og stopper på forskjellige stoppesteder. Du kan ta en titt innom erotikk-butikken Pleasure Chest (der Charlotte kjøpte sin Rabbit). Videre vil bussen ta turen til Carries leilighet og du kan ta et selfie utenfor inngangsdøren. Du får tid til å handle i den hyggelige gaten Bleecker Street, hvor du også får 10% rabatt hos Michael Kors. Turen fortsetter til «Scout» som Steve og Aidan åpnet sammen. Baren heter egentlig Onieal’s. Inne i baren ser alt helt likt ut som du husker fra serien. Cocktails er dessverre ikke gratis på grunn av strenge amerikanske lover i henhold til alkohol, men for ti dollar kan du nyte en cosmopolitan akkurat slik som Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte gjorde.

Turens siste stoppested er i nærheten av Times Square og her kan du gå innom HBO-butikken for å kjøpe Sex and the City suvenirer med 10% rabatt, eller så kan du kan ta turen over til Public Library (der bryllupet til Big og Carrie skulle ha vært). Det er en stor subway-stasjon ved Times Square, så du trenger heldigvis ikke å gå langt i dine Jimmy Choo-sko.

Erics tips: Turen varer som regel fra kl. 11:00 til 14:40, men på grunn av trafikk kan det hende det tar litt lengre tid. Med mindre du har tenkt til å spise en cupcake på Magnolia Bakery til lunsj så anbefaler jeg at du tar med en vannflaske og en matbit.

Guidet tur til Sex and the City - Magnolia Bakery Magnolia Bakery

Praktisk informasjon

Turer med guide blir ofte utsolgt, så pass på at du kjøper billettene dine i forveien for å sikre deg et sete på bussen. Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 3,5 timer
  • Avgangssted: Plaza Hotel
  • Avgangstid: 11:00

Bestill Guidet tur til Sex and the City her

Det finnes også en Sex and the City Night Out Tour

Sex and the City Carrie

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter