TINA – The Tina Turner Musical Broadway Tickets

TINA - The Tina Turner Musical Broadway Tickets

Spar penger på TINA – The Tina Turner Musical Broadway tickets ved å kjøpe dem før du drar til New York. Å kjøpe billetter på nett er enkelt og raskt, og du sparer både tid og penger! Tina The Musical er en jukeboksmusikal som naturlig nok har nok av kjente hits. Livet til The Queen of Rock ‘n Roll er forestillingens hovedfokus og vi blir møter henne både på hjemstedet i Nutbush, Tennessee og på de større scenene senere i karrieren hennes. Ta turen til Lunt-Fontanne Theatre for å se denne fengende musikalen.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Contents

Livet til Tina Turner

Den verdenskjente stjernen Tina Turner het opprinnelig Anna Mae Bullock da hun ble født i 1939. Karrieren hennes startet sammen med Ike, hennes daværende mann. Men ekteskapet var preget av vold og misbruk og ble oppløst i 1978. Det var på 80-tallet hun fikk sitt store comeback, og flere av de mest kjente hitene hennes ble også utgitt da. Musikalen TINA hedrer artistens lange karriere. Til sammen har hun solgt mer enn 180 millioner plater og vunnet 11 Grammy Awards, inkludert en Grammy Lifetime Achievement Award. Hun har til og med satt verdensrekord med intet mindre enn 188 000 deltakere på en og samme konsert. Tina har klart å overkomme motbører knyttet til alder, kjønn og rase. I 2009 startet hun farvelturnéen sin, i en alder av 70 år. Det var et så stort behov for konsertbilletter at hun måtte øke antall konserter med et betydelig antall. Denne musikalen er til ære for denne dronningen av rock ‘n roll og dekker hele hennes turbulente liv.

TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina Singing TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina on Stage

Hitlåtene

I løpet av Tina Turner-musikalen, får du naturligvis høre alle de største hittene hennes. Dette gjelder blant annet «Simply The Best», «What’s Love Got To Do With It», «Private Dancer» og «We Don’t Need Another Hero». En annen favoritt, «River Deep – Mountain High» er også med i forestillingen. Sistnevnte har en helt spesiell betydning for Tina Turner selv, fordi hun mener at dette var sangen som fikk henne til å innse hva slags soloartist hun ville være. Musikalen har blitt fullstendig godkjent av Tina selv, som den eneste musikalproduksjonen som omhandler hennes liv, noe som gjør denne til et «must» for fans og andre beundrere!

The Tina Turner Musical Broadway Tickets - Tina og Ike The Tina Turner Musical Broadway Tickets - Ikonisk antrekk

Hvordan kjøpe The Tina Turner Musical Tickets?

Billettene til The Tina Turner Musical fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.
Erics tips: TINA – Tina Turner musikalen er en fantastisk musikal hvis du er en Tina Turner fan. Ikke bare vil du lære om hennes prøvelser og trengsler i liver, men du vil også sitte på setekanten for å svinge med hennes største hits. Bli igjen etter showet for en liten overraskelse!

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefalt for 14 år og eldre. Barn under 5 år er ikke tillatt i teateret.
 • Varighet: 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street
 • Hjelpemidler: 
 • Klikk her for å se Lunt-Fontanne Theatre-setekartet

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt