STOMP i New York tickets

STOMP in New York Tickets

Kjøp billettene dine her

Forhåndsbestill STOMP i New York tickets før du reiser til byen. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. STOMP er en off-Broadway forestilling i New York. Dette er ikke en musikal, men et stort spektakel av musikk og dans. Forestillingen fremføres på Orpheum Theater og er ideelt for grupper bestående av folk som har lyst til å se et Broadway show og de som ikke liker musikaler. Musikken i forestillingen blir laget med utradisjonelle instrumenter slik som bøtter, koster, avispapir og fyrstikker. Kjøp billettene dine til STOMP her

Kjøp billetter til STOMP nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

Improviserte instrumenter og en humoristisk tvist

Forestillingen har vært en kjempesuksess i underholdningsbransjen siden 1994 og den blir nå fremført i en liten hall på Orpheum Theatre. STOMP sprudler av energi, men den eneste ulempen er at det kanskje begynner å ringe litt i ørene dine etter denne forestillingen på en og en halv time. Det er mange høye lyder, men dette er definitivt riktig forestilling for de som elsker musikk, rytme og dans. I tillegg til å være kreative så er gjengen som fremfører STOMP også veldig talentfulle.

STOMP er godt egnet for barn som ikke enda forstår så mye engelsk ettersom det ikke er en muntlig forestilling. I stedet for stemmer brukes det improviserte instrumenter, kroppsspråk og dans, alt dette toppet med en humoristisk tvist.

STOMP i New York Tickets - BøtterSTOMP i New York Tickets - lager Musikk

En utrolig opplevelse for alle aldre

I denne forestillingen er hovedfokuset selve showet og opplevelsen, ikke en historie. Dette gjør at forestillingen er passende for enhver alder og den er uansett helt utrolig. Du kan ikke la være å lure på hvor lenge disse menneskene må ha øvd for å mestre slik perfekt musikalsk synkroni, men du vil ikke få mye tid til å fundere over det. Før du vet ordet av det begynner det nemlig en ny rytme, laget av enda et nytt og uventet ‘instrument’.

Imponerende liveshow

Det kan hende at du allerede har sett deler av forestillingen på TV ettersom STOMP er et veldig populært show. Det er allikevel en helt annen opplevelse å se forestillingen fremført live enn fra TV-en hjemme i stuen din. Den eneste fordelen med å se det hjemme er at du slipper støvet som virvler opp i luften fra feiekostene!

STOMP i New York Tickets - VandrereSTOMP i New York Tickets - Handlevogner

Hvordan kjøpe STOMP i New York tickets?

Billettene til STOMP fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billettene dine til STOMP her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Erics tips: Jeg må bare si det: du kan ikke la være å STOMPE føttene dine i bakken i takt med musikken! Det er virkelig utrolig å se hvordan så mange forskjellige gjenstander kan bli brukt som instrumenter og lage så mye flott musikk. Det er en perfekt ‘musikal’ hvis du ønsker å oppleve teater, men ikke liker tradisjonelle musikaler eller å sitte i flere timer. Spis middag på den italienske restauranten San Marzano som ligger like i nærheten. Maten er god, prisene er gunstige og restauranten ligger bare 1 minutt i gangavstand fra teateret.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Minstealder er 5 år
 • Varighet: Omtrent 1 time og 45 minutter
 • Sted: Orpheum Theater, 126 2nd Avenue
 • for å se Orpheum Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til STOMP her

Har du ikke lyst til å se STOMP?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Stomp herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter