TINA – The Tina Turner Musical Broadway Tickets

The Tina Turner Musical Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

Spar penger på TINA – The Tina Turner Musical Broadway tickets ved å kjøpe dem før du drar til New York. Å kjøpe billetter på nett er enkelt og raskt, og du sparer både tid og penger! Tina The Musical er en jukeboksmusikal som naturlig nok har nok av kjente hits. Livet til The Queen of Rock ‘n Roll er forestillingens hovedfokus og vi blir møter henne både på hjemstedet i Nutbush, Tennessee og på de større scenene senere i karrieren hennes. Ta turen til Lunt-Fontanne Theatre for å se denne fengende musikalen.

Kjøp billetter til The Tina Turner Musical her

Kjøp billetter til The Tina Turner Musical nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

Livet til Tina Turner

Den verdenskjente stjernen Tina Turner het opprinnelig Anna Mae Bullock da hun ble født i 1939. Karrieren hennes startet sammen med Ike, hennes daværende mann. Men ekteskapet var preget av vold og misbruk og ble oppløst i 1978. Det var på 80-tallet hun fikk sitt store comeback, og flere av de mest kjente hitene hennes ble også utgitt da. Musikalen TINA hedrer artistens lange karriere. Til sammen har hun solgt mer enn 180 millioner plater og vunnet 11 Grammy Awards, inkludert en Grammy Lifetime Achievement Award. Hun har til og med satt verdensrekord med intet mindre enn 188 000 deltakere på en og samme konsert. Tina har klart å overkomme motbører knyttet til alder, kjønn og rase. I 2009 startet hun farvelturnéen sin, i en alder av 70 år. Det var et så stort behov for konsertbilletter at hun måtte øke antall konserter med et betydelig antall. Denne musikalen er til ære for denne dronningen av rock ‘n roll og dekker hele hennes turbulente liv.

Hitlåtene

I løpet av Tina Turner-musikalen, får du naturligvis høre alle de største hittene hennes. Dette gjelder blant annet «Simply The Best», «What’s Love Got To Do With It», «Private Dancer» og «We Don’t Need Another Hero». En annen favoritt, «River Deep – Mountain High» er også med i forestillingen. Sistnevnte har en helt spesiell betydning for Tina Turner selv, fordi hun mener at dette var sangen som fikk henne til å innse hva slags soloartist hun ville være. Musikalen har blitt fullstendig godkjent av Tina selv, som den eneste musikalproduksjonen som omhandler hennes liv, noe som gjør denne til et «must» for fans og andre beundrere!

The Tina Turner Musical Broadway Tickets - Tina og Ike The Tina Turner Musical Broadway Tickets - Ikonisk antrekk

Hvordan kjøpe The Tina Turner Musical Tickets?

Billettene til The Tina Turner Musical fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billetter til The Tina Turner Musical her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Erics tips: TINA – Tina Turner musikalen er en fantastisk musikal hvis du er en Tina Turner fan. Ikke bare vil du lære om hennes prøvelser og trengsler i liver, men du vil også sitte på setekanten for å svinge med hennes største hits. Bli igjen etter showet for en liten overraskelse!

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefalt for 14 år og eldre. Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret.
 • Varighet: 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street
 • for å se Lunt-Fontanne Theatre-setekartet

Kjøp billetter til The Tina Turner Musical her

Har du ikke lyst til å se The Tina Turner Musical?

Se en mengde av andre Broadway-show her

The Tina Turner Musical Broadway Tickets - Opptreden

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Tina - The Tina Turner Musical herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen nyttig? Fortell meg hva du syntes!

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter